Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Jó ideje volt már random kernel pánikom, amit nagy nehezen sikerült kiguglizni, hogy valami, a 64bites rendszereknél fellépű bios bug lehet a kiváltó oka. de időm és kedvem sem volt újrahúzni a rendszert 32bitre. Végül rávettem magam.
A rendelt promólemez 32 bites oldalára dobálta az olvasási hibákat a telepítés közepén, két próba után hagytam a fenébe, bepöccentem, előkapom az újraírható lemezemet, amin emlékeim szerint egy legutóbbi fedora van, úgyis ki akartam próbálni.
A fedora helyett 11.10-es ubuntu volt, arra is kíváncsi voltam, hát felment az. Meglepően jól használható volt a unity, de valahogy a gtk-s környezet nekem nem gyere be.
Két nap után akkor jöjjön fedora kde spin, az amúgy live módból indított telepítés nekem nem volt kényelmes. a suse sincs agyon egyszerűsítve, de valamiért nekem szimpatikusabb. A nyugtató zöld szín talán
Újraindítás után viszont nem tudtam belépni a profilomba csak a roottal, valami gáz volt a /home partíción a mappámmal, vagy a jogosultságokkal. Nem volt kedvem ezzel foglalkozni, most több időt nem kapott a fedora, majd legközelebbTettem még egy próbát a suse dvd 32bites oldalával, ami most tökéletesen működött. Gyors volt a frissítés is, úgy egészében gyorsabbnak érződik a rendszer, mint a 64bites, jobban reagál, pedig ugyan az a 4 éves 250-es vinyó van alatta.
És nem kavarodott meg semmi beállítás, se az ubi, se a fedora nem kavart meg semmit a /home-ban ennek örülök a legjobban, főleg úgy, hogy utólag jutott eszembe, hogy backuppal kellett volna kezdeni az egészet
Egyelőre minden rendben van, most jön a megfigyelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest