Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
.linux os filet hogyan tudok instalálni?(eset_nod32av_32bit_en.linux)
-
ErosenZold
senior tag
Buta kérdés, ha felraktam egy programot, de sehol sem találom hogyan tudok rákeresni?
A Transmission-t tettem fel, de istennek nem találom pedig fel van instalálva
-
ErosenZold
senior tag
Ha feltelepítek egy programot (jelen esetben Transmission) de nem találom a start- > kereső részben akkor mit tudok tenni? hogyan tudok rákeresni?
-
ErosenZold
senior tag
A kérdésem még mindig aktív:
A legfrissebb suse van fenn (értsd teljesen updatelt) És lenne egy olyan gondom, hogy a Creative Sound Blaster Audigy SE kártyám nem igazán akar működni. Van hang, de olyan mintha valami doboz lenne, és amikor ki akarom választani a hangkártyát, majd beállítani Yast-al akkor a következő hibát kapom:
Az snd-emu10k1 kernelmodult a hangtámogatáshoz nem lehet betölteni. Ez helytelen modulparaméter )például érvénytelen I/ÍO vagy IRQ paraméter) okozhatja
-
ErosenZold
senior tag
A legfrissebb suse van fenn (értsd teljesen updatelt) És lenne egy olyan gondom, hogy a Creative Sound Blaster Audigy SE kártyám nem igazán akar működni. Van hang, de olyan mintha valami doboz lenne, és amikor ki akarom választani a hangkártyát, majd beállítani Yast-al akkor a következő hibát kapom:
Az snd-emu10k1 kernelmodult a hangtámogatáshoz nem lehet betölteni. Ez helytelen modulparaméter )például érvénytelen I/ÍO vagy IRQ paraméter) okozhatja
-
ErosenZold
senior tag
Miért indul el tök lassan a 10.04-es suse? Elindul, bejön minden de amire a hálózatot betölti meg a hangot lejátsza eltelik vagy 15-20 sec is
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold #2278 üzenetére
Megoldottam. Újra raktam a SUSE-t
-
ErosenZold
senior tag
Hello!
Most raktam fel a 10.04 es suse-t. És lenne egy olyan gondom, hogy a rendszerbetöltőkor kiválasztottam azt, hogy "Biztonságos GRUB használata" vagy valami ilyesmi, és azóta képtelen vagyok bootolni, mert mielőtt eljutnék a bootmgr-be bejön egy sima konzolos felület, amin tőlem parancsokat vár, amit meg is sasoltam help el, illetve TAB-al, de igazából semmivel nem lettem okosabb.
Szóval a lényeg az, hogy vissza szeretném állítani arégi grub-ot, (ami nem biztonságos), mert így se Windows 7-et se suse-t nem tudok indítani. Most is uhu-live cd ről írok
-
ErosenZold
senior tag
na így hogy használom pár napja a SUSE-t, azt kell hogy mondjam, hogy nekem eddig nagyon tetszik
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2057 üzenetére
Igen ott megtaláltam már a sorrend módosítást, de én nem nagyon vagyok kíváncsi az ilyen grafikus felületre indításkor. Pláne hogy most pl randomra berakott egy olyan amin pingvinek rohangálnak ide oda
-
ErosenZold
senior tag
Na feltettem a SUSE-t.
Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék olyan boot menüt csinálni mint Ubuntu alatt?
Szóval ne ilyen grafikus izé legyen, hanem karakteres és a Windows 7 legyen elől ez pedig csak a második -
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2050 üzenetére
húha Win7 mellé akarom felrakni, de ennek tényleg bonyolult a partícionálása. El kell még 1-2x olvasnom
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2048 üzenetére
Telepítettem már egyszer régen ubuntut, szóval a HDD elosztást azt nagyából még ismerem meg ezt feltétlen el fogom majd olvasni
-
ErosenZold
senior tag
Üdv susesok.
Kérdezném, hogy egy teljesen kezdő linuxosnak érdemes leszedni a 11.3 -as programokkal telepakolt 4.04 gigás verziót? (Hivatalos oldalról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest