Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz Vhiktor #8239 üzenetére

+ Saccco, kiskutya, mikrofin, rainman..............
    Érdemben nem tudok hozzá tenni és természetesen OFF-nak sem szánom csak szimplán egy hsz-ecske :)
    Ha nem tévedek ez igazából a NEM FALD kijelző miatt ilyen csúnyácska és valóban minden gyártónál előfordulhat, így Én kimondottan sajnálom, hogy a C728 nem az lett (FALD), mert mozgatta a fantáziám 75"-ban. Tudom FALD esetén meg ott a blooming lehetősége, ami a rommá istenített Sony-nál szerintem kegyetlen tud lenni (XH9000-et láttam otthoni körülmények között), de persze lehet ez is csak lottó kérdése volt (mondjuk 75"-hoz 32 LD zóna szerintem szó szerint vicc és ezt be is bizonyította a TV), viszont a szaros samu 65Q70R-emből szinte nyomokban sem tudok előcsalni bloomingot + nincs ilyen bevilágítás / foltosodás sem és a samu-ra ráhúzott fekete részletvesztés is egész jól orvosolható, ellenben mozgásmegjelenítésben a sony-tól biztosan jócskán elmarad és sajnos DV-t sem tud, vagyis a konklúzió számomra, hogy a franc kivan, mert nincs a piacon egy olyan "megfizethető" 75" LCD (FALD kellő zónával, 120Hz,.....), amire a szaros samumat lecserélném.
    Amúgy a TCL-en kívül a Hisense-ben bíztam még, de a 2021 IPS panelra való váltással számomra egyenlőre meghaltak.

Már csak azt lenne jó tudni, hogy TCL / Hisense mi a francért nem hozza ide ugyan azt a minőséget/terméket, amit pl az USA piacon forgalmaz :W Ha ezt megtenné, lehet már rég ezek birtokában lennék.

Új hozzászólás Aktív témák