- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Nem azért írtam hogy benne van mert ide linkelted, hanem mert felpakoltam az 13.2-t és amikor hozzáadtam a telepítési forrásokhoz packman-t akkor láttam hogy bekerült és gondoltam szólok.
Magától nem teszi fel sajnos, rá kell keresni a telepítőben én simán azt szoktam írni hogy amd. Plusz csak hd5xxx vagy hd6xxx-tól van ugye ezért akinek korábbi van annak nem is kell. Nálunk is csak egy gépbe, épp ebbe.Szóval tőled függetlenül írtam.
Egyébként megtaláltam a Kaffeine-nél a felírat kezelőt, nem figyeltem talán mert ha nincs felírat akkor inaktív.
Viszont sajnálattal vettem észre hogy a naptárban nincs eseményinfó.
De erre nem is várok segítséget.Üdv!
-
törölt tag
hát ez most nem egészen értem, de már kissé zsibbadt vagyok
eddig én is a ymp félét használtam
már ha jó is volt, mert nem mindig
de elvileg az amd oldláról leszedett is jó, de az se mindig, volt hogy régen csak --force jött össze de volt hogy úgy se
vicc hogy az amd fő szponzor és ennyit se tettek meg eddig
no meg minden új verzió máshogy van kissé untam már hogy minden évben új megintmáshogy kell szni amíg meg nem fejti mindneki a bibit, ahelyett hogy egy valaki megfejtené és mindneki más meg örülhetne hogy van vga is a gépben -
ludla
őstag
Tedd fel innen a Steamet openSUSE Plus
-
ludla
őstag
Szia én zene lejátszónak a Clementine-t ajánlom még ez is amarok alapú. A Kaffein szerintem jó, mindent lejátszik, de jó még a UMplayer is.
-
toxin2
tag
Szia.
Jobb gombon van az "új indítóikon" vagy valami ilyesmi (gnome-ot használok)
Ha létrejött a parancsikon, akkor kiválasztod hogy tulajdonságok,
és a futtatás nevű beviteli mezőbe beírod ezt :env WINEPREFIX="/home/<felhasználónév>/.wine" wine "C:\Program Files\WinSCP\WinSCP.exe"
Ez pl. a winscp progit indítja nálam.
-
wetomi
aktív tag
Például a /home/felhasználó/munkaasztal mappába bemásolod a programod indító ikonját.
A programok legnagyobb része a /usr/share/application mappában van esetleg azon belül a kde4 mappában, a wine cuccai pedig valahol a /home mappában, de az így hirtelen nem ugrik be, mert mostanság nem használtam -
Alkalmazások -> Segédprogramok -> Asztal -> Képlopó
A 11.2 stimmel, KDE mittomén mennyi, amit a rendszer alapból feltesz.
csomag vlc információ:
Telepítési forrás: @System
Név: vlc
Verzió: 1.0.5-1.pm.3.20
Architektúra: i586
Gyártó: http://packman.links2linux.de
Telepítés ideje: Igen
Állapot: naprakész
Telepített méret: 1,5 MiB
Összegzés: VLC - Video Lan Client (preview of the upcoming version)
Leírás:
VLC media player is a highly portable multimedia player for various
audio and video formats (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, ...)
as well as DVDs, VCDs, and various streaming protocols.
It can also be used as a server to stream in unicast or multicast
in IPv4 or IPv6 on a high-bandwidth network. -
-
Vladi
nagyúr
Az a baj, hogy nem csomagból telepítetted a drivert. Akkor az ubuntun is ilyen szívás lenne. Nem létezik, hogy suse-hoz nincs .rpm nvidia driver.
Nameg az szokott gondot okozni - legalább is fedorán néha- , hogy hamarabb jön ki a kernel mint a driver modul, vagy fordítva.Ahogy nézem, a folyamat itt is a megszokottat követi: link. Annyi, hogy ubuntuban egy grafikus program csinálja ezt a felhasználó helyett. Ami jó is, meg rossz is.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább kövessük a látszólag bonyolult módszert, mert akkor látjuk a hibákat is. Ubuntun meg akkor vagy meglőve, ha valami gixer közbejön. Nem is tudod mi a hiba. Persze a te dolgod, hogy melyik disztrót használod. Csak ez azért hozzátartozik a döntéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest