Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
dzsi23 #222486 üzenetére
30 felett, csak úgy repül az idő, nincs idő várni a patinásodásra.
(#222512) Fall-N
Számomra nem izgalmasak valamiért az 5kx diverek, mondjuk az is igaz, hogy az skx-ek se tetszettek. Seiko búvárok közül, ami izgalmas számomra, azok a Samurai-ok, vagy az egyik kedvencem: [link] Tudom, ez más kategória... De, "hasonló" áron, akkor inkább egy Zelos Makot vennék: [link]Seiko 5-ösökből, azért akad pár, ami tetszik, fagyalllo képeinek is köszönhetően. Gyári képek alapján tényleg továbbgörgetős a legtöbb órájuk. Itt van pár tetszetős 5-ös Seiko: [1] [2] [3]
Azt pedig visszavonom, hogy az 5kx diverek között nincs ingerdús modell, korábban pont linkeltem is egy eléggé ingerdús darabot, aminél már-már talán kicsit túlzásba is vitték
: [link]
Fagyalllo hsz.-eit görgetve, megláttam újra, ezt a képet, és ösztönösen le is fékeztem a szabadon futós Logitech görgőt, és visszatekertem. Durva, hogy ennyire ösztönlények vagyunk.Hogy egy "klasszikust" idézzek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest