- Apple asztali gépek
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j.la
tag
Sziasztok!
Valaki már próbálta, hogy működik-e az új Suse egy Dell M5010-es laptopon? Csak azért kérdezem, mert Ubuntuból egyik verzió se ment, illetve a gyártó oldalán is 9.10-ig megy utána az sem.. 2 perc mire megnyit egy böngészőt, 15 perc mire betölt... stb.
-
j.la
tag
Sziasztok. Eddig Ubuntut használtam, de most felraktam az opensuse-t. Szépen fel is települt, de a net sajna nem megy. Ubi alatt a sudo mii-tool --force=10baseT-FD parancsot használtam mivel ott se ment a net. Windows alatt a hálózati beállításnál 10mbit és fullduplex alatt megy pöpecül ja és automata beállítások mellett. A kérdés az: Opensuse alatt milyen parancsot használjak hogy menjen a net? Részletes leírást kérnék mert nagyon kezdő vagyok a témában. Köszönöm előre is a segítségeket. Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest