Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
40k magasságáan milyen női órát? anyunak lenne. ne legyen casio
-
seiko
senior tag
válasz
runner 125 #5998 üzenetére
de van.
Jung Tomi. -
seiko
senior tag
válasz
runner 125 #5995 üzenetére
mivel mindkettő 60-at mér, ezek szerint úgy lehet, ahogyan írják.
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #5995 üzenetére
de, valószínű... lehet seiko félrenézte.
-
seiko
senior tag
válasz
runner 125 #5992 üzenetére
amelyiken egy gomb van, az nem kronográf.
azért, mert van három segédszámlapja (dátum, hét napjai, 24 órás), még nem lesz stopper.
a másikon a központi vékony mutató a stopperé, bal oldalon van a másodpercmutató, alul pedig a percgyűjtő. -
runner 125
nagyúr
Wá, ez állat.
Valahol talán meg tudom nézni élőben is, itt találtam boltban. Egy valami nem tiszta, elvileg a fentebb, az általam linkelt kronóson, csak 1 gomb van, ezen meg ugyanúgy három.
BEM-506L-1A a típusa.
A PRC-m méretei; :39x37x11mm, ez 48x44x10,5mm - jóval nagyobb, ami nekem nem is baj.
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #5983 üzenetére
Találtam egy olyan bőrszíjas casiot, ami még nekem is tetszik.
[Teszt az EQW-M1000DB-1A -ról]
(akit esetleg érdekel).
-
-Ben-
veterán
válasz
Szerintem a szerkezettel túl nagy gond nem lehet, valószínű CITIZEN
Azt pedig itt már múltkor megbeszéltük, hogy még jobb is mint a casio....
egyébként jól néz ki ez az óra, még nem is láttam eddig !
@Macikos:
Szia!
Én nem vagyok vele túlzottan elégedett..
86.000 ft-ért vettem (ennyiért már tényleg egy tissot órát is vehettem volna) és szerintem nem éri meg az árát. szépnek végül is szép, de pl. a mutatók nem mutatnak pontosan az "indexre", a másodpercmutatót még elfogadom, ha nem pontos, de a percmutató azért legyen már az.
de ha ilyen dolgok téged nem idegesítenek, akkor abszolút vedd figyelmen kívül, amit írtam, mert ezeket leszámítva szép és jó óra. Rádiójel vezérelt, stopperes, ébresztős, világórás, és még számos funkció van benne.
De ár/érték miatt és persze, mert szebbnek látom, én most már így utólag egy EQW-500DBE-1A-t vennék
ui.: Kassadin: még a priv.hez annyi, hogy a stopper néha csak 2. alkalomra indul, pedig tövig nyomom a gombot...
De azt tegnap írtam is Kassadinnak, hogy ebből se mind ilyen, mert beszéltem 4 emberrel, akinek ilyen órája van, és abból egynek volt csak hasonló problémája, a másik 3-nak még véletlen sem volt... szvsz, ha valaki ilyet akar, nézze meg üzletben, és ha stimmel, akkor ok.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Hú de szép óra basszus!
-
Kassadin
addikt
válasz
Miért annyira fontos az a bőrszíj?
-
runner 125
nagyúr
Komolyan, egész pofásak az ilyen stílusú Casio-k, meg is néztem őket. Egy bökkenő van, 90%-ukra nem lehet bőrszíjat rakni.
Kár érte, bár az okát nem értem.
mod.:
Eh, ez a 23.000ft-os Casio vicc nélkül bejön.
A tokozás mellett lévő "csatrészt" is ki lehet venni belőle? Magyarán, h bőrszíjat lehessen tenni rá.
Ebben milyen szerkezet van? Mennyire megbízható egy ilyen?
-
-Ben-
veterán
válasz
Kassadin #5976 üzenetére
nincs mit!
De nem akarok lehangoló lenni, nem olyan jó, mint amilyen jónak hiszed. Szerintem 1. képeken szebb mint a valóságban, 2. valahogy amit tud azt nem olyan jól, mint pl. a rokon EQW-500DBE-1A típusú órája, és sztem igazából szebb is ez a modell (no meg olcsóbb is).
kép:
(tudom már raktam be, de most beraktam Kassadin -nak is!)
-
-Ben-
veterán
válasz
Kassadin #5973 üzenetére
a pontos típusát is tudom annak az órának, mivel olyanom van.
EQW-M1000DB-1A
@seiko: köszi! csak azért volt fura, mert pl. ott van a sok borkutime üzlet mellett egy TWO Time is, no meg eléggé fura, hogy pl. a casio órákra csak 1 évet vállalnak. A borkutime egy nagyker és csak 1 évet vállal, még egy 100 rugós casiora is? lol..
@runner: örülök! a prc200 szuper-szép!
-
-Ben-
veterán
Ezt megerősíthetem...
lenne egy kérdésem hozzátok: ismeri valaki a [link] -et? megbízható hely/eredeti cuccokat árulnak? Lehet tőlük veszem majd a Tissot órámat, de nem ártana tudnom, hogy milyen hely ez.... valaki írta egy fórumon, hogy ez az oldal a Borkutime webáruháza, de azért ezt vmiért kétlem.
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #5950 üzenetére
Én ezt már régebben is láttam, de tuti nem cserélném le az PRC200 -at egy ilyenre.
Egyrészt, mert ez sokkal drágább, másrészt pedig az sportosabb és ugyanakkor egyszerűbb.
amúgy úgy tudom ebből nincs kvarc ( de valaki erősítse meg, vagy cáfolja, mert nem rémlik már, lehet keverem egy másik svájcival )
ui.: valaki tud segíteni chatran fórumtársnak az ügyben?
-
chatran
őstag
Casio wva 460dse órámon megállt a másodpercmutató. Ettől függetlenül az óra pontos és a digitális rész is működik. Próbáltam beállítani az analóg részt a digitálishoz, ekkor a mpmutatónak be kellene állnia 12-re vagy egy gombbal kellene odaléptetni, de erre sem reagál. Létezik esetleg valami resetelési lehetőség? Ez ugye garanciális probléma?
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #5956 üzenetére
-
Traxx
őstag
-
pohár
félisten
válasz
runner 125 #5954 üzenetére
hát hallod én is bazz, nem lesz ennek jó vége, előre látom
bár ami tuti, hogy órába megéri fektetni, az tartja az árát... -
seiko
senior tag
válasz
www.ora.bolt.hu
DS Podium Chronograph
van kvarc is, 100ezer alatt.
-
pohár
félisten
válasz
hoppááááááá
na add el a PRC-t és gyűjts tovább -
-
Palika71
őstag
válasz
Gabbana #5906 üzenetére
Szerintem ez normális, mert én is ilyen vagyok.
De ez nem gáz.
pl. vettem egy órát 400e ért, mert régóta vágytam rá. Aztán egy év alatt kiderült, hogy ez mégsem az én világom, és eladtam ugyanennyiért. De ezt csak kevés használt járművel, és műszaki cikkel lehetne elérni. Tehát, "menő", használt órát érdemes megvenni. (legalább egy álom kipipálva)
-
Palika71
őstag
Na jó, de ott Rolex Subot is lehet kapni 260 USD-ért.
Ha a vaterán meglátja valaki, akinek ez a szíve vágy, akkor szerintem 150-et lehetne érte kapni, ha az óra csacsi-ragyi, és bevizsgálható.Mindig irigykedve olvasom az olyanokat, akikhez egy 1-2-3 ezer eurós óra véletlenül, valahogy odakerül.
Hozzám csak a sárga csekkek kerülnek.
Semmi olyan, ami többet ér 100Ft-nál. -
MALK
tag
válasz
runner 125 #5937 üzenetére
gratula
-
MALK
tag
hello
huhh rég nem jártam erre, Runner PRC200? siker vagy még vadászol?
-
runner 125
nagyúr
Az lett volna kemény, ha bemegyek egy óráshoz, h cserélje le nekem a csatot, mert nem fér át a kezemen. Kicsit sem nézett volna hülyének.
mod.
Így visszagondolva, tényleg gyanús volt, h kinek lehet olyan keze, akinek úgy felmegy, és becsatolva is stimmel. Kb. mint egy ló láb - olyan testrészre lehetne felcsatolni 1 csatit kinyitott állapotában.
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #5929 üzenetére
LooL xD Jobb később, mint soha...
-
-
runner 125
nagyúr
Evvan, így alakult.
_Pár napja rájöttem valamire..., gondolkodtam is, h bebökjem-e ide, de hátha más is tanul belőle.
A lényeg; nekem soha nem volt előtte ilyen kategóriájú - de még csak pillangócsatos órám sem, így simán azt hittem, h a csat egyik fele nyitható - ahogy a fémszíjas óráknál is.
Ebben az esetben valóban csak minimálisan lesz nagyobb - így érthető, h nem fér át a kézfejen, viszont nem régiben feltűnt, h a csat másik fele is "csapolva" van, így ott is szét lehet nyitni, s úgy máris levehető a kézről.Lehet röhögni, ennyi idő kellett hozzá.
-
-
válasz
runner 125 #5900 üzenetére
ezt írhattad volna hamarabb és akkor összefuthattunk volna egy óramustrára kedden
amúgy köszi
-
spanyoll
addikt
válasz
runner 125 #5921 üzenetére
passzolom, hozzám tök véletlenül jutott, és mivel már nem használom ezért akarok túladni rajta. a hol-nál én is ezekre gondoltam, de a mennyit nem tudom ... saccra? újonnan dobozosan 1000€ ... namármost doboztalanul minden nélkül új szíjjal ... hm ...
-
spanyoll
addikt
Van egy ilyen Bulgari Diagono órám
Volt egy szíjcsere, mivel a régi nem bírta a strapát, de azon kívül semmi baja. Szerintetek hol, és mennyiért érné meg meghirdetni?
-
Louies
aktív tag
Hi all!
Érdeklődnek Seiko 5-s órát hol érdemes venni? Vaterán jó áron vannak. Ezeket hamisítják? -
Empsepo
senior tag
Végre találtam egy képet a kicsikéről:
Minimális eltérés, hogy az enyémen nincs jelölve számmal a 6-os.
A helyén csak a napkijelző van, szerencsére.
Amúgy tökéletesen megegyező. A fémszíj, minden.
Az a piros végű másodpercmutató!
Imádom. -
ospubis
csendes tag
Azt látom, hogy egy igazi óragyűjtő jelölttel állok szemben.Csak így tovább!
Oscar Wilde ideillő mondása helyénvaló Nálad/is/:"Mindennek ellent tudok állni, kivéve a kísértésnek".
A Dolce vitaban sok örömöd lesz igazi letisztult forma, stabil szerkezet.
A Breitling azért jóval nagyobb ugrás, főként a sajátkaliberes szerkezettel, de álmodj nagyot kicsit a mosónők is tudnak! -
Traxx
őstag
Na leltem egy órást, aki meg tudná csinálni, de nyomáspróbázni nem. Viszont a tömítéseket kicseréli, leszilikonozza, de nem vállal rá garanciát. Adott egy másik tippet, holnap azt megpróbálom, hátha...Ha meg mégse, akkor keresgélek tovább, nem hiszem, hogy a régióban nincs, aki ne vállalná.
Amúgy milyen márkájú elem az, ami megbízható és ajánlott? Gondolom nem bármilyen kínai vacak...
-
Gabbana
aktív tag
válasz
Kassadin #5892 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy ilyenkor mikor leülök a gép elé, akkor kb fél óra olvasgatás után vennék az avforum tapasztalatai után egy új 11.2-es házimozit 5 milláért, projektort 3M-ért, majd használtautó, visszavenném a Honda varaderomat 2 milláért ami lakásvásárlás miatt ment el, majd a végén vennék egy Tag Heuer-t vagy Breitlinget... mindkettőt.
Amitől a leginkább tartok ezekkel kapcsolatban, hogy ha mondjuk két évig havi 20at elteszek egy órára, és megveszem, másnap valamelyikőtök belinkel ide egy képet, és egy világ dőőlhet össze...
Mivan ha a csoda valóban 3 napig tart.
100 nál többet nem adnék egy órára emiatt. Keveset keresek...talán az lehet a baj -
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Grabenen van egy Patek bolt, ott ilyen olcsó vackot ki se tesznek
-
Kassadin
addikt
Ha februártól lesz munkám és minden hónapban félrerakok 20 ezret, akkor ~1,5 év alatt összetudom gyűjteni ennek az órának az árát.
[link]
380 ezer forint semmi összeg. -
ujskodas
tag
válasz
Ahhoz képest "szépen" kirakták a kirakatba. Kezét törném el, aki így kiteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest