Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ez az amin én is meglepődtem és kifejezetten jól esett, hogy nem történt semmi gáz.
Az eredetileg fent lévő suse (kde) után felment az ubi (unity), majd fedora (kde) és végül vissza a suse. Ugyan azzal a /home partícióval.
Mivel csak menet közben esett le egy esetleges backup fontossága, ezért örülök neki, hogy nem volt gáz.
Tudom, hogy nem szükségszerű, hogy összekavarják egymást, de sose lehet tudni.A lényeg, hogy a lehetséges bios bug-ból adódó problémám miatt visszaváltottam 64-ről 32bites rendszerre, csak közbe jött pár plusz lépés kíváncsiságból (perverzióból), de nem lett semmi gond, sőt, egyelőre jobbnak is látszik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest