Aktív témák
-
Laraxior
titán
meg lehet azt nézni valahol hogy az elmúlt 12 órában ki milyen programot használt a gépen? nem feltétlen olyan program amit installálni kell
-
Laraxior
titán
milyen programmal lehet formázni egy winyot Win alól? Teljesen új a winchester,most tettem be
Asszem partition mng-el,de azzal ezelőtt is elbaltáztam...valami egyszerűbb kellene -
Laraxior
titán
Ti vagytok fennakadva azon hogy bejön ide egy emberke,feltesz egy kérdést a topikban,persze témával kapcsolatban és utána még g*ciznek az emberrel,hogy nekem nem tökmindegy. Nem. Megkérdeztem,választ kaptam rá. A többi nem rajtam múlott...
Az meg hogy problémás a Windowsom,nagy dolog,azért vagytok,vagyunk itt hogy segítsetek. Jeleztem,hogy mivel nem értek egyet (SP1 téma)
Tilos a warez nem? Szót sem szóltam azt hiszem arról hogy éppen milyen verziójú Windowst használok. De ha már így szóbahoztad akkor kérdezd meg légyszíves a topik többi emberkéjétől aki ideírt,hogy vajon eredeti szoftvert használ-e. 10%-ot ha kapsz akkor sokat mondok
Vagy a válaszok előtt mindenki felelősségre lesz vonva,hogy ugyanmár milyen Wint használsz....de úgylátom már másnak is szemet szúrt,hogy nem unjátok még... Lehet gondolkodni....
-
Laraxior
titán
válasz
Morden24 #41834 üzenetére
hidd el nem zavar hogy nevetsz rajta..tedd nyugodtan.
egyébként processzorról van szó,és nem VGAról...
Lecserélhetném erősebbre...ha lenne...de nincsen
nem tiszta..vehetem tutira...nem hát...ugyanúgy mint ezelőtt valaki azt írta hogy nem az SP1től nem indultak a játékok, az ki van zárva,mert tesztelve lett millió gépen. Milyen érdekes,leszedtem mennek a gamek minden gond nélkül. ennyit a tudományról -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Morden24 #41825 üzenetére
jah...csak azt kapom hogy letiltotta a rendszergazda...holott nem is piszkáltam
és jobb katt futtatás rendszergazdaként sem nagyon akar elindulniugyanazt a wint teszem fel minden áldott telepítésnél..minden program ugyanaz. jelenleg annyit piszkáltam bele hogy az élményindexet manual átírtam. szerintem már az elejétől nincsen
-
Laraxior
titán
hol a francba lehet elérhetővé tenni a feladatkezelőt? istennek sem tudom engedélyezni...egyáltalán miért nem indul el?
szinte friss a Winem...
-
Laraxior
titán
feltettem az SP1-et...erre mindegyik game ".exe" hibával leáll... tapasztalt valaki ilyet? vagy szedjem le az SP1-et?
-
Laraxior
titán
válasz
Namelesske #41431 üzenetére
nemnem..pont fordítva...szerintem elég gyors...csak ez a szar lehúzta..de így már tökéletes az egom
-
Laraxior
titán
válasz
Namelesske #41422 üzenetére
üzemképes..thx
-
Laraxior
titán
Mivel lehet elérni Win7ben hogy az élményindex 7.9-et adjon a processzoromra?
12 szállal dolgozó 4.3GHz-es..és még mindig 7.8 -
Laraxior
titán
válasz
Воланд #36403 üzenetére
ha nem írnátok le mindent kb 100szor egy topikban akkor kb 50hszből állna egy topik és nem 20-30-40ezerből
ettől duzzad a pH!,nem az első hszoktólde azért köszönet,már üzemel....bár az még kérdés hogy miért csinálja..mondjuk engem nem érdekel, a kollega meg majd jön ha gondja van
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #36395 üzenetére
de tele van...minden program,adat stb rajta van..minden win reinstallnál ezt csinálja
-
Laraxior
titán
nem tudjátok hogy az miért van hogy a rendszer SSDről megy,van mellette egy 1TBos winyo nincsen particionálva,mindenhol látja a windows 7 64bit,csak éppen a sajátgépben nem. eszközkezelőben is ott van,biosban is rendben,csak éppen nem tudok róla se olvasni,se semmi
-
Laraxior
titán
Ha megnyitom a sajátgépet, akkor a háttér fehér (mappa háttere...)
ezt nem lehet valahogy sötétebbre venni? -
Laraxior
titán
az micsoda hogy játék után az msn ikon helyett egy nagyítót találok a tálcán?
nem az első eset... -
Laraxior
titán
létezik hogy aktiválás utáni restartnál egyszerűen a "boot from cd"-től nem megy tovább? csak fekete képernyő, és villog a kurzor
(ha warez lenne, kérem töröltetni a hsz-t
)
-
Laraxior
titán
nem win7,de kurvagyorsan kellene válasz rá
Van egy telepített Vista RTM build6000) , és nem indul el, ill szériaszámot kér,mert lejárt. (Nem tudom hogyan...nem én telepitettem,de kb másfél évig tudták használni,és most aktiválást kér) és ugyebár annak híján nem is tudok belépni a windowsba.
Kérdés: ha az online aktiválásra kattintok akkor bejön a win?
ill. valami más módszer hogy tudjak mozogni a winben. -
Laraxior
titán
Hello!
Itthon egy switchen vagyunk lakótársammal mindekét gépen win7 fut néha látjuk egymást néha nem...most pl pont igen,de nem tudjuk egymás cuccait nézegetni,mert valami hálózati jelszót kér, viszont egyikünk se adott meg semmit win telepitéskor, és nincsenek külön felhasználói fiókok sem
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest