- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerBP
tag
válasz
Redneck #10926 üzenetére
TV app nekem is behülyül néha, bár az V072 alatt csinálta. Menüből szoktam tolni egy restart-ot. Amúgy ha átdobja fekete képernyőre, hang szokott nálam lenni kép nem, és amit észrevettem menüben ilyenkor fényerőt felnyomja 100-ra... Bár ezzel hülyeségével én tudok együtt élni.
-
sellerBP
tag
-
sellerBP
tag
Csütörtökön hozzám is megérkezett a TCL 55" C728-as. Idáig megvagyok elégedve, viszont egy dolog amivel nem, és nem tudom találkozott-e valaki ezzel problémával.
Tegnap este PS4-en játszottam és gondoltam,hogy ne zavarjak senkit hozzá csatlakoztam bluetooth fülessel a TV-hez.
Hang viszont nagyon szaggatott és akadt a fülesen.
Füles az egy Audio- technica ATH-ANC700BT, és csak TV-el szaggatott a hang. Mivel laptoppal semmi gond nincs.
Erre tudtok megoldást? -
sellerBP
tag
válasz
Bélabácsi #7598 üzenetére
Rendben köszi. Azért reménykedek,hogy TV-vel csak jönni fog egy gyári garilevél, ha nem azért én írni fogok az Euronicsnak,hogy se egy SN nincs rajta semmi. Gond az,hogy én kértem az enyémre + garanciát (Biztosítást is) és ha gond van,de garancia papír nincs kitöltve biztosítok szeretnek szórakozni... Ezt próbálom elkerülni.
-
sellerBP
tag
-
sellerBP
tag
Auchanba 20% akció van most a TCL tévékre, ha valakit érdekel.
-
sellerBP
tag
Igazából még PS4 van, majd hamarosan PS5 is lenne. De erre régi samura nem kötném rá. Amúgy van valami gond kijelzőkkel? Pixel hiba stb. Megbízható ez C728-as? Mert Samsung amiatt esett ki, hogy ismerőseimnek akinek volt az mind kijelzőhibás lett 1 - 2 év után meg drága is lett, úgyhogy elindultam én is kínai TV-k és az Androrid irányba.
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Valakinek van itt TCL 55C728-as TV-je? PS5-höz venném elsősorban. Egész jókat mondanak róla egy 8 éves FULL HD-s samut váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest