Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz szundybence #108994 üzenetére
Csinos darab!
-
fagyalllo
őstag
válasz Sterilzona #108992 üzenetére
Az ebay biztonságos, bár az eladónak nincs túl sok értékelése.
Viszont megbízható szingapúri boltokból még olcsóbb: [link] [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
szundybence
aktív tag
válasz Sterilzona #108995 üzenetére
Csak ezt a műanyagmániájukat nem bírom. Mi a fenéért nem tudják acélból is megcsinálni ugyanezzel a belsőrésszel?
-
Sterilzona
senior tag
válasz szundybence #108994 üzenetére
Az.
Eddig az inverz se tetszett. -
szundybence
aktív tag
válasz Sterilzona #108992 üzenetére
Húúúú, ez dögös ki szerkezet:
Nagyon bejövősek nekem ezek a mutatók!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
[link]Ezért az óráért oda vagyok meg vissza. Nem tudom megmondani miért, mert épp az előbb döntöttem el, hogy mutatóst nem veszek. De ez valahogy nagyon megfogott.
Szerintetek ? Eddig magyar oldalon nem találtam.
Mit gondoltok róla ?
Kockázatos lenne ebayról megvenni ?Másik, amit kinéztem:
[link]Picit segítsetek, nem nagyon értek az órákhoz
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
-
condy
senior tag
-
fagyalllo
őstag
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #108975 üzenetére
Lehet, hogy valahol a hegyekben lakik és a hegyi zerge könnycseppjével kenegeti a szíjat, hogy szép fényes legyen. De abból van neki elég, így a szíj nem drága, de a legközelebbi posta 600 mérföldre van tőle.
Amúgy a viccet fére téve: ez pofátlan rablás!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #108976 üzenetére
Ha eredetit nem találsz akkor a SARB017-re valamennyire passzol ez a szíj. [link]
Így néz ki rajta.(#108908) BAti77 Nagy gratula!
(#108980) condy Hajtom már egy ideje ezt a szíjat. Néha felbukkan itt-ott sárga színben. Feketét eddig csak órával együtt láttam meg Frei Ottónál.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
-
Deskdiver
senior tag
Találkozott esetleg valaki ezzel a szíjjal európai webshopban? Otto nem igazán szégyenlős a postát illetően.
22m-es szíj $8.95, postaköltség Európába $51.39[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #108970 üzenetére
Nem akarsz te olyat
Gabor970. Olaszo. :-(
I humbly and respectfully decline™
-
Gabor970
addikt
válasz Magnum_ #108965 üzenetére
Melyik tengerpart? Spanyolországban az tetszett, hogy a néger árusok nem mehetnek oda senkihez, csak állhatnak némán a napon, ha valamit el akarnak adni. És a rendőrök nagyon szigorúan figyelnek is erre. (Alicante)
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
menyko
tag
Sziasztok!
Öcsémnek kellene egy quartz, acéltokos, zafíros, 3 mutatós bőrszíjas óra. Első nekifutásra 30e lenne rá a keret. Tudnátok esetleg ajánlani valamit az elegáns/öltönyös vonalról?
-
Magnum_
nagyúr
A tengerparton vagyok es fekete boru arusok jonnek allandoan, mint a hienak. Az egyik napszemuveggel jott, mondtam, hogy koszi, van mar, mire kozolte, hogy gyonyoru, eredeti Rolexei es Onegai is vannak olcson.
Hehe, na nezzuk meg, de mondtam, hogy csak divert mutasson. Az mi? Mutattam a sajatomat. More a fiu mondta hogy haaaat ezek nem igaziak, mutassa azert?I humbly and respectfully decline™
-
condy
senior tag
válasz alphaville #108941 üzenetére
Grat! Használd egészséggel! És az, hogy a zasszonynak bejön, az minden pénzt megér!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
peestike
őstag
ki mennyire ért egyet a dologgal?
A legdrágább órák: [link]42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
Két olcsó Seiko 5: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
t_a_m_a_s
addikt
Hol a helyi nőegylet? Mikor látogatható? Van pár szép órám megmutatni...
Gratulálok én is, egyszer tényleg arra kéne már járnom...
Holnap majd jól beletépünk...
-
bence0929
tag
Nőegylet ez jó.
Amúgy a nők és az órák, nem egyszerű, ismerem az érzést, mikor magyarázom, dehát ez a B Uhr mintájára készült, amit a második világhábo, na itt félbe vagyok szakítva, akkor sem tetszik, öreges stb
Mindenesetre akkor azt tudjuk az M-Force olyan jó minőségű és elérhető óra, ami megfelel a mai kor követelményeinek is , vagyis tetszik a hölgyeknek is -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Orionk #108927 üzenetére
Biztos jó választás, sok kő van benne . Én is ebben a cipőben jártam, óraszerű női órára azt mondta a hölgy, h nem férfióra kell neki. Végül egy ékszernek látszó óra kellett neki - köszönet a segítségért TimeCenter fórumtársnak és a West End aluljárószintjén lévő Borkutime óraüzletnek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
Örülök, h örülsz. A kajmán teljesen pontos, eddig 1 mp-et késett összesen. Ha lumés lenne, vele is aludnék - így a Flight lesz rajtam éjjel.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
WiZARD
addikt
válasz resool #108897 üzenetére
Lucca-t nem venném, ha elegánsabb kell, akkor inkább egy James, ami azért még mindig vízálló, szellőzik, stb., vagy még inkább vadászcsigától valami custom...
Tiger van nekem isBAti77 grat
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #108933 üzenetére
Szerintem neked is össze fog jönni a fekete testvére,csak várni kell és sikerülni fog.
-
Reverting
őstag
válasz BAti77 #108908 üzenetére
Grat... hasznald egeszsegel... :-)
Regota vartal ra, most itt van... Dolj hatra... Elvezd... Birtokold... naprol-napra kevesebb esely van egy ilyen orara... Szerencses vagy...
Jovo heten megnezem kozelebbrol... Markatars...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
resool
aktív tag
válasz Orionk #108930 üzenetére
Az a lényeg, hogy neki bejöjjön. Meg nők alapból más szemmel nézik az órákat, mint a férfiak, itt meg aztán tényleg teljesen más dolgok fontosak az óraszeretők között, mint a nőknek.
Női óráknak nincs is nagyon piaca felsőbb kategóriás órák esetében, legalábbis sokkal kisebb, mint a férfiaknál.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Nálunk most erre esett a választás.
Gondoltam, hogy megmutatom, hogy mit gondoltok róla. köszihttp://www.diamondoraekszer.hu/markak_411/lorus_517/lorus_rrs23vx9_noi_karora_12053
-
BAti77
aktív tag
válasz Miamiquake #108923 üzenetére
Köszi!
Egyikünk felhívta rá a figyelmet, néhányan összefutottunk, jól megbeszéltük, valaki lebeszélte és kialkudta a tulajjal, aztán jól megvette nekem! Nincs ebben semmi ördöngösség, csak némi szerencse...Macyke82, Lavie
Köszönöm!"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz Dzsana #108909 üzenetére
(#108910) Wg5113
(#108911) condy
Köszi! Előbb utóbb meg lesz a tiéd is, akkor tényleg koccintunk...(#108912) Sungoo
Neem ez Ω...
Köszi!resool, phranxinatra, 5-ös kezelő, Misi1979, Cha-b
Nagyon szépen köszönöm nektek is![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
resool
aktív tag
válasz resool #108913 üzenetére
Előző link végén bent maradt valami hülyeség
[Mercedes Benz watch (tag heuer][ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz BAti77 #108908 üzenetére
Grat.
Nagyon szép óra. Viseld egészséggel+ egy kis érdekesség [Tag Mercedes watch]
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz KelemenUhr #108906 üzenetére
Nem rossz annyira mint gondoltam. Maga az óramű (2650-es fantáziajelű) egész jónak néz ki. Stabilan 9 másodpercet siet, pedig összevissza matattam már. A motor egy napig biztos bírja. Az illesztésekről meg hézagolásról nem tudok nyilatkozni egyenlőre. Úton van a csipeszem meg nagyító, ha megjött szétszedem. Ha nem sikerül összerakni, akkor 1800Ft-ot bukok Licittel ennyi volt.
Maga a ház elég igénytelen. Na nem a felületkezelés, mert az egész jó, hanem a távtartó és a "számlap". Lötyögött minden mindenhez képest. Az alsó üveg valami teflonkarikával volt kihézagolva, mikor a kezembe vettem azonnal kiesett. Kicsik a hornyok az alsó karikán, ezért a csipesz le-le csúszott amivel letekertem. A menet sorjás itt-ott ezért szorul tekeréskor. Borítékolva volt a karcolás alul. Egy kis Dremel polír majd helyreteszi, már úgy is lemarattam a krómot salétromsavvalNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz fagyalllo #108896 üzenetére
Jaja már töröm a fejem valami logo-n egy ideje.
Nem a falon van, ferdén volt a telóMa akartam átvasalni a mintát de a melóban felejtettem a lemezt Ott van szárítószekrény, 160 fokon kell 20 percig tartani, hogy kikeményedjen a festék. Bár lehet, hogy nem lesz jó, mert bár 3 réteg került rá, de pettyes lett. Abban reménykedtem, hogy a melegítésre kisimul. Gyanítom, hogy nem lehet majd így átvasalni rendesen de majd kiderül. a a feket is rákerült egy réteg uv szűrő lakkot is rászórok ha nem oldja le a nyomtatótintát, mert gyanítom, hogy ez kifakulna idővel. Szóval a pilótaszámlap hétfőn folytköv.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest