Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
szundybence #104932 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. 21 vagyok és például ma is egy ilyen felújított kacatot viseltem a vizsgámon. És nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert feelingje van, mert ketyeg-mocorog, mert tetszik. Imádom. Dzsana is hobbiból tanulta meg a szakmát, mert érdekli-szereti, ezért is olyan jó benne. (Nyilván pénzért csinálja, de ki az a hülye, aki nem akar pénzt keresni a tehetségével?!)
Azzal pedig az égvilágon semmi baj nincs, ha ezt te nem érzed át, ha neked elég egy pontos óra vagy az okos telefon. De kérlek ne próbáld már meg ezt ledugni egy óra fanatikus topic tagjainak torkán, mert ez olyan, mintha széllel szembe vizelnél, bennünket ebben az ügyben hidegen hagynak a racionális érvek. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest