Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ez az amin én is meglepődtem és kifejezetten jól esett, hogy nem történt semmi gáz.
Az eredetileg fent lévő suse (kde) után felment az ubi (unity), majd fedora (kde) és végül vissza a suse. Ugyan azzal a /home partícióval.
Mivel csak menet közben esett le egy esetleges backup fontossága, ezért örülök neki, hogy nem volt gáz.
Tudom, hogy nem szükségszerű, hogy összekavarják egymást, de sose lehet tudni.A lényeg, hogy a lehetséges bios bug-ból adódó problémám miatt visszaváltottam 64-ről 32bites rendszerre, csak közbe jött pár plusz lépés kíváncsiságból (perverzióból), de nem lett semmi gond, sőt, egyelőre jobbnak is látszik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- E-roller topik
- Sorozatok
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest