Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cserix #62046 üzenetére
Én se vett órákon próbálkoztam mind kaptam öket!
Hát nekem nem 1 ilyen varazsdobozom van és neha az sem elég...
A vasalót hozzá sem tudom hasonlítani...Ott csak egy spiral van ami melegit es egy potmeter amivel szabajozod milyen meleg legyen...
Esetleg 1-2 aprosag még...Az a baj hogy olyan picik az alkatreszek,hogy nehez velük dolgozni...Még szétszedni hagyján,de összerakni már más történet.Egyszerre 3-4-5 tengelyt kell beiilesztened a rubin kövekbe olyanokat hogy szabad szemmel nem látod szinte a tengelyt +vigyáznod kell hogy az erös nyomastól el ne törd.Én csak javítok....de látom te restaurálásról beszélsz ami még nagyobb szintü ismeretet igényel és felszerelést.Annak én se mertem nekifogni!Pl tokot újra polirozni vagy kromozni...számlapjavítás nagy türelmet,odafigyelést és ismeretet igényel nembeszélve a szerszamokról amik kellenek...Ez több 100 ezer akár milliós tétel is lehet,amit kidobni az ablakon mert nem tudod csinalni szerintem felesleges ezen gondolkozni...Ha nincs aki megtanítja és segít akkor elvesztél...
De kérdezd Dzsanát ö biztos többet tud mondani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest