Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tusi74
üzenetére
Felmerült így utólag most már benned, hogy miért nem azt telepítetted most is? Én kíváncsiságból időnként felrakom az Ubuntut, de képtelen vagyok megszokni. Az ezelőtti verzió telepítés utáni első boot után fejreállított képernyővel volt csak hajlandó megjeleníteni. Valami vicceset mindig csinált nekem is eddig, nem csak neked! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Felmerült így utólag most már benned, hogy miért nem azt telepítetted most is? Én kíváncsiságból időnként felrakom az Ubuntut, de képtelen vagyok megszokni. Az ezelőtti verzió telepítés utáni első boot után fejreállított képernyővel volt csak hajlandó megjeleníteni. Valami vicceset mindig csinált nekem is eddig, nem csak neked!