Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Jóval frissebb csomagok vannak a Tumbleweedben. Én is azt telepítettem először, de valami nem volt teljesen kerek, úgyhogy inkább feldobtam egy Leap-et.
Nem írtam tegnap, de ha úgy telepítjük a rendszert, hogy bepipáljuk a root jelszóra vonatkozó checkboxot, és az ssh szervert is engedélyezzük, akkor az sshd_config-ban a PermitRootLogin on-ra lesz állítva. Én ezt mindig ki szoktam offolni, nem feltétlenül jó ötlet on-on hagyni.
-
Több olyan hozzáértőt is ismerek személyesen aki használ SUSE-t (is). Szerintem egész egyszerűen ritkán van vele olyan gond amire ne lenne egyértelmű a megoldás egy hozzáértőnek, és bugreport helyett itt keressen megoldást.
Én 11.3 óta használom folyamatosan elsődleges rendszerkéntJelenleg a laptoponmon thumbleweed, a home serveremen leap 42.1 fut (aminek úgy vettem észre, hogy lejárt a támogatása, hogy nem működött a zypper
, ideje frissíteni)
cigam: Ebben közrejátszik az is, hogy eléggé foghíjas lett a magyar fordítás. Nem tudom szerintem ezen distro célközönsége főleg olyanokból áll akik akkor is angolul rakják fel az os-t ha van magyar fordítás, legalábbis nálam mindig angolra van állítva a nyelv, mert magyarul keresni nem lehet.
A KDE bőven elfut a T420-amon ami 6 éves gép, de még egy X200-on is elmegy tök jól ami 9, ezeknél régebbi szerintem bőven offos. -
pengwin
addikt
Nálam tavaly óta szolgál a Tumbleweed, de most videókártya váltás okán át fogok térni Leap 42.3-ra.
Tervezek is belőle egy logout-os bemutatót, pont azért, amit te is írsz: kicsi a közösség, és ez szerintem részben a "reklám" hiányának is betudható.
Míg a Mint összes apró verziófrissítéséről, új ikonkészletéről jön ki cikk az itcafén, addig a SUSE-disztrók szóba se kerülnek, ami szerintem nagy kár.(#3865) cigam
Ebben a fordításos kérdésben teljesen egyetértek veled.
Műszaki szakíróként dolgozok, ha kicsit sikerül normalizálnom a munkaidőmet, akkor tervezek beszállni a Plasma és YaST fordításba, mert nagyon zavar, hogy helyenként mennyire hiányos, ahol meg van ott meg mennyire rossz.
Programozás még nem megy annyira (meg a nyelv sem stimmel), hogy a fejlesztésben segítsek, de angol vagy német fordítást simán bevállalok.Az erőforrászabáló Plasma meg... hát, engem nagyon nem érdekel, ha 200MB-tal többet fogyaszt a felület, mint egy XFCE, itt legalább egy raklapnyi plusz funkciót kapunk cserébe.
Meg modern rendszereken (min. 4GB RAM, 2c/4t CPU) szerintem édesmindegy ennyi plusz erőforrásigény, főleg így, hogy nem a semmire pazarolják el mint pl. a Gnome's Hell, hanem a használatóságot javítja. -
cigam
titán
Ebben közrejátszik az is, hogy eléggé foghíjas lett a magyar fordítás. "Régen minden jobb volt" Volt olyan lelkes "csapat" aki lefordította a kézikönyvet! (Lásd a régi wiki oldlaon linkelt 11.3-as kiadás könyve)
Ma már nem hogy a WEBoldal nem érhető el magyar nyelven, az alapértelmezett KDE felület magyarítása sem tökéletes, gyakran futok bele angol szövegbe (logout/shutdown!).Ráadásul a rejtőzködő felhasználók miatt ajánlani sem merem az érdeklődőknek. Mi van ha belefut valami problémába? Windows-os azt mondják húzd újra az egészet, az majd segít, a Linux-osok meg a kedvenc kiadásukat tetetik fel vele. Ráadásul az alapértelmezett KDE felület, bár nagyon jól néz ki, igazán erőforrás zabáló. (Persze, persze, fel lehet tenni xfce-val, stb...)
-
-
Én 11.3 óta megszakítás nélkül suset használok. Szerintem a 13.x nem hozta a suse szintet, az összes többi igen.
agy73p: 32 bit only gép az tuti több mint 10 éves, de ebben az esetben nem ajánlom a susét, túl új
Igazából egy használható X200-as vagy T400-as thinkpadet megkapsz 30 alatt ilyenekkel már nem érdemes foglalkozni annyira, nem is támogatott. 32 bites thumbleweed is csak azért van mert hagyják lefordulni, de szvsz erőforrás pazarlás, mert igazán régi vason úgyse megy, azt az egy-két szériát támogatni meg minek. A rossz emlékű P4...
Régi iskola szerint egy gép 3 év, az újabb szerint 6. -
Már nem a Novell-é a SUSE, a kivált és a cég SUSE néven fut. Sajnos magyar közösség nem nagyon van, pedig szerintem az egyik legstabilabb és legkönnyebben kezelhető disztró az openSUSE. Jelenleg inkább több figyelem esik a dologra mivel konkrétan a leap az egy csomó SLE kódot tartalmaz, így sokkal jobb lett szerintem mint a 13.x verziók.
A thumbleweed véleményem szerint annyira nem használható mert állandóan megdöglik valami, a leap viszont nagyon stabil.
Amúgy most nem is sima SUSE-t használok, hanem GeckoLinuxot mert egy csomó dolog meg van benne oldva ami alapból elég idegesítő.(#3839) agy73p Mennyire régi ez a gép? Ha nem támogat 64 bitet akkor hanyagolnám, ha meg igen akkor felejtsd el a 32 bitet.
Az X nagy proci használata fura, az X11 az a grafikus felületet létrehozó "program".cigam Pattern vagyis minta, az ilyen csomag adag, igazából egy csomag amiben nincs semmi, de van egy vagon függősége, a DE-k is ezeken keresztül rakhatók fel susén.
-
-
-
zso73
veterán
Többször is frissítettem. A proci miatt laptopnak érzékeli az OS a gépet. Az Nvidia szétkeverte a betűtipusok méretét...A frissítés után is ugyanaz maradt a helyzet....
Szumma :Megoldásként átállítottam a régiót angolra, és a billentyűzettel együtt átállítottam Magyarra. Így most minden rendben a kiosztással.
A betűket kézzel átméreteztem. Így most tudom használni a masinát. Még most is erősen béta ez az os . -
-
wetomi
aktív tag
Úgy látszik, a 13.2-ből egyszerűen kimaradt ez a DSL dolog. Itt valahogyan manuálisan megoldotta emberünk.
De ez is egy szép levelezés.Biztosan meg lehet oldani kis mókolással, de ha van kéznél egy egyszerű vezetékes router, akkor tedd be a modem és a gép közé. A router megoldja a dsl-t, a gépre pedig csak egy dhcp kell.
-
-
-
-
wetomi
aktív tag
A megoldás valójában egyszerűbb volt, mint gondoltam. A fejlesztői eszközöknél az USB hibakeresést kellett csak bekapcsolni.
Ezt olvastam is pár hete valahol és emlékeim szerint akkor be is kapcsoltam, ezért is bonyolítottam tovább, amikor továbbra sem működött. Nos, az emlékeim csaltak egy keveset, de azóta már működik.
Szóval az MTP támogatással nincsen semmi gond. -
wetomi
aktív tag
A váltás eseménytelen volt, rendben és gyorsan megtörtént. Furcsa most ismét a Plasma 4 a két hónapja használt Plasma 5-höz képest és szerencsére nem is veszett össze semmi a visszaváltáskor. Egyelőre próbálgatom még a gyári összeállítást, ráérek még felrakni az újabbat. Működik továbbra is a fent említett két hálózati eszközöm is.
Lényegi különbséget nem, találtam eddig. Egyedül az új design nem tetszik. Eddig számomra mindig nagyon jól eltalálták a színeket, a zöld és a szürkék kombinációját, de ez a mostani valahogy nem az igazi. No, de ez legyen a legnagyobb problémám, úgyse sokat látni, mert könnyű cserélni...
-
e00dgy
aktív tag
A KDE-t használom én is, nem Gnome-ot. Azalatt is megvan a progi.
De a VLC-vel kapcsolatban csak annyit, hogy nem feltétlenül just only VLC- csak a Windows alatt megszerettem, hogy nem kellett semmi kodek semmi a jó kis HD lejátszásához, csak egyszerűen fogtam és ment. Próbáltam állítani GPU gyorsítást ki / be, de csak a hang indult el.
Szerintem majd ha megint lesz holnap Működő linux akkor kutatni kezdek mi miatt lehet ez. -
e00dgy
aktív tag
Ez a funkciót a "Start menü" rendszer alatt, Lemezkezelés. Ha a start gyors keresőjébe beírsz ennyit "Lemezek" ezt a programot dobja fel. Ugyan az majdnem, hasonlóan néz is ki mint a Windows alatt a Lemezkezelés.
Ebben a programban fizikai lemeznél található egy nyomógomb, ami alatt található ez a kis funkció "Lemezkép készítése".
No ez készít a teljes HDD vagy SSD-ről egy x.IMG fájlt. Erre vonatkozott az első kérdésem. Feltételezem, ismerve a linuxok igen pazar tudását, hogy ez egyenértékű lehet egy Acronis jellegű lemezképpel. Csak még nem tudtam kipróbálni, főleg, hogy tegnap este a RAID 0 tömböm tökrevágtam
Így a screenshotok is hiányoznak.
A második kérdésem, a gond az volt elsőre, hogy a VLC nem a legfrissebb volt. De miután nagyszerűen frissítettem a VLC-t, és érzékelte, hogy van gpu, VLC-CODECS is letöltve, MKV-t továbbra is kép nélkül láttam...
-
nekem azt csinálja, hogy átvált egy másik asztalra, ami tök üres és amin a gyári háttér van, majd egy olyanra amin az asztal mappa tartalmát mutatja, a gyári háttérrel, majd újból üres asztal gyári háttérrel, majd a kiindulási pontba jutok vissza.
A Kickoff meletti asztal ikon viszont csak a kiindulási pontnál jelzi, hogy az 1. asztalon vagyok, a második sosem aktív, a többinél meg egy sem aktív. -
-
-
-
Az biztos, hogy egy S3 Unichrome van benne.
amit ki tudtam bogarászni az az, hogy: „VT3118: PM800, CN400, PM880”
ebből elvileg a PM800 van benne.Szóval nem az integrált intel, de nem is komolyabb
a rendszerbeállítások/képernyőbeállításokon belül csak egy monitor jelenik meg, és ha csak a noti kijelzője van használatban, akkor csak 640*480-as felbontás van, külső monitorral meg csak 1280*1024.
a képernyő minden esetben tükrözve van, nem tudom beállítani, hogy ki legyen terjesztve az asztal.
egyébként biztos, hogy a gpu támogatásával van a gond.
de az is biztos, hogy az 1280*800-as felbontást is támogatja jelen formájában, csak elő kell csalogatni a szoftverből valahogy.
vagyis el kéne hitetni vele, hogy ő igenis ismeri ezt a felbontást is.
-
-
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat!
Igen, a 13.1-esről én is jókat olvastam, (meg is van már kiírva dvd-n) bár a 12.3 az nagyon jó alap volt, nincs is akkora ugrás köztük ha jól tudom, csak motorháztető alatti javítások.
Őszintén szólva én a friss telepítés híve vagyok, az mindig bevált nálam, és utána a dvd is ott van szükség esetén fizikailag.
A frissítéssel nem lenne bajom, már 2-3 * próbáltam is, de sajnos mindig újratelepítés lett a vége, mert vagy lefrissült rendesen de valami nem működött amivel addig nem volt gond, vagy egy összevissza katyvasz lett az egész rendszer...
Ezért gondolkozok most hogy mi legyen, arra a (jó esetben) két hónapra megérné-e legyalulni a 12.3-at és felrakni a 13.1-et, agy kihúzni a 13.2-ig és felrakni azt...
-
-
-
cigam
titán
Yast-ból ezt az üzit kapom: A hálózatot jelenleg a NetwotkManager program kezeli és a beállításai nem szerkeszthetők YaST-on keresztül.
Ma reggel sem tetszet neki az ébredés
Lehet csak másik oldalon kéri a jelszót? KDE-n is van több asztal? Hogyan lehet váltani köztük? Esetleg egy olyan parancs(bill.kombináció) ami minden ablakot az aktuális-ra helyez át? -
Ablakos
őstag
-
cigam
titán
Nagyon jó kérdés, fogalmam nincs melyik hálózatkezelőt használom. Tippem szerint a KDE-t, mert nem a Yast-ban állítgattam a hálózatot.Ill ami az alapértelmezése.
Telepíteni szokott néha, de nem figyeltem meg, hogy összefüggésben van-e ezzel a félig ébredéssel. Pedig ezen kívül semmi bajom vele. -
McSzaby
őstag
Most épp az fglrx miatt adta meg magát. Ezzel nálam lehet vége is a Suse pályafutásnak. Megvárom a Mageia 3-t, az sokkalta jobb,(mármint a 2 az volt..) pedig nagyon sok pozitívuma van ennek a rendszernek, de kicsit sokat kell szöszölni vele,ami nem tetszik.
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot.
-
afgk2012
tag
Köszi, de nekem valóban több kell. Nekem a saját beállítások is kell, hogy működjenek már a live-pendrájvon is. Például a Skype, vagy a Twinkle-voip telefonom. Meg még ezer dolog. Úgy néz ki, hogy kedves segítségetek ellenére nem fogom most használni ezt a rendszert. Túl sok a hiányossága más, már belakott rendszereimhez képest.
Köszönök mindent, sziasztok!
-
afgk2012
tag
Köszönöm, rendes vagy. Hirtelen ítéltem, lehet igazságtalanul.
(#2931) atesz117: Nekem nem jött össze. Hogy csináltad? Valami plusz programmal?
(#2928) Vladi: Kérdeztem én még a telepítés előtt. Sajnos nem kaptam olyan válaszokat, amik miatt lebeszéltem volna magam a telepítésről.
Egyébként felrakhatom újra. Semmi akadály sincsen. De mi van az általam kifogásolt hiányosságokkal? Mindre van működő pár-kattintásos módszer?
-
afgk2012
tag
Kedves wetomi!
Köszönöm, hogy ilyen hosszan foglalkozol velem! Sajnos ahogyan a többiek is, te is félreértelmezed a dolgokat. Hozzá vagyok szokva, hogy egyidőben sok gépemen sokféle rendszert használok. MS Windowsból jelenleg is 3 fajtát, Apple asztali-notebook-tablet gépeket, Linuxból több fajtát, Androidos telefont és tabletet, abból si több fajtát, illetve speciális oprendszer név nélküli eszközöket is. (kihagytam valamit?) Tehát én nem vagyok fan. Ha valami nem tetszik, használok helyette mást. Ha valami nagyon szar, megmondom, hogy az, nehogy valaki túlzott reményektől fűtve nagy csalódást éljen meg. Ez a ssuse most egy szar. Szerintem. Ez van.
Ha a debianodhoz a testing repót használtad, ott is a frissebb csomagok vannak, mint a gyári stabil vonalon.
Ugyan így, az opensusénak is van egy factory repója, ahonnan a frisebb, de még fejlesztés alatt álló cuccokat tudod leszedni, pl kernel, ha arra van szükséged.Látom fogalmad sincsen más rendszerről. Nem tudod mi a Debian rendszereken a ppa. Nem azt kérdeztem korábban, hogy itt van e ppa, hanem azt, hogy mi az ami helyette van. mert én nem fogok kernelfordítani, vagy nem fogok kézzel egyenként vadászni az új verziókra és kézzel egyenként bekínlódni a helyükre. Ezért te ne mondd nekem, hogy van. Nincsen. Érted ezt? Mert ha nem, akkor nem velem van a baj. 2012-őt írunk. Annak is a végét. Hozzá vagyok szokva, hogy egyetlen kattintással frisssülnek a programjaim. Ha ez nincs, kijelentem, hogy az akkor szar. megtehetem. Én nem vagyok fan és az oprendszerek világa nem olyan minz a highlander-film. Nem csak egy lehet.
A KDE-n azt nem tudod kirakni, amit nem akarsz és amit még valaki nem csinált meg.
Ezt sem értitek. Nekem a képernyőn teljes méretében nyitva van egy program, akkor nem látom a widgeteket. Ezért nekem a tálcán vannak ezek az információk már nagyon régen, hogy mindig lássam őket, egyetlen pillantással fel tudjam mérni a helyzetet. Ha erre nincsen módom, azt mondom, hogy szar.
A rendszered lementésére, amit aztán live rendszerként tudsz használni, ahhoz nem tudok hozzászólni.
Az nem baj. legalább nem játszod az eszed mint a többiek. Ha nem tudom megcsinálni pár kattintással, pedig más rendszerben már régen megvan ez az módszer, akkor megint azt mondom: szar.
Az ablak sarkában lévő légypiszok sem disztró hibája
Mit érdekel engem, hogy kinek a hibája. Egyik hozzáadott grafikus rendszeren sem tudok plusz egy felső tálcát csinálni, illetve nem tudok arra információs egységeket kirakni. Megintcsak azt mondom: szar.
No offense, de olyan lényegtelen dolgokat emeltél ki
Hoyg nekem mi a lényeges, azt én döntöm el. Ha más rendszerben megvan, azt használom inkább, ezt meg leszarozom.
És ha valami tényleges hibát találtál
Odáig még el sem jutottam. élből töröltem. És nem kell erre az üzenetre semmit sem válaszolnod. Egyszerű ténymegállapítások voltak csak a részemről. Nem kell vele egyetérteni, nem kell cáfolni, stb. Cserébe nyugodtan gondolj hülyének, nem fogok rajta megsértődni.
Csak azt sajnálom, hogy elcsesztem vele az időm. Lehet egy év múlva csak rákérdezek ezekre a dolgokra. Ha akkor sem lesznek kijavítva, nem is töltöm le az ISO-t sem. Ingyen sem fog kelleni.
-
batagy
őstag
A minimál OpenSUSE installban (X nélküli) nincs pulseaudio felrakva, a Yast beállítások között sem szerepel...
Év elején sokat tesztelgettem ezt, amiről itt és itt meg is emlékeztem. Nekem a "mocp" nevű parancssoros lejátszásra volt szükségem, ami ALSA-n keresztül működik. Ez nekem nem működött, és az elején azt hittem, hogy azért nem, mert az "alsasound" service-ként nem indul el. De később rájöttem, hogy nem szükséges az alsasound service-ként való futása, más volt a hiba. Ami megjavította, hogy az alsa-val kapcsolatos komponenseket 1.0.24-ről 1.0.25 verzióra frissítettem.
Végül is számomra nem volt szükséges az alsasound service-ként futása, de ennek ellenére az továbbra se működött. (Bár az utóbbi frissítésekkel nem teszteltem). Erre gondoltam, hátha javítják a 12.2-ben.
(Amúgy a rendes gépemen, ahol van monitor is, ott is OpenSuse 12.1 van telepítve, azon fent van az X, de Gnome és KDE nincs, helyette csak XFCE-t és LXDE-t raktam csak föl. Ezen nem teszteltem a hangot, mert akkor még ez az install nem volt kész.)
-
Ne csodált, hogy gyorsabb volt a fedora 4.8-as KDE-vel (az opensuse 12.1-ben 4.7-es van). Susehoz innen mindig fel kell rakni a legújabbat, a mostani a 4.9-es. Ez egymagos atom + 1GB ram kombón is elég gyors, természetesen az akonadi és az akonadi-runtime csomagok leszedése után (induláskor 170MB ramot eszik)
-
-
-
Melack
veterán
Most zárolva van az asztal, remélem így nem fog módosulni - csak így meg widgeteket se tudok feltenni rá, ami azért gáz - emiatt kedvelem ezt a felületet.
A tálcát úgy állítottam be, hogy mindet mutassa - mivel egyelőre nem fut sokminden, így nem zavaró.Azt melyik repóból lehet leszedni? Mert akkor azt is felveszem a sorba - az már megy
-
csucsbicep
nagyúr
Mellé akarok telepíteni. Ubuntu-val az a baj, hogy el sem tudom kezdeni telepíteni. Nem értek a Linuxokhoz. Win alól ugye megkérdezi, hogy win alá vagy mellé és, hogy mennyi helyet adunk neki stb. Itt is Suse alatt indítsam el a telepítőt és restart után már bootoláskor kidob egy Ubuntu menüt?
Jöhet pü-be, mert nem akarom már szétoffolni a topikot.
-
Melack
veterán
Az a gond, hogy a Win7 - Nokia párossal használt kód nem felet meg neki, folyton visszadobta.Ergó a routert sem értem el :/
Amint lesz szabadidőm, feldobom a rendszert - emiatt is kérdeztem a kellő tárhelyet. Mondjuk kicsit fosok, hogy ne bassza el az MBR-t, mert akkor nekimegyek. Előzőleg is emiatt hagytam fel a Kubuntuval -
-
-
aag
őstag
Köszi, ismerem a stúdiót. Később, ha lesznek javításai ennek az elkapkodott kiadású, csupahibás susének, majd lehet megint megpróbálkozom vele. Amúgy sok KDE-s progit használok: Pl. KRUSADER, KAFFEINE, KDENLIVE, stb. Szóval elvileg jobb lenne nekem a KDE-s felület. Viszont egy rakás dolog hiányozna a GNOME2 tálca-cuccosaiból. Például a különböző állapotkijelzések. Szóval lenne még hová fejleszteni a KDE-t ha nekem készítenék. Ehhez jönne még egy valóban működő suse és akkor
-
butcher eu
senior tag
köszi a segítséget, kb edíg eljutottam,
"Vezeték nélküli fül, majd hozzáadás, ott pedig már csak a szokásos jelszó, titkosításos dolgok kellenek"
de mik azok a szokásos dolgok amik ott kellenek, mert win alatt semmi nem kellett csak egyszer csatlakozni ahoz amit autómatikusan megtalált, és kész.
nem tudom mit kell csinálnija amúgy KDE
-
toxin2
tag
Szia!
Hogy kiegészítselek:
http://hu.opensuse.org/Windowsos_alkalmazások_megfelelője
Amit kiegészítenék: az AutoCAD felhasználók számára biztosan jó alternatíva ez
a natív linuxos program, ami szerkesztésre is kezeli az ACAD 2010 fájlokat is:
http://www.3ds.com/products/draftsight/free-cad-software/ -
toxin2
tag
Föl kell iratkozni az openSUSE levlistára. Színvonalas,
minden kérdésedre készséggel válaszolnak, és van élet.
http://www.mylinux.hu/mailman/listinfo/susemagyar -
Sweet Lou 6
addikt
-ennyire jó disztró az openSUSE, hogy nincs vele baj, - mindenesetre biztos kevesebb, mint a friss 10.10-es Ubuntuval
-vagy a felmerülő problémákat meg tudják oldani a userek, - ez is igaz, ha abból indulunk ki, hogy nem 1.0-ás userek használják
-vagy megoldják másik topicban/oldalon, - igen, SKL-n, HUP-on több a SUSE-s téma
-vagy ennyire kevesen használnak SUSE-t. - Magyarországon nem sokan.
Egyszóval mindegyikben van egy kicsi igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged