Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Kassadin #5976 üzenetére
nincs mit!
De nem akarok lehangoló lenni, nem olyan jó, mint amilyen jónak hiszed. Szerintem 1. képeken szebb mint a valóságban, 2. valahogy amit tud azt nem olyan jól, mint pl. a rokon EQW-500DBE-1A típusú órája, és sztem igazából szebb is ez a modell (no meg olcsóbb is).
kép:
(tudom már raktam be, de most beraktam Kassadin -nak is!)
-
-Ben-
veterán
válasz
Kassadin #5973 üzenetére
a pontos típusát is tudom annak az órának, mivel olyanom van.
EQW-M1000DB-1A
@seiko: köszi! csak azért volt fura, mert pl. ott van a sok borkutime üzlet mellett egy TWO Time is, no meg eléggé fura, hogy pl. a casio órákra csak 1 évet vállalnak. A borkutime egy nagyker és csak 1 évet vállal, még egy 100 rugós casiora is? lol..
@runner: örülök! a prc200 szuper-szép!
-
Gabbana
aktív tag
válasz
Kassadin #5892 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy ilyenkor mikor leülök a gép elé, akkor kb fél óra olvasgatás után vennék az avforum tapasztalatai után egy új 11.2-es házimozit 5 milláért, projektort 3M-ért, majd használtautó, visszavenném a Honda varaderomat 2 milláért ami lakásvásárlás miatt ment el, majd a végén vennék egy Tag Heuer-t vagy Breitlinget... mindkettőt.
Amitől a leginkább tartok ezekkel kapcsolatban, hogy ha mondjuk két évig havi 20at elteszek egy órára, és megveszem, másnap valamelyikőtök belinkel ide egy képet, és egy világ dőőlhet össze...
Mivan ha a csoda valóban 3 napig tart.
100 nál többet nem adnék egy órára emiatt. Keveset keresek...talán az lehet a baj -
-Ben-
veterán
válasz
Kassadin #5892 üzenetére
Casio már van (persze eléggé "alap" és nem is szép) 15.000 ft-ért is, de a valamirevaló abból is 35 felett van..)
A replika órákat egyébként "nevezzük" inkább HAMISÍTVÁNYOK -nak, ugyanis azok. A replika és a hamisítvány nem ugyanaz.Ezek a gagyi kínai szemetek mind HAMISÍTVÁNYOK..
ui.: sosem bagóztam, nem is fogok. undorodom tőle.... és a cigi árából inkább alkatrészeket veszek a gépembe, vagy egy komolyabb órát.
Egyébként grat Seiko! Nagyon sokan addig sem jutnak el, még 40 év után sem, hogy gondolkozzanak a dolgon, nemhogy letegyék.
A nagyanyám úgy tette le 20 év után, hogy kidobta a teledoboz cigit, és soha többet nem gyújtott rá!
-
concret_hp
addikt
válasz
Kassadin #5870 üzenetére
féléves fizetésedet nyilván nem költöd el egy órára
azt írták "ha megtehetném"a komoly óra meg nem 600K-nál kezdődik, hanem ott, hogy nem egy utánzata egy nagyon drága órának úgy, hogy valójában sz@rt sem ér.
de ha neked jobb mondjuk 20-30Kér' egy gagyi amire az van írva, hogy rolex, mint ha vennél valamit ami tényleg ér is annyit, akkor hajrá -
Empsepo
senior tag
válasz
Kassadin #5878 üzenetére
Mellékeltem volna, ha találnék róla.
Nekem nincs olyan fényképezőm, amivel fel tudnék tölteni képet.
Amúgy a múltkor szó volt már róla és akkor Seiko egy hasonló, bár idősebb típust belinkelt.
Ez egy modern, ugyanakkor teljesen hagyományos óra.
A számok meg vannak jelenítve a számlapon, de modern formában.
Egy Atlantic Worldmaster Automata.
Semmi más, csak az óra és egy napkijelző. -
ospubis
csendes tag
válasz
Kassadin #5870 üzenetére
Átlagembernek 600 ezer forint egy óráért sok.
Ám számos igen jó, olcsóbb alternatívát ajánlanak a fórumtársak.
A lényeg az óra iránti szeretet,Bandusnál,talán szerelemről is beszélhetünk.
/ Amint látom megvette a kultikusnak számító L Dolce vitát/.
Grat. a döntéséhez. Neki megérte az árát, beteljesült az álma.Mi éri meg? Az ami nagy örömet okoz.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autós topik
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest