Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gecsoz

    aktív tag

    Üdv!

    Először egy kis reagálás a wide screen témához:
    -----------------------------------------------------------------------
    - azért van jelenleg is 14" -os IBM T41 -esem, mert kicsi, de még nem használhatatlanul kicsi, mint mondjuk az X -es széria. (mondjon bárki bármit, huzamosabb ideig nap mint nap dolgozni kicsi az X széria) a 15,4" -os most divatos gépek nekem túl nagyok a mindennapi hordozásban, esetleg egy üzemben szervizelve is nehezebb lerakni a gépre.

    - ugyanakkor ha lecserélem, akkor én is a 14,1" -os wide screen T61 -et fogom megvenni, mivel fizikai méretben nem sokkal nagyobb (súlyban sem), ugyanakkor programozásnál sokkal könnyebb 1024*768 -ra írt programokat az 1440*900 -as felbontáson írni, ugyani a fejlesztőrendszerekben a teljes 1024*768 -as programablak mellet kifér a fejlesztőrendszer paramétereit tartalmazó segédablak is.

    Más:
    -------
    A programozók azért optimalizálják a legtöbb programot még most is az 1024*768 -as felbontásra (vagy legalábbis erre az oldalarányra), mert sokan használják ezt a felbontást (vagy oldalarányt). Ugyanis ez az arány egy wide monitoron használható, ugyanakkor egy wide monitorra írt programot normál monitoron használni borzalmas..

    Kérdés:
    -----------
    Szerintetek T60 vagy T61?
    és miért van az, hogy a
    T61 (ND21FHV)
    olcsóbb mint a
    T61 (ND218HL)
    ???
    Mikor az első sokka nagyobb teljesítményű, nagyobb akkumulátoros, stb.??

    Segítséget köszönöm!

Aktív témák