Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Feltettem a Razor DE-t, nekem tetszik az egyszerűsége, kipróbáltam, hogy itt is problémzik-e... Ign, itt is kérte a jelszót.... ami eddig is be volt írva és hiába mentettem, mindig hitelesítést kért. most már tudom, azért, mivel nem vettem észre a kis legördülő lehetőséget, hogy "jelszó mentése minden felhasználónak".... eddig csak egynek volt.... Most már, úgy tűnik, hogy jó lett.
bob.zxr: köszi, ezt így ki sem kellett próbálni.
-
szundybence
aktív tag
"Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb."
Ha nem gond, mondj rá néhány példát, hogy miben jobb a Fedora. Ha megtetszik, esetleg ki is próbálom majd. Talán meg is fogom szeretni. De egyetlen mondatodból még nem derül ki, hogy mi okom lenne rá. Segíts!
-
törölt tag
A packman kell neked de itt a link ,mazsolázz.
[https://en.opensuse.org/Additional_package_repositories]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezek az értékek hangolás nélkül vannak, ahogy felment a rendszer, oszt csókolom.