Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
20-25% CPU terhelés, mind a két videónál, x86 és x64 alatt is. Öregecske C2D ennyit tud.

-
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Koszonom Mindenkinek hogy megneztetek.
Sub-ZeRo En direkt a 64 bitesel probaltam mert mint irtad a 32 bitessel tobb videot nezve gondok voltak. Felteszem a 10.3xx et es bekapcsolom a GPU feldolgozast.Morden24 Gondolom azert mert kozben tolti le a videot, akkor nekem is magas a CPU hasznalat am ha kozben pause es megvarom amig letolti akkor mar alacsonynak kell lennie.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Nálam is kevesebb valamennyivel, csak egyrészt a legelején ugrál kicsit, másrészt meg nem zártam be mindent

Mondjuk asszem 8% alá nemigen ment.
A lényeg annyi volt, hogy tuti nem reális a 60% meg akadozás.Egyébként szerintem a 10.3-as Fless elég korrekt. Nekem fagyással meg ilyesmivel nem volt dolgom. Igaz, talán már a 10.2-esek alatt sem. A széria elejéről mintha lennének rossz emlékeim.
Nekem határozottan úgy tűnik, hogy belehúzott az Adobe.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók: Akadásmentes 3-5% CPU terhelés mellett x86/x64 egyaránt.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
10.2 IE9 32 bit alatt mind két videó megy, akadás mentesen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam mégkevesebb a cpu terhelés és hibátlan...
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam 10.2xxxx van feltéve. Minden normálisan működött, semmi akadozás. Csak 32 biten próbáltam ki. Prociterhelés 8-9 % volt a 720p-nél, az 1080p-nél 10-12 %.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Link 1 - IE9 x86 -> 12-18% prociterhelés
Link 1 - IE9 x64 -> 15-20% prociterhelésLink 2 - IE9 x86 -> 15-21% prociterhelés
Link 2 - IE9 x64 -> 15-22% prociterhelésFlash: 10.3.180.42 (x86), 10.3.162.28 (x64)
Proci: i5 M520 2,4GHz
-
Steelmanus
addikt
-
Gorneck
legenda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Linkelnéd azt a videót? Mert én nem tapasztaltam ilyet...
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na feltettem a 64 bites flash-t es elinditottam egy 720p videot a Youtube-on hat borzalmasan akadt. Erre kikapcsoltam a GPU gyorsitast es szofveresen mar akadasmentesen lejatszotta 60%-os CPU terhelessel. Nem vagyok en ehhez hozza szokva masik bongeszoben az 1080p-t 6-12 %-os CPU terhelessel nezek GPU feldolgozassal mar azt is banom hogy feltettem a WU rol az IE9-et.
-
DonThomasino
veterán
Hy all!
Létezik olyan kék halál amit nem tárolódik el a windows\ minidump mappá ban?
win7 64DT
-
polonic
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Oké, rendben.

-
leviske
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Eddig WU-en keresztül próbáltam, most leszedtem külön > rendszergazdaként indít > ugyanaz a hiba. 0x800F0A12 Az itt leírtak alapján gondoltam egyből a Linux-ra.
Ja, elfelejtettem írni a múltkor: elaltatni se tudom valamiért a gépet. Szal' nem tudom mi lehet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Később szerkesztettem, azt mondjuk nem írtam oda, hogy a második bekezdés utáni rész már a szerk. után született.
Csak elsőre nem értettem, mire gondolsz az alatt, hogy ugrik a registry
, aztán rákerestem, hátha úgy rájövök, és akkor fogtam fel, hogy valszeg csak azért nem értettem elsőre, mert külön szavakba írtad. Szóval nem kötekedésként mondtam. 
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
El.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én is azt hittem. Akkor nem csak nekem vannak bajok az usb-vel, bár ez annyira nem vígasztal... Nekem pl. a system32/drivers mappában egyetlen egy darab usb driverem nincs, pedig a cél helyet oda írja, hogy ott a fájl..
Miért szedted le? Akad? Hogy értve akad? Nekem a 64-el jobban ment a lejátszás, mint a 32-vel. Hát én már nem csak azAdobe-ban nem bízok, de az MS-ben sem... Remélem javítják a dolgot a következő foltozó kedden...
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
O mar azt hittem hogy sikerult. Egyetertek abban hogy valamelyik frissites a ludas, mert mint irtam regebben pontosabban az legutolso foltozo kedd ota irkalta ki a 8 Gb-os Kingston DataTraveler 2.0 pendrive-ra hogy gyorsabb mukodesre is kepes elotte sosem irkalt ilyen hulyesegeket.
A 64 bites flasht leszedtem, ha felteszem nem akad a 32 bitessel? En mar semmiben nem bizok foleg az Adobe-ban. -
Воланд
titán
-
zitromz
tag
Hali,
Lehet h nem kapcsolódik szorosan a topikhoz,de hátha tudtok segíteni.
Néhány játéknál hiányolja az oprendszer a physxet pedig a legújabb nvidia driver van fent,újraraktam mondom hátha még mindig kéri,megpróbáltam manuálisan telepíteni de úgysem változott semmi.El se indult a telepítés csak egy text feliratot kaptam a telepítő közepén..
mi lehet a probléma? -
polonic
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na jól van, most lovagoljál ezen.

Így írtam, aki akart, az értette.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem is azért írtam, hanem az usb-nek lesz rendes drivere(bár az is kétséges az amd-nél), nem a szutyok ms féle lesz. Az nv meg persze ráb@ssza a lapra hogy win7 kompatibilis, és közben meg szarik rá, ha nem megy normálisan, mert olyan drivert ír hozzá, hogy fel sem ismeri a vezérlőt win7 alatt... Az alap meg helyel közzel megy de, inkább hagyjuk...
-
Koszta
tag
válasz
Воланд
üzenetére
Már néztem, és ami nem kell, azt mind leállítottam. Előtöltés, indexelés is letiltva. Igazából olyan mintha nem is töltene semmit, csak várakozna. Majd mikor bejön a logó, akkor elkezt tölteni, lehet hallani a vinyón. Eset smart security van feltéve, de másik gépeken nem befolyásolja a sebességet...
-
válasz
dim dim
üzenetére
1. W7 x64 driverek vagy esetleg Vista x64-es driverek?
2. telepítéskor nem kell hogy bekapcsolva legyen az usb-s eszköz (scanner), majd a telepítés közben kiírja a telepítő, hogy kapcsold be az eszközt
3. 2 XP-s gépet válassz ki, az egyikre a 2 HP driverét pakold fel és oszd meg a hálózaton a kütyüket, a másikra(szintén XP-s gép) meg a Cannon + Genus kütyük driverét telepítsd és oszd meg a hálózaton. Innentől az összes fennmaradó gépnek el kell érnie mind a 4 eszközt hálózaton... (Amikor hálózaton megosztod az adott eszközt, egyértelmű nevet adj nekik)
-
dim dim
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
minden win7 x64 azonos lemezről.
multi: Canon, Hp, HP
scanner: geniusfejlemény: saját laptop, win7 x64-el. semmi más nincs rajta semmi korábbi driver, semmi megosztás semmi. friss telepítés.
a scanner működik-e vagy sem? ki találja ki?
segítek: NEM!
hibaüzenet: nincs bedugva a kábel. -
válasz
dim dim
üzenetére
"Munkahely, adott X db WinXP SP3-as gép. Dual bootban feltettük a Win7 x64-et is."
Az X db gép mindegyikére került W7 x64 is? Csak és kizárólag W7 x64 és nem vegyesen, azaz W7 x86 is?"3 multifunkciós gép scannerrel."
Ez a 3 eszköz teljesen egyforma típusú, vagy különböznek, gyártóban vagy csak típusban?Ez egy olyan eset, ami tipikusan egyszerű feladat, de csak akkor, ha előtte az ember leül és egy kicsit "meditál" a dolgon. Az a lehető legrosszabb verzió (butaság), ha egy gépen van Xp is, meg W7 is, és mindkét OS-re fel kell pakolni a drivereket(ami sok esetben nem is lehetséges, hisz egyik gyártó drivere lehet, hogy üti a másikat).
A megoldás a scannerek hálózati megosztásában rejlik, ehhez azonban el kell dönteni, hogy mely gépek lesznek azok, amelyek a scannereket megosztják. Annyit had javasoljak, hogy olyan gépeket válassz, amelyeken XP-t használtok, mert az XP hálózati megosztását a W7 x64 eléri, de a W7 x64-el megosztott eszközöket az XP nem minden esetben éri el, csak külön szoftver telepítésével.
Szóval egy kicsit emézd amit írtam, gondolkodj el, hogy azon a gépparkon, hogy tudnád legegyszerűbben megosztani az eszközöket.
(A legegyszerűbb az lenne, ha 1 gépen (XP alatt) meg lehetne osztani mind a 4 eszközt, ami kivitelezhető is lenne, ha a 3 multis nyomtató teljesen egy típusú lenne, illetve a sima scanner, meg a 3 multis drivere nem üti ki egymást) -
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Win7 vs scannerek!
Erre mondjon vki valami értelmeset! A gyártói support semmit se tud mondani.
Munkahely, adott X db WinXP SP3-as gép. Dual bootban feltettük a Win7 x64-et is.
Van 4 db. scanner, különféle gyártó és típus. 1 önálló scanner, és 3 multifunkciós gép scannerrel.
A scannerek hibátlanul mennek winxp alatt jó ideje. De win7 alatt egyik se megy. Mindenféle nonszensz hibaüzenetet kapok-nincs bedugva a kábel, nincs bekapcsolva, nincs fenn a driver, nem admin fiókban vagyok (és miért kéne abban lennem?), eszköz nem található stb. Egyik se igaz persze.
A gyártói supportok csak azt hajtogatják, hogy ellenőrizzem a kábelt, friss driver legyen, próbáljak más usb portot. Ezeken mind túlvagyok, és semmi. Egyik scanner se megy.
Miután a scannerek mint írtam hibátlanok, és a gépek is azok-mert xp-vel mennek-így csak a win7 x64 marad, mint hiba.
De mi lehet a hiba ami mindegyiknél ugyanúgy fennáll?
Mondjuk, már az is furcsa hogy a gyártók sok oldalas instrukciókat adnak win7 alatti használathoz, míg win xp alattihoz alig 1-2 oldal. Van itt minden, tűzfaltól kezdve admin fiókig, usb host device managerben való letiltásáig.
És mindez azért, hogy működjön egy nyomorék scanner? Pilótavizsga kell ehhez? És még ez sem elég, mert egyik se megy.Vki erre valamit?
Köszönöm
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate-t használok (64 bit). Nemrég telepítettem újra a rendszert (előtte szintén ugyanez az op. rendszer volt), és azóta a betöltési idő igen hosszú ideig tart. Gép bekapcsoláskor a fekete képernyőn windows 7 logó még nem jön be (csak alul, hogy a windows indítása), és ott vár kb. fél percet a gép. Utána bejön a logó, majd szépen átvált kékre a háttér, üdvözöljük, és feláll a rendszer. De látszólag van egy fél perc, amikor nem csinál semmit a gép. Régebben ilyen problémám nem volt, és nem értem mi lehet a gond. Hardveres változás nem történt.
Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm a segítségeket.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem nem ápdételt semmit, valszeg más megtette

De ha már így rákérdeztél...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: Amúgy dx-frissítés nálam max. az ősidőkben okozott gondot

-
-
Morden24
nagyúr
Ha még nem lett volna: DirectX 2011 áprilisi update
-
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem oldódótt meg. Egy darabig jó, utána sz@r. Pedig biztos hogy egy nyomorék win frissítés kúrta el, mert ezelőtt tuti nem csinálta ezt... Úgy is érik egy új gép... Váltani kellene 8 mag, 16 giga ramra meg egy csúcs ati kártyára. Persze az alaplap is amd lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy igen, ie9 64 és 64 flash. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
szóval ezek szerint azért "ugrik", mert egyébként "az UAC virtualizálja nekik a helyet".
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Mi az, hogy ugrik a registry?

Ha a "file- és registry-virtualizáció" témakörére gondoltál, akkor igencsak félreérthetően írtad le, külön szavakba, kötőjelek nélkül, így igen nehéz eldönteni, melyik szó mihez tartozik (nem véletlenül van így a helyesírásban).

Szóval gondolom erre gondoltál:
Winportal
"File- és registry-virtualizációRégebben sok problémát okozott egy-egy alkalmazásnál, hogy - tervezési hibából vagy egyéb okokból kifolyólag - csak teljes rendszergazdai jogosultsággal voltak képesek megfelelően futni. Ez a Windows Vista-ban gondot jelenthet, mivel mint minden más alkalmazás, ezek a programok is csökkentett hatókörrel kell hogy beérjék. A megoldás megint csak a virtuális homokozó. Az olyan programok esetén, melyek a rendszerleíró-adatbázis vagy a fájlrendszer védett helyeire szeretnének írni, az UAC virtualizálja nekik a helyet, vagyis egy könyvtár vagy registry-ág pontos másával "elhiteti" az alkalmazásokkal, hogy tulajdonképpen a megfelelő helyre írnak, holott természetesen csak a felhasználó profilkönyvtárában létrehozott mappa- és registry-másolatokban tevékenykednek. Ezzel a módszerrel megakadályozhatjuk, hogy a régi alkalmazások teleszemeteljék a rendszermappákat és a registry-adatbázist, valamint elejét vehetjük egy véletlen (vagy rosszindulatú) módosítás okozta rendszerösszeomlásnak."
-
Mukorka
addikt
Üdv ismét!
Tesztelgettem még egy utolsót és ezt találtam: Ha Vendégként lépek be egy fiókba akkor 1 mp az Üdv, ha rendszergazdába lépek be akkor 15 mp.
Ha a vendég fióknak is adok rendszergazdát azonnal belassul.
Minden, minden egyes programot letiltottam és nem javult meg.
Valami ötlet erre? Köszi. -
Dömy
tag
Sziasztokma beállítottam a scandisc-et az egyik partíciómra, csak nem tudtam hogy kikapcsolásnál fogja ellenőrizni, és nem ujraindításnál! mivel ez este volt és nem én ültem akkor a gépnél, hanem faterom, és nagyon türelmetlen volt mivel elég lassan ellenőrzött, nem akarta kivárni míg végigmegy és újraindította a gépet a scandisc ellenőrzés alatt, és utánna kapcsolta ki! ebből nem lesz probéma később a vinyóval vagy a rendszerrel vagy esettleg valami más probléma? Lehet hülye kérdés, de néha ilyen apró dolgokkal is tudom hergelni magam

-
Prego
senior tag
senkinek semmi ötlete hogy miért megy át sleep módba video és TV nézés közben, holott már kikapcsoltam minden ilyen funkcióját?

-
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen akkor is lassú. Pont ez a fura hogy a vendég fiók ugyanazon driverekkel 1 mp alatt betölt míg a normál saját fiókom lassú nagyon.
-
-
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Direkt megfigyeltem hogy telepítés után is lassú lett. Akkor csak a driverek és alaplapi progik települtek fel és a kötelező restart után már lassú volt.

-
-
Mukorka
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Ez a 4k írás, a seq se valami jó de nem ez a baj. Visszavinni nem tudom de már úgyis beleéltem magam hogy veszek egy másikat .
A gond az hogy azzal is lassú lesz hiszen látható hogy ugyanazt az asztalt 1 mp alatt is be tudja hozni tehát valami gáz van. Letiltottam a hálókártyát de nem segített.
-
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
0.2 mb/s :/ .
Megpróbálom a letiltást.
-
polonic
félisten
Egyébként, ha kikapcsoljátok az uacot, akkor a registry és a fájlrendszer virtualizáció is ugrik, meg az ie védett mód.
-
-
Mukorka
addikt
Üdvözletem!
Volt korábban problémám a lassú "Üdvözöljük" felirattal.
Megtettem mindent amit lehet, reinstall és formázás is volt az ssd-n. Sok tesztet lefuttattam a sebességét illetően és bár elég gáz a 4k írási teljesítménye, úgy vélem a boothoz főleg olvasni kell így nem hittem el idáig hogy azzal van a probléma.Most kipróbáltam hogy létrehozok egy vendég fiókot és lám 1 mp alatt betölti kijelentkezés után az asztalt míg a saját rendszergazda fiókom 15 mp-t vesz igénybe.
Van ilyen hogy otthoni kapcsolatok amit telepítéskor kell beállítani , talán az okozza?
Sokat olvastam hogy ha hálózatot keres az lassíthatja vagy valami ilyesmi de ezt a lassúságot már akkor is csinálta amikor teljesen új volt a gép és csak drivereket tettem fel.
Kijelentkezéskor is egy ideig fekete a képernyő ha ez számít.Tud valaki segíteni hogy mi az ami ennyire lelassítja?
Előre is köszönöm, Üdv.
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
"UAC-ot nem a Microsoft találta ki, csak simán lenyúlta a linuxtól."
A linux meg a unixtól, na? Kb ugyanannyi értelme van, mint annak, amit te írtál. Nem értem, hogy miért kell trolkodni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
"Most tényen hülyeség kötekedned"
Ha így reagálsz, nincs több mondanivalóm.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom mire van az UAC és mire találták ki.

A whitelistet hiányolom én is.
-
Prego
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Inkább nyúlták volna le a linuxos fájlrendszert, nem kéne töredezettségmentesíteni. Megint rossz végén indultak el

-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most ezen mi nem tetszett?
Lásd az összes linux disztró. Most tényen hülyeség kötekedned, mivel csak megjegyeztem -
Psychonaut
veterán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Katt...talan a meltan hires Chicony Electronics CO.-t kellene kerdezni, hogy miert nem mukodik rendesen a szoftveruk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
"UAC-ot nem a Microsoft találta ki, csak simán lenyúlta a linuxtól."

-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mert lehet nem windows 7 kompatibilis.
-
ErosenZold
senior tag
Az miért van hogy mostanában nekem az mhotkey nem válaszol?
UAC-ot nem a Microsoft találta ki, csak simán lenyúlta a linuxtól.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Az UAC-ot nem azért találták ki, hogy a felhasználó idegeire menjen, hanem hogy amennyiben te vagy maga a rendszergazda, még akkor se kapjon minden alkalmazás azonnal jogosultságot arra, hogy azt csináljon a gépeddel, amit akar. Magyarul biztonsági szempontok játszanak szerepet.
Mondjuk az nem lenne rossz, ha bizonyos műveletekre, alkalmazásokra könnyen állandó kivételt lehetne hozzáadni, pl. rendszergazdai jelszóval (így az is meg van oldva, hogy ennek a jogosultságát se szerezze meg könnyen bármelyik alkalmazás), hogy onnantól többé ne kérdezzen vissza. Ezt én is nagyon hiányolom...
Vagy csak valamiről nem tudok. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ezaz! Működik. Igazából nem tudom miért
Leszedtem megint, felraktam ugyanazt, megint. Annyi történt, hogy Regseeker-el is kitakarítottam mindent, amiben volt "codeblocks", illetve automatikusan a Program Files(x86)-ba tette, és most átraktam a simába. Most megy
Nem értem a dolgot, de nem is érdekel
Köszi a helpet! -
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor nem velem van a hiba... Ezt csináltam, ezt szedtem, ezt raktam fel. Most is, és első alkalommal is. Ugyanúgy rinyál fordítás helyett

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem felesleges, inkább hátráltat. Hozzáértő nyílván nem kattintgat össze-vissza így nem fogja összegányolni a rendszerét rendszergazdaként sem. Hátráltat mikor kell valami aztán kattintgatni kell, hogy rendszergazda legyek. Persze ez én vagyok, nyílván sok embernek hasznos.
Más tészta, mint a rendszervisszaállítás, ez igaz.Bár lehet, hogy az UACot vissza fogom kapcsolni, mert már radeonprofilert használok az ATT helyett, eddig, amiatt volt kikapcsolva. Bekapcsolt uaccal nem tudott indulni a rendszerrel.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Most direkt kipróbáltam,a 10.5-öst, kifogástalanul megy, nincs külöbség a 8.x-hez képest, legalábbis, ami ezt a "compiler" mizériát illeti . (W7 x64 alatt)
Előzőt uninstalláld, ha külön compilert telepítettél azt is, aztán töltsd le ezt: [link]
Telepítést követően az első indításkor már látszik is, hogy GNU GCC Compiler Detected...
Innentől nincs dolgod (mármint, ami a compiler-t illeti
) -
Prego
senior tag
Újrahúztam a Windows 7-emet (túlélt már rendszervinyó és alaplap cserét is, ám utóbbi után kicsit már összeveszett a TV Tuner a hangkártyával). Nem emlékszem multkor mit állítottam be neki, de úgy működött hogy ha videót vagy TV-t néztem, akkor mindig bekapcsolva maradt a monitor, ha nem ment egyik sem, akkor X idő után kikapcsolt a monitor.
Most meg bárhogy állítom az energiagazdálkodási sémákat, 10 perc után kikapcsol a monitor és elmegy a hang, ha megmozgatom az egeret akkor visszajön.Próbáltam már: UAC visszakapcsolás, Saját séma létrehozása, aktiválás a registryben is, nem működik
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
adott két gép, win 7-tel, az otthoni hálózatban. Mappát szeretnék úgy megosztani, hogy a hálózat többi gépe ne férjen hozzá, csak akit megadok. Ezt hogy lehet elérni?
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
A compileres verziót töltsd le.

(#43896) Sk8erPeter: Nem olvastam mindent valóban. Korábban én is említettem, hogy semmi szükség rendszervisszaállításra, sőt továbbmegyek: hozzáértőknek az UACra sem. De borzalmasan le lettem hurrogva, úgyhogy azóta megpróbálom kerülni a témát.

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és telepítsd újra.

Sziasztok

Lásd az összes linux disztró. Most tényen hülyeség kötekedned, mivel csak megjegyeztem