Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
Hego
tag
válasz
AMD Power #54088 üzenetére
A Hyundai és a Renault vételára nem tűnik validnak. Onnan tudom, mert 1-1 ismerősöm vett ilyen autót és nem ennyibe kerültek
A Renaultnál pedig lehet 0% thm-re is autót venni, egyik ismerősöm régebben ezért vett Megane-t (még 1.6 szívót Nissan motorral) a Vitara helyett. Ráadásul Renaultnál tudsz külön is extrákat az autódba kérni, nem kell a fullosat megvenned ha pl. egy elektromosan behajtható tükröt mindenképpen szeretnél az autódba (nekem ez elég fontos volt amikor kocsit néztem, mert szűk a garázsbejárat)
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #54088 üzenetére
Egyik sem egy nagy eresztés ennyi pénzért...
A Kia/Hunyadi egykutya, sokkal nem jobb a minősége. A Renault hagyjuk, az utolsó jó autót úgy 20 éve gyártották, Opel meg PSA, akkor inkább oroszlánt veszek, az legalább kényelmes...
Ennyi pénzt ha már elköltök, akkor szeretem megfontoltan tenni és olyan dologra amit nem dobok a kukába 5-7 év múlva. -
Scrossba megint bejelzett a TPMS, hogy a jobb elsőben kevés a nyomás (természetesen nem volt kevés). Párszor már csinálta ezt, a használatiban leírtak eddig mindig működtek (hidegen felfújni, és menni vele 10 percet)
Viszont most nem akarja az igazságot. Hiába van benne 2.4-2.5 között (kompresszorral fújtam, nem a szivargyújtós cuccal), folyamatosan villog a kijelző továbbra is, mindegyik kerékre 220kpa-t ír (+-néhány kpa)
Mi lehet a gondja-baja?
-
AMD Power
titán
Kíváncsiságból összeállítottam pár márkából autót. Ha az ember újat szeretne venni emberi áron....
Hyundai i30 1.0 120Le motorral (3 hengeres). Közepesen felszerelve. 6.9 millió Ft
KIA Ceed Silver (közepes felszereltség kb) 120 T-GDI (szerintem ugyan az a motor mint a Hyundai-ban) 6.140.000FT
Teljesen alap fapad Renault Megane TCe 115TCe 7 millió Ft
Opel Astra középfelszereltség 1.2 130 LE 8 millió Ft
-
Danex
addikt
válasz
kunberci #54082 üzenetére
Én nem tapasztaltam úgy különbséget a kettő közt, mindkettő városi suv.
Ulespozicioban viszont talán a scross jobb, ott szerintem alacsonyabb Ulespozicioban is jobban éreztem a kocsit és így a könyöklő is jó magassagban van, de ez még lehet abból fakad hogy az újdonság révén még biztosabbnak érzem a magasabb ulespoziciot a vitaraban így viszont már kicsit alacsonynak érzem a könyöklőt.
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #54075 üzenetére
Üvegfelület polírozó, rendszeres, indulás előtti üvegtisztítás mely tartalmazza a lapát tisztítását is, és nem kell cserélgetni.
Rühellem mikor elindul a vadtartásos 4 kerekűvel a tulaj, megyek utána 5 vagy 20 vagy x kilométert és eszébejut, hogy hubakker koszos az ablak (nem kicsit be van állva bogárral meg retekkel, messziről is látszik) és elkezdi belefújni az általában mindig tiszta szélvédőmre a redves mocskát. Meg törölteti ész nélkül. Ilyenkor derül ki általában, hogy ja hátul is egy merő mocsok. De akkor én már régen megálltam, azt már nem akarom végignézni. Na így biztos hamarabb csíkoz a lapát. -
Danex
addikt
válasz
kunberci #54078 üzenetére
Én is szívesen látnám garázsban, de hitel miatt (illetve az autó értékéből kifolyólag) casco úgy is van. Felénk pedig nem sok garázs eladó, de az is alsóhangon 3.5millió vagy 20-25e Ft/hó.
Casco önrésze 100e, tehát már kb fél év alatt vissza többet kapok a cascotól + beleférne egy egy polír a rányitásokra a bérleti díjból.
Olyan sokáig pedig nem fog maradni, hogy a rozsda vagy bármi ilyesmi számítson, nem 20 évig lesz megtartva.
Sokkal finomabb a járása az 1.4T-nek és lentebbről nyomatékosabb, de mivel még bejáratós így nem tudom még a teljes érzést összehasonlítani. S-Cross család autója volt, csak én vezettem szinte az összes km-t bele, Vitara viszont teljesen saját.
Manuálisan nem próbáltam még. -
kunberci
senior tag
Nekem csak egy 2016-os Swift-em van, de én azt is marhára sajnálnám csillag garázs alatt tartani. Most néztem a Suzuki árakat, hát elég jól felmentek az árak. Egy Swift GL+ 5 milla, nálunk most a garázsok is 5 milla környékén mennek. Nagyon szép az új Vitarád, nekem egyedül csak a hátsó lámpák amik nagyon nem jönnek be a Vitaránál. Gratula az új autóhoz, használd egészséggel.
Mennyire lehet érezni az 1-es, és az 1,4-es turbó motor közötti különbséget?
Megmarad az Scross is? Vitaránál nem tudod behajtani a külső tükröket? -
Danex
addikt
válasz
kunberci #54059 üzenetére
Csillaggarázs, S-Cross (2017 1.0T) belülről szebb, átgondoltabb, minőségibb hatást ad, , Vitaránál az ajtón nincsenek úgy ívek vagy másfajta műanyag használat, hogy azt a nagy fröccsöntött felületet megtörje. S-Crossban szebbek a légbeömlők, de pl a Vitarával ellentétben a középső légnyílások egyáltalán nem szabályozhatóak.
Crossban van, sötétedő visszapillantó, a külsők behajthatóak, van szemüvegtartó, illetve elől is kapcsolódnak a lámpák az ajtó nyitására, 2 zónás klíma (amit kb sose használtunk).
Vitara viszont tele van az új kütyükkel amik szerintem nem sípolnak össze vissza, csak a sáv közepén kell vezetni, illetve előbb indexelni és csak utána húzni a kormányt sávváltáskor.
Mivel volt az egyik így alapból kicsit az új felé húzott a szívem, plusz kívülről szerintem pofásabb a Vitara de ez már egyéni döntés.
A hybrid rendszer eddig tetszik, automata így pl a kigurulásos leálláshoz nagyon pontos lábkoordináció szükségeltetik. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Véletlenül nem rendelt valaki már tőlük ablaktörlő lapátot?
- [link]
Idáig húzta a gyári nincs elszakadva de csíkoz úgyhogy le kell cseréljem.
Két fajta van valószínű Denso van fenn gyárilag de az olcsóbb ha kibír 1 évet már megérte -
2ozzmexy
senior tag
válasz
csubuka #54066 üzenetére
Deezer, Spotify, Google Zene, ezek mennek, akár hangvezérléssel is AA-val. Ha agyamra megy a baby shark, csak nyomom hosszan bal lent a kormányon a gombot, ha csippan: hey Google, please play some music és indítja a Deezert a kedvencek mappából véletlenszerűen... Így előfordul az a képzavar hogy Pantera üvölt egy baby on board feliratú Vitarabol.
-
beef
őstag
válasz
dethroner #54055 üzenetére
Nekem Ignisem van, ami még az SHVS előtti és némileg sz.rabb légellenállással.
5.6 télen sem volt még soha
Igaz BP-n nem járok, de volt ebben autópályás út is, jó kis dugókkal, klímával, GPS 140 körül (szóval nem én voltam az eco Teslás). Azt hiszem akkor 5.4 volt.
Most ilyen nyári nyugis környezetben 4.8 a fedcomp szerint. Majd megnézem tankolás mennyit mutat. -
Gyöször
senior tag
válasz
csubuka #54062 üzenetére
De ha párosítod blútúszon és elindítasz valami muzsikát a telóban, legyen az bunkofon vagy okos, és azon akármilyen app, akkor a gyári menüben belemész a zene media Bluetooth és már szól is. Nem kell hozzá AA csak azzal egyszerűbb. Biztos vannak más kompatibilis appok, nézd meg mi szimpi neked.
-
csubuka
addikt
válasz
Gyöször #54060 üzenetére
Ahha, okés, köszönöm szépen!
Én azt néztem, hogy a gyári infotainment multimedia menüjét nem tudtam munkára bírni, és már valami sd kártyás gányolásra gondoltam, hogy hátha úgy tudom intézni.. :D
Szuper, akkor megnézem az ajánlott appokkal.
*Így valóban okés az aux hiánya a gyári infotainmentnél (mondjuk minek van a menüjében ha nincs ilyen csatlakozó a kocsiban?), mondjuk a Kia Stonicban van USB az AA hoz meg sima aux jack is...
-
Gyöször
senior tag
válasz
Brogyi #54058 üzenetére
Bementem a kedvenc kútra tankolni és olyan jól adja a kettes kútfej, hogy most nemhogy egyezett a számolt érték a kijelzettel, hanem kevesebbet számoltam fogyira. 5,9 et írt a kocsi és 5,65öt számoltam 310 km főleg országútra. Amúgy sem rossz. Szóval tartom mag ahhoz, hogy a komjúter jól számol, csak a kúton vernek át minket.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Azt jól gondolom, hogyha megy az Android Auto (gyári Bosch infotainment rendszerrel) akkor a telóról nem tudok zenét is lejátszani egyazon időben? Aux jack az ezen nincs, szóval másik telőt sem nagyon tudok behozni a képbe. Elég first world problem mondjuk
-
dethroner
veterán
válasz
mefistofeles #53991 üzenetére
A csajom ilyen fogyasztást tud az autójával [link] Sose értettem hogy tudnak 5 liter alatt menni egyesek ezzel az autóval
Bár most visszanézve tavaly nyáron volt egy 1500Km-es szakasz, amit 5 liter alatti 100%-ban országút, na azt én tapostam bele. Hm, lehet hogy lehet ezzel 5 liter alatt is járni, csak a csajom nem képes rá -
Brogyi
őstag
válasz
mefistofeles #54051 üzenetére
Új tulajok! Megnéznétek a sebességfüggő hangerő beállítás melyik szinten van alaphelyzetben?
Az egyik szervíz után kikapcsolódott. Gondolom a hülye update miatt. Köszi. -
hemaka
nagyúr
válasz
mefistofeles #54051 üzenetére
NIncs még T-s,
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Chereiose #54035 üzenetére
Egyrészt a kábel, másrészt érdemes megvárni amíg teljesen magára talál a fej indítás után. Amint összedugod az AA-nak is kell pár másodperc hogy rádöbbenjen mi történt, nem szabad sietetni a dolgokat, ha kapkodsz porszem kerül a rendszerbe és ez történik. Nekem fagyasztotta már meg a telefont is egyszer...
Ha megszólalt a rádió, akkor rádugod és vársz, nem piszkálod nem nyomkodod, nem oldod ki a képernyőt, hanem vársz hogy egymásra találjanak a "szerelmesek". -
2ozzmexy
senior tag
válasz
Gyöször #54045 üzenetére
Igen, mintha kicsit túlméretes lenne, főleg a hátsósor ülőlapján. Feszül, csak elrángatta a porszívó és meggyűrte, nem igazán mozdul el, persze sosem fog annyira stabil lenni mint egy méretpontos gyári, főleg a drágábbik fajta, vagy egy egyedileg a típusra gyártott huzat. Természetesen az ára is olyan.
Használható, de van jobb megoldás ennél.
-
Dvix
senior tag
Bocsi, most nézem nálam, mivel Dusterem van, ezért ahova kell a gyerekülést tolni, rögzítő vasdarabok egyszerűen csak kilógnak ott! lol!
Én úgy emlékeztem, hogy ki van vágva, de nálam csak kilógnak az ülés fölött, de szerintem a Vitara-nál tutti van hagyva rés neki! Szóval csak pontos akartam lenni!
-
Gyöször
senior tag
válasz
2ozzmexy #54044 üzenetére
Én se szedtem szét semmit. Nagyon nehezen sikerült átgyilkolni a tépőzáras fület az anyósülés ülőlapja meg háttámlája közt. Olyan érzésem volt mikor raktam fel, hogy a huzat XSes, ez mindig így áll rajta nem simogattam a fénykép kedvéért. A tiéd így kép alapján olyan mintha nagyobbat varrtak volna.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Gyöször #54027 üzenetére
Fel lehet tenni ezt is, van címke a varráson hova kerüljön a lufi, gondolom ott meg van gyengitve...
Azért áll olyan furán mert takarítás közben fényképeztem és nincs is rendesen rá feszitve, tuti jobban meg lehetne csinálni, csak nem volt rá igény mivel két gyerekülés van rajta mindig. Ha szétszeded az ülést és nem csak átnyomod a résen jobban meg lehet csinálni, szerintem.
A Start-stopot mindig kilövöm mióta Székesfehérvártól nyomtam neki és az első lámpánál kirugta a vizet meg az olajat a turbó alól, 2 perccel korábban még forgott 3200-at a főtengely... -
-
válasz
mefistofeles #54024 üzenetére
Igen, ezt akkor csinálja, amikor túl gyorsan rakod be sebességbe kuplungolàs után és a start stop nem érzékeli a kuplung kapcsolót. Úgy veszi, mintha kuplung nélkül tettedd volna sebességbe.
-
csubuka
addikt
válasz
Memmaao #53962 üzenetére
Köszönöm a rippet neked is! Nincs gyári navi benne, csak az Android Autos Wazet használjuk. Nincsenek benne csippantásra állítva Védák...
Látszólag se sebesség limit se tempomat nincs beállítva. Ahogy nézem a párhuzamos közlekedés hülyíti meg, mert pályán meg városban szokta a pittyogást, most sima főutakon nem csinálta sosem.
-
Chereiose
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz
mefistofeles #54030 üzenetére
Azonos igen.
Más kérdés, hogy elég idegesítően működik. A sebességével nekem nincs bajom, még ennyi idősen is normálisabban működik mint a 10+ milliós autókban lévő szoftverhibás csodák, de azt még mindig nem értem, hogy miért nem működik instant ha rádugok egy telót, van, hogy kb 4. alkalommal ismeri fel, vagy nem tölt be a gps rajta, stb. Ezekkel néhány indulás előtt elmegy pár perc, elég idegesítő. Ha már lassan félévente drágul minden autójuk, akkor fejleszthetnének rajta valamit.
-
AMD Power
titán
Megfizethető autó, okos, jól sikerült fedélzeti rendszerrel Fedélzetmester Suzuki SX4 S-Cross
-
Gyöször
senior tag
válasz
Valszeg hozzáértél a váltókarhoz. Én sosem használom, mindig kinyomom. Egyszer elfelejtettem és egy forgalmas úton gyors meg akartam fordulni Y ba kocsi megállt. Gyönyörű szitu lett belőle, nyomtam kapcsoltam mindent kb 1 percig :-) mire eszembe jutott a windows módszer. Újraindítva kilőttem a kínos szituból.
-
xmad
őstag
válasz
kézikönyv nem ír semmi lehetségest?
én amúgy mindig kikapcsolom, nem szeretem
-
mefistofeles
veterán
Egy érdekes dolog történt tegnap és nem tudom az okát.....
Mint sok más, a start-stop rendszer is új számomra, bár nagyon élvezem. Tegnap egy piroslámpa után el akartam indulni, de egyszerűen nem indult újra a motor, (talán kettőt pittyent a rendszer) de egyébként semmi. kiírt valami háromsoros üzenetet de nem azzal foglalkoztam, vissza engedtem a kuplungot, újra nyomtam és minden oké volt. Tapasztalt már valaki effélét? Mi lehetett a gond? Túl hamar raktam egyesbe? Nem szoktam elkapkodni és a motor nagyon gyorsan indul, de nincs más tippem. Természetesen előtte és azóta is hibátlanul működik a dolog. -
Gyöször
senior tag
Az az érdekes, hogyha a kannába elő van rohasztva egy évig, akkor semmi baja. Kb 20 éve mindig megveszem a köv évi benzinkészletet előre mikor olcsó, de van, hogy 2 évig áll kannában. Régen is volt benne ethanol csak 4,4%.
Sűrűn előfordul, hogy a nagy husqi láncfűrészt 2 évente veszem elő. Pöcc röff. Soha semmiből nem engedem le / járatom ki a nyálat. Tavasszal minden indul küllöre. Az aggregátorba direkt friss benzint öntöttem, hogy bbbbiztos jó legyen. Itt voltak a kőmérgesek áram nuku én műtöttem a heront ők meg kavargattak magához húzogatós fanyeles keverővel :-) a slussz poén meg az, hogy mikor készen lettem a nagy művel, akkor kiderült, hogy el se bírja indítani a betonkeveröt, egyből lenyomta a biztijét :-)) majd mire ezen is túl voltunk megjött az áram de du 3 lett és hazamentek, mert egy nagy keverönyi májtert már nem tudtak volna felnyalni a falra :-) -
SirKero
őstag
Köszönöm srácok
Nagy valószínűséggel az lesz.hogy kimegyünk az első kúthoz tele tankoljuk ( így tudjuk mennyi van benne ) és kap egy flakont ebből: [link] 100-as benzin van benne.
Időnként be lesz indítva. -
Gyöször
senior tag
válasz
SirKero #54011 üzenetére
Az nem jó. Mondok mást, mióta van E10? 2019 november? Direkt vettem egy 10 literes kannával amit antikoltam és most vettem elő. A nyáron el rotakapa/fűnyíró/permetező satöbbiztem és nincs semminek semmi baja.
Viszont az áramfejlesztőbe belerohadt ahogy az meg vagyon írva. De azt sosem használom csak van, ha véletlenül kell. Így viszont rájöttem, hogy olyan mintha nem is lenne. Karbiból kék szmötyi vakargatás alatta rozsdásodott karbi pohár fúvókák (műanyag) halálos sebeket kaptak ahogy piszkuráltam ki belőluk az ethanol mázt. Mire beindítottam visszaadták délután az áramot :-))Ha néha beindítjátok hogy az injektorokba ne kulálódjon bele akkor a tankban szerintem nem lesz baj.
-
AMD Power
titán
válasz
mefistofeles #53993 üzenetére
Nálam is csak ennyi volt. Soha semmi "kárt" nem tett egyik autóban sem. Vettem az anyós és mögé ilyen védőt és ennyi.
-
mefistofeles
veterán
válasz
SirKero #54011 üzenetére
Részvétem...
Hasonló cipőben járunk, apósom pár hónapja halt meg, és a skodája, csak ott áll. Mondjuk én meghajtom néha, hogy az akksi meg egyebek szuperáljanak és járóképes legyen, de nagyon ritkán érek erre rá.
A hagyatéki mifelénk (Szombathely) úgy fél év.
A benzin leszívásban nincs tapasztalatom. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
SirKero #54011 üzenetére
Ezesetben visszavonom a korábbi poént és fogadd részvétem.
A tank alján van leeresztő, én azzal operálnék, vagy van benzin adalék ami megakadályozza hogy a benzin szétessen, de ehhez pontosan kell tudni mennyi van benne és milyen. C terv hogy kijárjátok ha minden örökös nyilatkozik írásban hogy az állagmegóvás végett történik a használat... Az ingatlanbol sem kell kiköltözni amíg nem dől el a tulajdonjog megoszlása... Évek óta nem láttam olyan autót amiből le lehet szívni, lopóval talán, vagy a betöltő bilincset eloldva és ott a csövet betolva... -
SirKero
őstag
Sajnos a családban történt egy halál eset. A gépkocsi már több mint fél éve nem mozdult és a hagyatéki miatt úgy néz ki nem is fog még min. fél évig. Ezért akarják leszedni belőle a benzint.
Sima csővel le lehet szívni vagy van benne lopásgátló? -
2ozzmexy
senior tag
A képeken szereplő piros-fekete dobozra felhivom a figyelmedet, ülésben kajáló gyerkőchöz ajánlom.
Nekem van a kocsiban egy szorofejes flakon (talán az egyik képen látszik is) benne egy házi APC-vel (Koch Chemie Green Star + ioncserélt víz), mikroszálas és körömkefe, foltokra frankó, rágóra valami aerosol ami hűt, megdermed és kijön. Ha ilyenre használod akkor javaslom legalább szappanos vizet tarts magánál és néhány rongyot. Ami viszont a legfontosabb hogy dobj be gumiszőnyeget, minél nagyobb annál jobb, mert bízva abban hogy a kormány még a gravitáció irányán nem változtatott minden ami leesik az a padlón végzi, a gyári szőnyeget pedig takarítani egy borzalom...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
mefistofeles #53988 üzenetére
Nem is a szépsége miatt fotóztam.
Ahogyan Gyöször is írta mint tehénen a gatya... Alapból két gyerekülés van hátul, úgyhogy én nem látom, az elsőkön elviselhető a túlnyúlás, de nem mozdul el. Az a dolga hogy védjen és feláldozható legyen, ha valami "baleset" van. (kilöttyen a kakaó pl mint ma a nulláson, mert 120-ról állóra kellett satuzni úgy 30 méter alatt és hát olyankor repül előre minden is... Igen, kijöttek elem a felhajtobol majd megállt...) -
2ozzmexy
senior tag
Egyáltalán nem macera, némi józan logikát igényel és egy kis kézügyességet, mivel a hátsó biztonságiövcsatoknak a kivágása nincs megcsinálva. Lehetne normálisabban is feltenni, de nem óhajtottam szétboritani az utasteret ezért. Az első üléseknél figyelni kell melyik oldalon van az "Airbag" felirat és okoz némi fejtörést a magasságállító karja, de ezeken kívül gyerekjáték. Ezt ketten alkottuk úgy 30-40perc alatt, ebben benne volt a kivágás és a varrás is, meg az is hogy kibontottuk. Mindezt szakadó esőben, szóval csak az utastérben működhettünk... És a fejtámla helye sincs kivágva.
De a Tesco, Auchan, Homista, Aldi, kínai bolt, barkács áruházak, stb. terméke is ugyanilyen, ami 30ezer alatt van az mind ilyen. Biztosan fel lehet tenni szebben, de nekünk védő funkciót lát el és jobban mutat mint néhány pléd az ülésekre hajigálva.
Ha megnézed a képet amit a jobb1ről csináltam ott látszik milyen szinten volt koszos, elhiszed hogy 5 hete volt takarítva!? Na ezért vettem ezt, ha nagyon szét eszi az UV vagy feladja a Pampers, akkor nem a gyári kárpitot kell drágán takarítatni a kozmetikában, csak betaposom az Indeshitbe, ha ez sem segít akkor kuka és veszem a kövit.
-
SirKero
őstag
S-Cross-ból próbált már valaki benzint leszívni?
-
Dvix
senior tag
válasz
SyMbioTe #54000 üzenetére
40 fokba is kényelmesen bele tudsz szállni, mivel a közepén hatalmas az az alcantara bőr rész. Ha teljes sima felületű műbőr lenne 3x is meggondolnám h beleüljek!
Melegben vezetni kényelmes nem csúszol rajta és többet izzadtam a gyári üléshuzattól mint ettől. De nem süt, ami nagyon fontos! Nekem bejött!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest