Hirdetés
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Dell Precision munkaállomások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kíváncsiságból megcsináltam mindent a leírásod szerint. Szépen települt, a 3 zöld ok helyett csak 2 volt, a kernel nem zöldült ki, pedig elvileg a legfrissebb 2.6.37-20.1 desktop x86_64-es kernel van fent.
A page tearing nem szűnt meg teljesen azzal a beállítással, cserébe viszont az egyik processzormagot teljesen kiakasztja, még egy sima xvidnél is.
Ha pedig a glxgears használható egy minimálisan is az erőviszonyok felmérésére, akkor a korábbi 1200-1700 fps visszaesett egy laza 400-600 fps-re.
Úgy néz ki, szerencsém van, hogy a nyílt driver nekem tökéletesen működik. Nem tudom, hogy a gpu gyorsítást ezzel ki tudom-e használni bárminél is (vlc, flash), de minden működik, ami kell.
Ennyire gpu függő lenne a dolog? Ha menne minden rendesen, akkor egy két játék miatt meghagynám, de így maradok a nyílt drivernél.
Egyébként repoból, vagy fájlból telepítve is ugyan olyan gyenge a zárt driver.
De köszi a szenvedést, remélem nálad rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Xbox Series X|S
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest