Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ez az amin én is meglepődtem és kifejezetten jól esett, hogy nem történt semmi gáz.
Az eredetileg fent lévő suse (kde) után felment az ubi (unity), majd fedora (kde) és végül vissza a suse. Ugyan azzal a /home partícióval.
Mivel csak menet közben esett le egy esetleges backup fontossága, ezért örülök neki, hogy nem volt gáz.
Tudom, hogy nem szükségszerű, hogy összekavarják egymást, de sose lehet tudni.A lényeg, hogy a lehetséges bios bug-ból adódó problémám miatt visszaváltottam 64-ről 32bites rendszerre, csak közbe jött pár plusz lépés kíváncsiságból (perverzióból), de nem lett semmi gond, sőt, egyelőre jobbnak is látszik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest