Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rastaman17
csendes tag
válasz
Csari93 #219999 üzenetére
Köszi! Nehéz úgy fotózni, hogy látszódjon az idő rajta, de élőben leolvasni sokkal egyszerűbb (plusz be lehet állítani, hogy ha felemeled a karod, ahogy ránéznél az órára, akkor bekapcsolja a világítást). Nyilván egy nem negatív kijelzőst könnyebben le lehet olvasni, de engem pont ez a kontraszt (fehér szíj, fekete kijelző) fogott meg benne. Shopping in Japan oldalról rendeltem, ott láttam legolcsóbban (191$ szállítással együtt, +vám, áfa+a dhl 6000Ft-os járuléka, vagy mi..). Szóval egészen sok lett a végére (szerintem), de alig lehet kapni, talán összesen 3 japán eladónál láttam, ennél csak drágábban. Meg nem is mostani modell, úgyhogy mindenképp meg akartam szerezni. Amúgy nagyon bejön, mióta megjött, csak ezt hordom, és egy csomóan dícsérik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest