-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Gabbana #217093 üzenetére
Mennyire patika? Karcmentes? Mikrokarcmentes? Gari?
170-180 itthon ez a típus, 150-ért látom külföldről (áfával vámmal), szal ha hibátlan, akkor utóbbi ár körül kezdeném hirdetni. Drágábban nem érdemes. Ha gyorsan akarja eladni, akkor kevesebbért.
Ha pedig bátor, akkor felrakja egy facebook-os árverésre... akkor biztos gyorsan eladja, csak lehet, hogy 70 ezerért viszik el.[ Szerkesztve ]
-
p0lip
tag
válasz Gabbana #189734 üzenetére
Tudomásom szerint a színesek ilyenek. Nekem g-shock esetében a fekete színűt ajánlották, ha a tartósság ilyen szempontból is fontos. Van is többféle, de mind fekete, egyikkel sem volt gondom. Ismerősöktől akiknek színes van szoktam hallani ezt a problémát, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Gabbana #55482 üzenetére
Alakul.
Ilyen kategóriában, fehéret ne, mutatósat ne.
40-ig itt van kettő, ezeket nem kell nyomáspróbáztatni sem, mert elem csere sem lesz, legfeljebb szíjcsere 2-3 évente.
Irány a vadon.
A tv-t, filmeket nézve sehol sem ciki.
GW-M5610-1
GW-7900-1"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Bati0501
őstag
válasz Gabbana #55475 üzenetére
Az a "biztos" G-shock nekem is tetszik, csak annyit én nem adnék ilyen óráért,de nem is ez a lényeg, nem ezt akarom írni.
Csak azt,h a zöld sztem sokkal szebb,még a számlapon is zölddel van megfestve az a pár vonal,a pirosnál meg nem pirossal,hanem vmi semleges színnel.
Sztem a zöld sokkal vagányabb. -
törölt tag
válasz Gabbana #55443 üzenetére
Ha 2011-ben vetted es hasznaltad vizben akkor a hasznalati alapjan mar 1x kellett volna tomites cserere vinned.
Nekem legalabbis oravasarlasnal azt mondtak, hogy ha nem viszem tomites cserere akkor csak ovatosan vizes kendovel tortenjen a tisztitas nehogy viz keruljon bele.(#55458) dionaea:
Vannak eloirasok amiket celszeru betartani. Ezt mindenki sajat maga eldontheti de egy markat nem lenne celszeru lehuzni az emberi mulasztas vagy tajekozatlansag miatt.[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz Gabbana #55450 üzenetére
Olyan sajnos nincs, hogy "törődésmentesség". Egy vasgolyó , vagy egy kődarab is tönkre mehet pillanatok alatt. Ill. előtte meg kell tenni az előkészületeket, és akkor az ígért törődésmentesség számon kérhető. Egy nyomáspróba minimum....
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
válasz Gabbana #55443 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a károdon vicceljek, de néhány egyszerű szabály betartásával elkerülhetők ezek a balesetek.
Pl. nem viszünk órát vízbe. Nem zuhanyozunk benne, nem fürdünk, nem úszunk. Ha mégis, akkor előtte nyomáspróbáztatjuk...
És nem sportolunk benne.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
Empsepo
senior tag
válasz Gabbana #42848 üzenetére
Azt írtad, hogy ne legyen tele mindenfélével a számlap, ahhoz képest amiket belinkeltél...
Ezek nem feketék, de szerintem megfelelőbbek lehetnek:
( Mondjuk a második nem is rádió vezérelt. )
(#42851) Bati0501
Biztos, hogy meg lennél elégedve egy ilyen Seiko-val!
Ha tetszik is ( márpedig marha jól néz ki ) szerezd be, a minőségével nem nagyon lesz gond.
Le lehet cserélni a szíjat, de egy minőségi fémszíj drága dolog!
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz Gabbana #9862 üzenetére
Pedig ha jól emlékszem te mondtad, hogy Csepelen laksz vagy dolgozol, és néha elcsattan 1-1 pofon, birnia kell a strapat. Persze ha valaki nagyon kéri....
De lehet, hogy valaki más voltVan úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
tupacamaru
veterán
válasz Gabbana #9858 üzenetére
De abban a részben mitha lenne egy mutató is, mitha töltésjelző lenne és ahogy fogy a kraft, úgy megy le zöldből pirosba. Mondjuk lehet hogy roszúl látom. Meg tudnád mérni az óra átmérőjét? (gombok nélkül)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
soldier2
őstag
válasz Gabbana #9858 üzenetére
Biztosan tud köridőt is mérni, csak rá kell jönnöd még hogyan
Valóban szép nagy óra, de ekkora kézre kell is. Az enyémen a 42mm-es mutat kb így. Igaz, hogy az csak 3 mutatós (ez az én mániám) és fehér számlapos. Mindkettő hozzájárul ahhoz, hogy nagyobbnak tűnjön.
Viseld egészséggel, és osztogasd a pofonokat inkább jobb kézzel. Akkor nem lesz bajaVan úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Empsepo
senior tag
válasz Gabbana #9695 üzenetére
Ennyi mindent egy számlapra...
Nem semmi.Azt szeretném kérdezni Tőled, hogy mindenféleképpen fémszíjas órát akarsz?
Mert ha nem akkor merem ajánlani a NATO szíjat.
Nekem nagyon bejött. Egy tiszta fém hatású órám van fém szíjjal, amit meguntam.
Vettem rá egy zöld NATO szíjat és szerintem baromi jól néz ki vele.
Nézz körül azok között is amik ilyennel vannak szerelve.
Ha jól olvastam a munkádhoz is passzol az ilyen katonásdi. -
-
shez
tag
válasz Gabbana #9675 üzenetére
Szia. Nekem is volt Edifice órám. Teljesen korrekt az óra, viszont a csat polírozott részei erősen karcolódtak. Ebből a szempontból jobb választásnak tartok egy olyan Edifice modellt ahol tisztán szálcsiszolt a csat polírozott részek nélkül. Vagy ha van polírozás akkor az beljebb esik. Például a lenti képen 2. és a 4. szemek van polírozva, de beljebb vannak így nem fognak karcolódni. A gyári minőségű csat 10e felett van.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Gabbana #6819 üzenetére
Ha még nem volt ilyen a házban,bizony gondot jelenthet a megszokása.Erre a folyamatos járású mp.mutatós a megoldás.Olyan is van.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
seiko
senior tag
válasz Gabbana #6751 üzenetére
CASIO pro trek PRW-1300-1 karóra eladó!Keveset használt,mindent tud még ami nem kell azt is!Iránytű,magasságmérő,légnyomásmérő,hőméréskletmérő,világóra stb.-stb.Gyári dobozában,leírásával,tokkal!Új ára közel 90000 Ft volt! MSN elérhetőség harem-69@hotmail.com telefon:70/2990332 Amíg a hírdetés fent van az óra is megvan!!!
-
macikos
addikt
válasz Gabbana #6751 üzenetére
Nekem is ilyen óra kellene, de sajnos nincs tökéletes, amire azt mondanám, hogy na ez az
Néztem én is a Suuntokat. A Suunto Elementum tetszik, de az nem 2 forint...
Casioban iránytű csak a Pathfinderekben van. Mondjuk a PRW2000T-7 lehetne jó. A T-7 a titánium szíjas változat. Van még a PAW2000T-7, ami az amerikai modell, 50 ezer forint körül meglehet venni, persze ehhez kintről kell megrendelni és "meg kell" úszni a vámot. Viszont zafír üveg nincs benne. Ez a modell egyébként jóval vékonyabb, mint a többi Pathfinder.
Zafír üveg Casioból inkább az Oceanusokban van. Van köztük elég sok titánium szíjas és olyan is, aminek a háza is titánium. Ezekben ráadásul van automatikus LED-es számlap világítás.
-
Palika71
őstag
válasz Gabbana #5906 üzenetére
Szerintem ez normális, mert én is ilyen vagyok.
De ez nem gáz.
pl. vettem egy órát 400e ért, mert régóta vágytam rá. Aztán egy év alatt kiderült, hogy ez mégsem az én világom, és eladtam ugyanennyiért. De ezt csak kevés használt járművel, és műszaki cikkel lehetne elérni. Tehát, "menő", használt órát érdemes megvenni. (legalább egy álom kipipálva )Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5566 üzenetére
Valaki már linkel egy oldalt, de ott színészekről volt szó, h adott filmekben milyen óra volt rajtuk.
..de szerintem nem lehet ezt olyan egyszerűen összeállítani, tuti, h nem csak 1 van nekik.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5549 üzenetére
..még, jó, h nekem egyik barátomnak/haveromnak sincs ilyen. Sőt, már tárgyaltuk is, de én még nem is találkoztam sehol olyannal akinek ilyen lett volna a kezén.
Mind1, igazság szerint én teszek rá, nekem qrván bejön.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
seiko
senior tag
-
Alvin66
csendes tag
válasz Gabbana #4864 üzenetére
Ez a szij a kommandosok orajara nem azert van "eltakarósra" kitalalva, hogy vedje az orat - eleg fura is lenne, ha egy kommandos bevetesnel fontos lenne, hogy egy karora ne seruljon meg, hiszen ott az embereletek szamitanak, nem egy ora - hanem amiatt lehet eltakarni, hogy egy bevetesnel ne csillanjon meg az ora uvegen vagy fem reszein a nap. Az ugyanis konnyen egy golyot jelenthet a fejbe.
Persze csak hallottam, lehet hogy nem igaz, bar eleg logikusnak tunik... -
-
seiko
senior tag
válasz Gabbana #3857 üzenetére
a mechanikus órák érzékenyebbek a külső hatásokra, mint pl. a digiltális kvarcok.
nem szeretik a rázkódát, az ütődést, az erős mágnesességet, és a hirtelen hőmérséklet változást.létezik olyan automata óra, amiben egy rotor egy pici generátort hajt, és ez tölt fel egy akksit-kondit.
maga a vezérlés pedig kvarvc.ilyen pl. a Seiko Kinetic, ETA Autoquartz.
és van még a Seiko Spring Drive, ami jelenleg a legújabb fejlesztés.
-
-
norbertb88
tag
válasz Gabbana #3817 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon lehet hitelre órát venni. De lehet tévedek....!
Egyébként engem is meglep, hogy a citizen csak 12hónap garanciát ad.....az pont fele annak amit a svájci testvérei vállalnak.
De még a divat órákra (Armani, Boss, stb.)is 2 év garanciát adnak.Egyébként remélem te tisztában vagy vele, hogy a citizen az nem svájci, hanem, japán......!
Egy másik fórumon 3hétig ment a duma a citizenről, hogy az is jó kis svájci, mire megelégeltem regeltem és leirtam nekik, h az igazából abszolut nem svájci hanem japán! Erre az üzenetemre fél órán belül kb. 72-en letámadtak, h ez nem igaz, aztán linkeltem nekik egy ezt bebizonyitó oldalt. Ezután kb. 50% belátta, a másik 50 szerint a linkem tuti rossz volt!
Egyébként semmi bajom a japán órákkal és az általad feltöltött citizen is tetszik!
De azért 200E-ért már nagyon jó kis svájci órákat (Certina, Tissot, Doxa, sőt quartz longines-t is) lehet kapni!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!