- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
"amit az egyik irányba plusz-t ad, a másikban elveszi."
Ez WXGA/XGA szintjén csak abban az esetben áll, ha a képfelület méretét tekinted. Az effektív munkaterületet nézve a WXGA szélességben és magasságban is ad pár pixelt, tehát minden irányban többet látsz, csak kicsit kisebb méretben. Én ebben a méretkategóriában pont emiatt szeretem, nem annyira az oldalarányok miatt. Pl. a millió eszköztáras JDeveloper-emhez a WSXGA+-tól fölfele kezd kényelmes lenni a wide, alatta igazából tök mindegy az oldalarány, úgysem lehet elférni. Ablakok egymás mellé pakolgatásához általában szintén ez a minimum felbontás, de inkább nagyobb (ld. leginkább XGA-ra optimalizált weboldalak/alkalmazások).
-
karesz501
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Az excel táblákat (is) én hoztam fel, ugyanis én szeretek olyanokat készíteni amik egy képernyőre ráférnek, mert rajtam kívül mindenki hülye és különben nem érthető a dolog, viszont magyarázni utálom a munkámat. Ez van

Ezek szerint azonban azzal egyetértünk, hogy ki lehetne használni a wide kijelzőt, csak ezt software-esen is sokkal de sokkal jobban, sőt mi több natívan támogatni kéne. Na ez hiányzik nekem de nagyon

Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest