- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Feltettem a Razor DE-t, nekem tetszik az egyszerűsége, kipróbáltam, hogy itt is problémzik-e... Ign, itt is kérte a jelszót.... ami eddig is be volt írva és hiába mentettem, mindig hitelesítést kért. most már tudom, azért, mivel nem vettem észre a kis legördülő lehetőséget, hogy "jelszó mentése minden felhasználónak".... eddig csak egynek volt.... Most már, úgy tűnik, hogy jó lett.
bob.zxr: köszi, ezt így ki sem kellett próbálni.
-
szundybence
aktív tag
"Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb."
Ha nem gond, mondj rá néhány példát, hogy miben jobb a Fedora. Ha megtetszik, esetleg ki is próbálom majd. Talán meg is fogom szeretni. De egyetlen mondatodból még nem derül ki, hogy mi okom lenne rá. Segíts!
-
törölt tag
A packman kell neked de itt a link ,mazsolázz.
[https://en.opensuse.org/Additional_package_repositories]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest