- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
A baj az, hogy hiába lehet jobb a 4:3, ha a gyártósorok wide képernyőre állnak át, nem fizeted meg azt a plussz többletet amibe a 4:3 kerülne. Így sem olcsók a BC gépek, de pl. a HP már nem is gyárt 4:3-as gépet, mégse veszített a piaci részesedésből. A nagyvállalalati felfogásba nem számít, hogy egy céges user mit szeret(ne), ha megbízható és jó teljesítményű gépet kanak jó "bundle" áron akkor azt megveszik és azt kell használni. Ebből van a pénz, nem a magyar user-ekből akik a laptopinfós gépeket veszik
Nekem a fél életem az Outlook előtt telik el, nagyon sokat használom (no flame, muszály, mert ez a vállalati program). Bár a 4:3 számomra sokkal ergonómikusabbnak és használhatóbbnak tűnik, jelen esetben egy wide WSXGA(+) -on jobb dolgozni.
Filmnézéshez sokkal jobb (soha nem teszem ezt a notin...).
Dokumentumok olvasásához, kényelmesebb a 4:3, de ha már paralell kell olvasni/fordítani, min. 2 ablak esetén viszont már jóval használhatóbb a wide.
Excel-ben csak megszokás kérdése, hogy vízszintesen vagy függőlegesen terjeszted ki a munkafüzetet, szerintem mindegy.Alalpvetően abban látom a bajt, hogy a software-eket nem más elgondolás szerint fejlesztik mint régebben. Azaz nem optimalizálják őket sokkal de sokkal jobban a megváltozott trendekhez. Operációs rendszernek a minimum az lenne, hogy wide esetén függőlegesen helyezi alapból a taskbart, és úgy próbál operálni, pl.
És millió ilyen lehetőség van(lenne) még, csak nehezen kreatívkodnak vele az emberek.
Ez olyan mint a BlackBerry. Szuper jó dolog, de elsőre baromi kényelmetlen és furcsa, meg kell szokni. De utánaMondjuk én a magam részéről azt tervezem, hogy a jelenlegi T60-amat egy 14"-es T61-re fogom lecserélni, 1-2éven belül. Erős procival, SXGA+ -al és integrált videóval. Hacsak nem vet fel a pénz és nem szeretek bele egy X300-ba. Amire csak akkor van némi esély ha a cég kiküld vmi alibi továbbképzésre a US-be
Vagy az unokatesóm hazautazik megmutogatni az arab férjét és az unokaöcsémetszerk.: most olvasom, hogy volt Thinkpad tali, hívtatok és még csak nem is reagáltam rá. Ez van
A gyerek elveszi az eszemet, végre jó idő van és lehet vele bohóckodni a levegőn
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest