- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Voltam ma gumisnál,hogy nézzen már rá a gumikra és ha már ott vagyok centirozás meglett csinálva. 2020 évjáratú gumik, 4 és fél éve használom őket, 33-35e km van bennük kb. Mondta ,hogy már elég viseletesek, jövőre cserèsek..
-
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #72200 üzenetére
Még szerencse,hogy az autó üzemképes. Ha jobban összetörik akkor 2 hónapig nincs autóm. Elég vicces...
-
AMD Power
titán
Mivel soha nem volt koccanásom, így mennyire normális az,hogy június 9-èn volt a baleset és július 29-èn fogják csak tudni megcsinálni az autót!?
-
AMD Power
titán
Ma jött a kárszakèrtő. Szentendrèn majd ahol a műhely van, ott kell majd egy utólagos szemle is, ha meglesz bontva az autó hátulja.
-
AMD Power
titán
válasz
molnarpeter #72109 üzenetére
Biztosra mentem. Azért hívtam rendőrt. Bár ő nem adott semmilyen "papírt". De szerintem nem is kell....
-
AMD Power
titán
Senkinek nem lett semmi baja! Köszönöm!
Előttem pár autó megállt a zebra miatt. Futár meg sietett... Kanyarodott volna jobbra , de én megálltam. Ő meg nekem jött. Ráadásul nem is az övé volt az autó. Jött a tulaj, elismertèk , de én azért rendőrt hívtam.
Yaris csúnyán összetört. Pedig a lökhárító merevitèst mint látjátok pont elkerülte.
-
AMD Power
titán
Közel 20 év vezetés után elért engem is egy kisebb baleset.
-
AMD Power
titán
válasz
szabonagyur #71967 üzenetére
Egyszerűen nevetségesen drága.
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #71838 üzenetére
A Swift belső minden újabb kiadásnál változott. Előnyére. A Scross széria 10+ éve változatlan szinte. Igen ez gáz!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #71763 üzenetére
Nem fúj már annyira hideget. De majd úgyis UV gáz megy bele. Majd ott meglátjuk szökik e valahol.
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #71761 üzenetére
5 éve volt töltve utoljára.... Szerintem sehol nem szökik.
-
AMD Power
titán
Valószínűleg elmarad a jövő évi autó eladás. Januárban már 5 éves lesz a most rajta lévő Nexen 4 évszakos gumi. Majd gumissal meg fogom azért nézetni a gumikat. Hátha kibírják még a jövő évet. Ha nem veszek rá új gumikat, de azt akkor nem fogom újra 5-6 évig használni így az a budget kategóriábòl lesz majd.
-
AMD Power
titán
Ma lett volna cserélve az autóban a fèknyereg tartó. Suzukis boltból lett is rendelve egy. Persze nem volt jó.
-
AMD Power
titán
válasz
kovsol #71252 üzenetére
Ez sajnos pontosan így van.
Most értem haza a szerelőtől. Kötelező csere + feknyereg vezető szett cserélt. Mondta ,hogy egy ilyen állapotban lévő SX4 132e km simán elkérhetek 2 milliót. És igen.... Az új autó árak az egekben. A jó autók használatan meg még drágábbak lettek.
-
AMD Power
titán
válasz
Qtya123 #71250 üzenetére
Ne is mond... Én ilyen 4-5 éves Swifteket nézem. 4 millió forint körül indulnak. Nevetségesen drágák. De amúgy nem csak a Suzukik. 10 éves i20 3.5 milliótól indul....
Nekem mondjuk már az SX4-re (2009/12 havi) sok type C nem fog érdeklődni. Az 1.6-1.8 milliós ár már nem az ő világuk. Egyébként valószínűleg nem is én fogom eladni. Egy kedves barátomnak van egy aránylag neves jól menő autókereskedése , és valószínűleg ő fogja intézni. De ez már csak jövőre. Nem rég végtörlesztesztettem és az elvitte az autóra szánt összeget.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
szabonagyur #70801 üzenetére
Idióták....
SX4 csoportban is. Berakják a fedcomp átlag fogyi merőjét.... 6 litereket ír mindenkinél... -
AMD Power
titán
Ma kalkuláltam egy Casco és kötelezőt.... Casco ajánlat már alig volt, vagy extrém drágán. Most decemberben lesz a gép 14 éves... gondolom azért.
Igy valószínűleg marad a Casco a Groupamanál a kötelező meg az Alfa. -
AMD Power
titán
Szegény autóban elfáradt az a műanyag ami a bowdennél van a váltó kar aljánál. Még szerencse,hogy a parkolóban van tört el. Tesómmal ketten nagy nehezen 3-ban elvittük az autót a szerelőhöz. Ő vezetett én meg összefogtam/ráfogtam a bowden végét a váltókar aljához.
-
AMD Power
titán
válasz
Gyöször #70696 üzenetére
Mivel én 80% városban és kb 20% használom városon kívül az autót, hegyekbe, külföldre télen nem megyek vele, és évek óta több autón bizonyított nekem a 4 évszakos gumi, így nekem ez racionális választás volt. Persze ha állandóan síelni járnánk Ausztriába vagy Szlovéniába akkor nem ilyen gumi lenne rajta.
-
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #70637 üzenetére
Az új Scross-nak nem lett rossz a külseje. De a belső az elég vicces és ósdi.
-
AMD Power
titán
Nagyon baba lett ez az autó. Kívül és belül is....
Ha Suzukid van, akkor erről tudnod kell
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #70577 üzenetére
Végre design váltás kívül és Belül is!
-
AMD Power
titán
Letettem a jövő évi autó csereről.... Amúgy sem éreztem azt,hogy kéne adnom egy 4-5 Swift-ért 4.5 milliót.
-
AMD Power
titán
válasz
szabonagyur #70416 üzenetére
Fura. Tesóm 2008 KIA Ceed tudja....
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
SX4 1.5 GC AC-ben a rádió biztosítéka melyik lenne? Valószínűleg az szívta le reggel az autó aksiját... :(
Neten semmit nem találtam róla.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!!
Az 1.5 112Le GC AC SX4-be milyen akkumulátort kell venni? Sajnos most reggelre lemerült. Hazafelé be kell mennem az Auchanba egy aksiért.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #70366 üzenetére
Ez sem mindig igaz. Nekem ugye az SX4 Nébihes céges autó volt. 102e km vettem. Senki meg nem mondaná róla. De sajnos nem ez az átlag.
-
AMD Power
titán
válasz
donbig #70297 üzenetére
Most hivtak kész lett. Szakadás megcsinálva + két törött szivacs cserélve. Az ár olyan szempontból nem tudom mennyire "valós" mert egy kedves barátom intézte akinek van egy kereskedése és a kárpitos az ő bejáratott "embere". 25e volt az egész . Az szerintem nagyon baráti.
-
AMD Power
titán
Ma kiszedték az autóból a vezető ülést. Elvitték a kárpitoshoz... Lesz benne szivacs is cserélve 2 helyen is. Kívancsi leszek mennyibe fog ez fájni nekem.
-
AMD Power
titán
Ma el kellett küldenem a képeket a kárpitról.
Vezető + anyós oldal ..
-
AMD Power
titán
válasz
cherubion08 #70240 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet. Találtam is egyet. Holnap felhívom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest