Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burjois
csendes tag
....sokaknak nem kell itt vacsorázniuk,........etetik őket rendesen
.....gusztus dolga.
-
Buster17
addikt
Gazdagabb lettem egy CASIO Edifice EF-545D-7A karórával.
Kicsit súlyos de most már mindegy marad ez.
-
BAti77
aktív tag
válasz katka81 #63793 üzenetére
Miért ne gondolnának? Tessék egy olcsó, klasszikus páros a Seiko-tól merüléshez...
SKX007
SKX013
...vagy quartz szerkezettel egy másik páros...
BN0100-51E
EP6040-53E[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
katka81
újonc
Most van fent ebay.de-n egy nettuno 3 350€-ert, igaz 5 eves...
Meg ami lattam az a Poseidon. Legzoautomatakat eleg jokat gyart, vajon az oraik milyenek lehetnek?
Mark &Sons, mintha lett volna itt valakinek, de gyorsan el is adta. Mi lehetett a problema vele? -
BK87
senior tag
Sziasztok.
A www.watchshop.com oldallal kapcsolatban van itt valakinek esetleg tapasztalata vele? Milyen oldal, megbízható?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
aischylos
tag
-
aischylos
tag
válasz dilajoska1 #63782 üzenetére
Nemrégiben 32 ezer volt az ebay-n.
-
katka81
újonc
Nem rossz, szerintem mar futtottam ossze vele.
Ezekrol a markakrol mi a velemenyetek, erdemes oket nezegetni?
Jacques Lehmann
Nautec
Barbos
Rochet
Detomasso
Dugena
Chris Benz
Mark and Son
Marcello C
??? -
Gabor970
addikt
Nomeg kicsit körbe lehet járni az árát. Néztem náluk az alap seiko 5 37000, 20 alatt, vagy 20ig be lehet azokat szerezni.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
dilajoska1
őstag
Sajnos nem zafíros
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
-
katka81
újonc
Jelenleg a 44-es Steinhart lesz a befutó, de még futnék egy kört, mert 400 €-t, nagyon fogcsikorgatva adnék csak ki rá. Esetleg, tudnátok ajánlani 200 € környékieket is, mégha, nem is svájci, meg autómata, de az ára sokkal jobban hangzana!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Kettő közül melyik éri meg jobban? Mindkettő tetszikCertina C260.7178.42.61
45000 Ft és használt. - Most volt elemcserén és nyomáspróbán )vagy
Certina C536.7161.42.61
ez új és 66000 Ft[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz fagyalllo #63764 üzenetére
Ezért írtam hogy ( listaár ). Az előző hsz-ben leírtam hogy ők biztos nem annyiért szerzik be de a két szép szemükért nekik se fogják olcsóbban adni a többi gyártóval szemben hogy még ezek a kis gyártók haszont is húzzanak az óráikon.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
fagyalllo
őstag
válasz dilajoska1 #63763 üzenetére
Találkoztál már olyannal, aki Citroent vagy Invictát listaáron vett? És akkor még mindig kisker árról beszélünk...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dilajoska1
őstag
válasz fagyalllo #63762 üzenetére
listaáruk 250$-tól kezdődik
Mindenkinek:
Néztem a listán szereplő márkákat. Egy csomó a legtöbb óráiban Miyota szerkezetett használ (egy két kivétellel Seagull (bár azokat se tartom rossznak) ......... Ezeket miért nehéz szervizelni?[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #63749 üzenetére
Nyilván hamisítják és másolják is a svájci szerkezeteket, nincs is tapasztalatom az itt hirdetett órák valódiságával, de akár igaz is lehet. Biztos nincs nagy haszon rajtuk és ki tudja hogy nagy tételben mennyibe kerülnek az alap ETA szerkezetek?
És ezeket be se kell csempészni Svájcba, hogy utána nyilvános csatornán megvásárolják a swiss made werket, egyszerűen a gyárból átviszik az utca túloldalára.
(#63755) g0n21 : hibás a lista, egy rakás kínai werkes óra is szerepel benne
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy CASIO Edifice, Pulsar, Lorus órák közül melyik márka ajánlottab 30-50 ezres kategóriában? Előre is köszönöm a segítséget. -
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #63734 üzenetére
mondjuk ez, hogy 7750-essel ennyi, ez legfeljebb szép mese...
Ha nem, akkor már rendelem is[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
itt egy másik hasonló lista, elején le is írja, hogy mi a fő gond ezekkel.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
szigy
csendes tag
válasz Sungoo #63742 üzenetére
Ezt a feketelistat mi alapján állítják össze? Delma:svájci, a Delbanaval egy cég. Detomaso: németországi cég, szép kidolgozottsagú órai vannak, főleg Miyota és Seiko szerkezeteket tokoznak (egy-két Ronda és egyetlen Seagull kivételével) . Astron egy jó átlagos kivitelt készítő magyar tulajdonú cég, szintén nem pontosan illik erre a listára sztem. .... vagy tévedek?
-
Sungoo
addikt
válasz dilajoska1 #63750 üzenetére
Bingo!
Nem tudom, mi alapján. Csak rákerestem, és ezt dobta.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Néztem hogy ezeknek az ETA szerkezeteknek a listaára 250$-tól kezdődik. Gondolom ők olcsóbban be tudják szerezni de akkor is hogy még haszon is legyen az órájukon gyanúsan olcsón adják + még ott van a tokozás ,számlap, zafír üveg.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
-
Sungoo
addikt
-
Misi1979
őstag
válasz nostromo73 #63739 üzenetére
Józan paraszti ésszel gondold végig és tudni fogod a választ is
Csabulaxi: létezik egy lista (ill. van több is), mely felsorolja azokat az ál-svájci márkákat, amik többnek akarnak látszani annál, mint amik (hangzatos márkanév, többezer eurós listaár, de akciósan 99 euró csakmost - és még sorolhatnám a "trükkjeiket").
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz nostromo73 #63737 üzenetére
Markecing. Roppant erős mágneses tér kell ahhoz, hogy a léptetőmotort megakaszd. Vagy egy állandó mágnest kellene az órád alá tenni.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
nostromo73
tag
Sziasztok
A Tag-honlapján a Formula 1 családnál, azt írja a kvarc szerkezetnél hogy: idézem
"by excellent resistance to shocks and magnetic fields."...ezt mennyire lehet komolyan venni?..vagy csak marketing és ezt más kvarc szerkezet is alapból tudja?. -
fagyalllo
őstag
válasz dilajoska1 #63733 üzenetére
2836-2 és 6497 a szokásos Rolex, IWC, Panerai másolatokban: [link]
-
dilajoska1
őstag
válasz fagyalllo #63732 üzenetére
De az eta 2824-2-el ennyiért még nem találkoztam. Esetleg Steinharton kívül van még olyan aki ezt a szerkezetet használja és hasonló áron? Valami kasszikus tokozású érdekelne.
-
fagyalllo
őstag
válasz dilajoska1 #63730 üzenetére
Kínai órát is lehet kapni eredeti ETA mechanikus szerkezettel 3-400 dollárért.
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #63725 üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy a többi bolttal mi lesz, de érdekes módon a westendes Orexből is eltűnt az összes Omega tegnapra...
bbuffy: igen, ott is WDL van, majd valamikor megnézem.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
aischylos
tag
válasz dilajoska1 #63713 üzenetére
Miért hihetetlen, hogy egy 100+ezer forintos órában eredeti svájci automata szerkezet legyen?
Majd ha eta-t már nem lehet beszerezni, akkor jönnek a klónok, de még azok is minősített svájci szerkezetek lesznek, mint például a sellita, vagy akár a claro. -
aischylos
tag
válasz Szabikaa20 #63714 üzenetére
Értelmetlen műszaki bravúr nagyonsokmillióért.
A tourbillonnak a zsebórák korában volt valami értelme, de karórában alkalmazva inkább magamutogatás, mint értelmes komplikáció. -
phranxinatra
aktív tag
válasz WiZARD #63711 üzenetére
"...és innen kezdve csak az Andrássyn lehet majd Omegát kapni magyarországon."
Na azért nem, mert az Orex meg a WDL is forgalmaz Magyrországon Omegát. Az egyetlen "boutique" eddig is az Andrássy volt, bár mondjuk én kurvára nem voltam eldőlve a választéktól. Mindig pont az nem volt, amit fel akartam próbálni.
-
Bati0501
őstag
Köszi.
-
dilajoska1
őstag
-
Sungoo
addikt
Azt nem tudom, de olyan csúnya, hogy már szép!
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63719 üzenetére
Ár/érték-ben megéri, ráadásul használtan is egész jól tartják az árukat...
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63716 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az ETA SA-tól és a Soprod-tól veszik a werkeket. Ezért is kell néha sokat várni az órákra, mert nincs szerkezet raktáron...
Valószínű, hogy a "saját" werkjeiket is e két gyártó valamelyike készíti nekik...
Amúgy meg nem hiszem, hogy használhatnák a "Swiss Made" feliratot...[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63713 üzenetére
Amit eddig láttam diver-jüket, abban csak ETA volt...
(#63714) Szabikaa20
Ez valami turbillion, nem"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Szabikaa20
őstag
Estére... Milyen funkciója van a két ketyegönek?
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63710 üzenetére
Inkább a Steinhart. Az 300m-es, nem 200-as, zafír üveges, nem minerálkristály, és az ETA werk is jobb szerintem, mint a Seiko...
Ennyit nem adnék érte."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
WiZARD
addikt
válasz katka81 #63650 üzenetére
Én az OVM-re szavazok
Nekem a 44 nem igazán tetszik, bár élőben lehet hogy más.Ma elmentem az Andrássy úti Omega boltba, gondoltam hol máshol van rá esély, hogy egymás mellett megnézhessem a zafíros és plexis Moonwatch-t. Hát eléggé csalódás volt.
A hölgy kedves volt, de vagy nem értett hozzá (bár fél éve a POC szíjból egész profin szedte ki a szemet), vagy engem nézett hülyének.
Azzal kezdte hogy plexis sajnos nincs, de szerinte ne is akarjak, mert túl könnyen karcolódik, és teljesen úgy néz ki a zafíros is.
Ugyan a zafírost épp elvitték tegnap, de ha nagyon meg akarom nézni, akkor ott van egy limitált kiadás, nézzem meg azt, mert úgyis ugyanaz a 2 óra... Említette hogy talán van a kirakatban 1 sima (volt), de nem úgy tűnt, mint aki ki akarná venni.
A limitált kiadás 2.7 pénz volt, a zafíros simát 1.2 körüli áron mondta.Gáz szerintem, hogy a plexisről ennyire le akar beszélni, és közli hogy egyforma, amikor nyilván teljesen más látvány. A limitált kiadás ugyan nagyon hasonlít a simára, de azért túlzás, hogy ugyanaz, igazán benyúlhatott volna a kirakatba a másikért...
Aztán jött a köv meglepetés, amikor úgy alakult, hogy a Westendbe megyek, és gondoltam na majd ott megnézem. Irány az Omega bolt, de tök üres a pult. Kérdem ez mi? Hát átvittek az Andrássyra mindent, itt ez megszűnik, és innen kezdve csak az Andrássyn lehet majd Omegát kapni magyarországon.
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63707 üzenetére
Meg kell nézni melyik típusát veszed, mert sok vackot is gyárt, gagyi belsővel...
-
BAti77
aktív tag
válasz dilajoska1 #63704 üzenetére
Azért veszik, mert 100 bar-os órát ennél olcsóban hasonló werkkel nem igen kapni...
(#63705) Szabikaa20
Látom csobbantál... (poén akart lenni )[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
-
condy
senior tag
válasz dilajoska1 #63698 üzenetére
Azt már nem is említve, hogy ez feketelistãs darab...
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest