Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ükshaaval[!] #3177 üzenetére
A windowos Imagewriter nem az igazi és szerintem nem is csináltak vele semmit évek óta. Ezért kell a suse-n használni
-
BoB
veterán
válasz
Ha így gondolod tőlem majd megoldod ahogy akarod. Meg mást is.
-
cigam
titán
válasz
Viszont ha fájlnévnek beírsz egy * -ot, és ENTER-t nyomsz rá, akkor mutatja az összes fájlt, és úgy már ki tudod jelölni az iso-t is.
---
Holnap kipróbálom a telepítést a telepítési források megadásával. Honnan tudom beszerezni a legfontosabb repo-k linkjeit?
-
BoB
veterán
válasz
Ükshaaval[!] #3171 üzenetére
Még képet is linkeltek neked amin .iso fájlt írnak ki, úgyhogy ne találd ki hogy nem tudja, én is írtam már ki vele.
-
cigam
titán
válasz
Ükshaaval[!] #3171 üzenetére
Ha bitről bitre kiírja, akkor DVD-nek fogja látni nem pendrive-nak, és gond nélkül beröffen a telepítő.
Esetleg ez:[link]
Most a grub2-vel harcolok. Grafikus módban indul, de csak cirádás olvashatatlan katyvaszt mutat. -
cigam
titán
válasz
Ükshaaval[!] #3168 üzenetére
-
wetomi
aktív tag
válasz
Ükshaaval[!] #3168 üzenetére
Suse Studio Image Writer kell Neked!
Itt elég hosszasan van leírva, emlékeim szerint csak bedugod a pendrive-ot, kiválasztod a megfelelő lemezképet és megcsinálja.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Ükshaaval[!] #3166 üzenetére
Milyen rendszer alól szeretnéd kiírni? Windows, vagy Linux?
Linuxon egy dd parancs segítségével át tudod másolni az iso-t egy elegendő méretű, formázatlan pendrivera.
Például:
sudo dd if=/a lemezkép elérési útja/suse.iso of=/dev/sdc bs=4M(#3164) cigam
Nekem is friss telepítés volt, pendrive-ra másolt DVD képről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest