Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
DIEGO15 #52197 üzenetére
Igen, az M15A-ban valami 160ezer km/10év dereng, de lehet rosszul emlékszem.
@AMD Power: Mennyinél kell cserélni?Tudod ki fizetne érte... ez egy Suzuki, ha egy dugókulcs készlettel nem tudok benne gyertyát cserélni a parkolóban, akkor német prémium.
Amúgy kíváncsi lennék mennyi munkadíjat lesz pofájuk ráírni... Nem értettem a 21,5ezer hogyan jön ki, mire leesett hogy 3 hengeres, csak 3 gyertya kell bele...
-
tboldi
nagyúr
(#52193) DIEGO15 és (#52194) 2ozzmexy:
Töltsétek le a linkelt pdf-et, ez a Suzuki oldaláról van, és a lehető legfrissebb kiadás.
Ja, és van 6k alatt is gyertya, huszonpárezer csak a 4 db.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
DIEGO15 #52191 üzenetére
Micsoda? Irídium gyertya... szép, 48hónap/60k km ólommentes üzemanyga esetén, potom 50 rongy a 4db, végülis, Suzukisoknak van pénz lóvéra...
@tboldi:
Na ami nálam van kezelési abban a sorban amit fotóztál csak a K14C szerepel... (lehet ez még a facelift előttihez való kiadás)
-
Siriusb
veterán
válasz
AMD Power #52184 üzenetére
A pótféklámpánál nézd meg alaposan, amikor átveszed, ne legyél rest zseblámpával rávilágítani, ha sötétebb helyen veszed át a kocsit.
Érdemes még észben tartani, hogy egy darabig nem szabad mozgatni az ablakokat, vagy felnyitni a csomagtartó ajtaját, mert vizes technológiával teszik fel a fóliát. -
DIEGO15
őstag
Tudja valaki, hogy az 1.0 K10C motornál mekkora "rést" kell állítani a gyújtógyertyán?
A K14C és az M16A motorhoz való értékek benne vannak a kezelési könyvben, de ehhez nincs.
-
AMD Power
titán
Májusban megyek és lefóliáztatom a kocsit B oszloptól hátrafele. Jó árat is mondtak rá és 1 óra alatt megvan.
-
Gyöször
senior tag
válasz
2ozzmexy #52173 üzenetére
A gumi-fém kapcsolat tud éktelen nyikorgó hangot adni, nekem a Zsiguli kormányban a segédirányító kar is gumi szilentben fordul (azért nem csapágyas mert nem N csoportos a gép másod osztályban, csak utcai
) Na kormány tekeréskor azt hittem gömbcsukló és mindjárt kitörik. Főleg meleg időben. Fórumon volt szó róla, más kérdezte, írták neki, hogy nézze meg. Neki nem az volt a baj, de szerencsére nekem igen. Kapott valami sprét célzottan, akkor 2 hétig csendben van.Ugyan ez lehet a lengőkar szilentekkel hátul. Mert gondolom ott a Suzukiban nincs segédirányítókar :-)
-
galaxys80
veterán
2020 Scross-nál feltűnt, hogy a fékpedál felengedése utána egy rövid kis kattanó hang van.
Minimális lenyomás felengedés után is észrevehető.
Mehetek szervizbe vagy más is hall esetleg ilyet? -
AMD Power
titán
Suzuki Swift modelltörténet [link]
-
2ozzmexy
senior tag
Ha megnyomod a hátulját lefelé, akkor másfelet szabad lengenie. Amúgy a hátsó lengéscsillapítón van egy műanyag "pohár", valószínűleg kiszáradt körülötte a minden, mert 15 éve teljesít szolgálatot és most unta meg a közútkezelő töketlenkedését...
Így néz ki: [link]
Tessék felemelni, kereket levenni, lengéscsillapítót szemrevételezni. Itt porvédő csőnek írja, mint minden műanyag alkatrész, ez is elfárad egyszer. Mellesleg alap, hogy kidobálunk minden nem gyári tartozékot ha egy szokatlan hang forrását keressük, de ne vedd magadra, én majdnem szervizbe mentem egy fütyülő hang miatt, mire kiderült hogy egy sípolós gyerekjáték van a jobb első ülés alatt (ami a padlólemez és az ülés ülőlapőja között flipperezett útközben), amit hónapok óta kerestem fent a lakásban...Szilent felül van, ott ahova becsatlakozik a lengéscsillapító felső csavarja. Ha nincsen kirepedezve vagy kiszakadva és nem egy km-es holtjátéka van, akkor nem az.
-
LK
addikt
Sziasztok! 2006-os Suzuki swift. Ha megyek vele jobb hátul olyan hangot hallat, mintha két 1 literes vízzel teli műanyag palack csikorogna egymáson. Inkább ilyen cicergés szerű. Sima úton csöndben van. Szilent vagy lengéscsillapító? Vagy más? Van tippetek? Köszi.
-
flegga92
senior tag
válasz
Nirvatti #52163 üzenetére
Teljesen mindegy. Klímát sem kell benyomni, csak belső keringetés legyen. Inkább pollenszűrő csere szükséges.
Véleményem, hogy ezek a klíma bombák ideig-óráig hatnak, inkább elfedik a szagokat 1-4 hétig. Én inkább kifizetek évente 5-6e Ft-ot egy ózonos fertőtlenítésért, az a tuti, egyből elmúlt a szag egy évig, míg a klíma bombával 3 hét után ugyan olyan volt.
A vírus miatt ráadásul már a helyeket sem kell vadászni, hol van ózon generátor, kb minden sarkon van -
Nirvatti
tag
Írtátok többen ezt a klímabombát. Megtetszett az ötlet, vásároltam is egyet.
A kérdésem az lenne, hogy a rendszer szempontjából mindegy, hogy klímatöltetés előtt, vagy után használom?Mivel még nem teljesen üres a rendszer, gondolom azért járnék jobban a töltés előtti használattal, mert akkor már nem a teli rendszerben keringetem a levegőt "feleslegesen" 15-20 percig.
-
-
Siriusb
veterán
Miről maradtam le?
-
blakey
titán
válasz
laca891 #52127 üzenetére
Netrix.hu és nyomsz egy kalkulációt. Értelmetlen hasonlítgatni a díjakat, mindenkinek mást számolnak. Minden évben megteszem a Cascoval és a KGFB-vel is, ha megéri akkor váltok, Cascom 4 éve változatlan, mert nem tudnak jobbat adni, KGFB-t meg másodszorra újítóm meg, ugyanott, mert úgy olcsóbb. :)
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #52123 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #52097 üzenetére
Doboz tartalmát megkérdezhetem miből állt ? Van benne plusz tartó talp vagy más volt benne ?
-
tboldi
nagyúr
válasz
laca891 #52090 üzenetére
Ha nem világít a csekkendzsin, akkor nincs hibakód sem.
(#52094) beef: Nem valószínű, szerintem még én sem jutnék sokra a Delphimmel. Itt manuálisan méricskélni kellene.
(#52097) Luck Dragon: PeterPH-nál a megoldás.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
SirKero #52103 üzenetére
Pedig annyi... X. Ker, Dunkakeszi, kis belváros néha. Nálam start stop mindig megy. Szerintem dinamikusan vezetek. Eleinte csodálkoztam én is, de 6,1 volt eddig a legrosszabb. Amúgy nekem az a tapasztalt, hogy pályán eszik a legtöbbet 140 körül. 120-nál még elvan 5,5 - 6 közt. Nyáron leszek kiváncsi hogy a klíma mennyit tesz rá.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
dethroner #52109 üzenetére
Az szerintem simán jó, Pesten az egyik ismerősöm nője dolgozni jár vele, reggel 6:30 körül indul és Újpest-Terézvárost jár, 5millio +1 lámpa, dugó, felújítások, savzarasok és 7,5 alá nem tudja vinni a mérés szerint. (mindig 2 kattanasra tankol ugyanazon a kutoszlopon, mert útba esik jövet - menet mint a...)
-
-
dethroner
veterán
válasz
AMD Power #52107 üzenetére
Mihez képest? Pécs nem akkora város, dugók se akkorák mint pesten, sőt, hétvégente egy kis falujárás is van benne, és 5,7. Ja, és nem a kocsi számológépét veszem mérvadónak, hanem amit én a kúton kiszámolok. Hibrid swiftről van szó, viszonylag békésen vezető női sofőrrel.
-
Misi 007
őstag
Egy 2018-as Swift-re mennyi mostanság 1 éves casco biztosítási díj?
Ok, hogy van netes kalkulátor, de sok olyan adatot is kér, amit nem vágok és forgalmi nélkül meg vagyok lőve. Csak egy körülbelüli összeg érdekelne. -
SirKero
őstag
válasz
Tomeeka28 #52087 üzenetére
Hát ez érdekes.
Nekem S-Cross 1,4 MT van ( nem Hybrid ) és ugyan így járok mint te.
Agglomeráció-Bp. 20+20 km. Ráadásul nem Bp. belvárosa csak a széle IX. kerület.
Sosem tudtam 6,3l alá vinni a fogyasztást pedig nem taposom neki. Start-Stop rendszer kikapcsolva.
Akkor volt 5,4l fogyim ha folyamatosan tudtam haladni és 80-90 km/h -nál nem mentem gyorsabban.
Ok hogy az enyém még nem Hybrid de azért 1l nincs a kettő között. Én nem vettem észre semmi különbséget a 95-ös és a 100-as között
Szerintem -
No.01
addikt
Sziasztok,
Uj Vitara (GLX) vasarlasan gondolkodik a kishugom... A teszteket mar atolvasatm sot vele is elolvastattam. Probauton meg nem voltunk, de ulni mar ultunk benne.
Jelenleg az erdeklodo/alkudozo statuszban vagyunk... ha osszejon a dolog akkor 1 max 2 honapon belul meg is rendelne.Ami viszont nem jutott eszembe mostanaig az az, h megkerdezzem a tulajokat, h milyen problemakkal talalkoztak? (zorges esetleges karbantartas beli gondok...)
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
PeterPH
senior tag
válasz
Luck Dragon #52097 üzenetére
A minimális magassághoz (85) hozzáadod az emelési magasságot (415), és megkapod a maximálisat (500). Rocketscience.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest