- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
PunkPéter #249464 üzenetére
Szép a szürke is, csak nekem már nem eléggé látható. Rolex butikban fel is próbáltam az eredeti 39 és 36 millist, mert fekete még nem volt akkor. Talán a vkék is jöhetne, ott a BB36-ost nézegettem. Persze fölöslegesen, most Vosztok korszakomat élem.
Djeperto :
Szép, grat. Nekem nagy, ezért nem csaptam le rá, amikor láttam hirdetve. Meg a bezel már sok, maradok a PP-nél.
Arn :
Azért győztek a kékek /amit ravasz politikai húzással narancssárgával jelölt az ábra/, mert a Halál Hídjánál a kék volt a jó válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó KTM női kerékpár!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest