- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor #8239 üzenetére
+ Saccco, kiskutya, mikrofin, rainman..............
Érdemben nem tudok hozzá tenni és természetesen OFF-nak sem szánom csak szimplán egy hsz-ecske
Ha nem tévedek ez igazából a NEM FALD kijelző miatt ilyen csúnyácska és valóban minden gyártónál előfordulhat, így Én kimondottan sajnálom, hogy a C728 nem az lett (FALD), mert mozgatta a fantáziám 75"-ban. Tudom FALD esetén meg ott a blooming lehetősége, ami a rommá istenített Sony-nál szerintem kegyetlen tud lenni (XH9000-et láttam otthoni körülmények között), de persze lehet ez is csak lottó kérdése volt (mondjuk 75"-hoz 32 LD zóna szerintem szó szerint vicc és ezt be is bizonyította a TV), viszont a szaros samu 65Q70R-emből szinte nyomokban sem tudok előcsalni bloomingot + nincs ilyen bevilágítás / foltosodás sem és a samu-ra ráhúzott fekete részletvesztés is egész jól orvosolható, ellenben mozgásmegjelenítésben a sony-tól biztosan jócskán elmarad és sajnos DV-t sem tud, vagyis a konklúzió számomra, hogy a franc kivan, mert nincs a piacon egy olyan "megfizethető" 75" LCD (FALD kellő zónával, 120Hz,.....), amire a szaros samumat lecserélném.
Amúgy a TCL-en kívül a Hisense-ben bíztam még, de a 2021 IPS panelra való váltással számomra egyenlőre meghaltak.Már csak azt lenne jó tudni, hogy TCL / Hisense mi a francért nem hozza ide ugyan azt a minőséget/terméket, amit pl az USA piacon forgalmaz
Ha ezt megtenné, lehet már rég ezek birtokában lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Ford topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Iqos cigaretta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest