- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2680 üzenetére
nem. írd ki a cd iso-t majd azzal bootold be a gépet. Ahogy wint is szoktál telepíteni. Ellőte azért a partíciókat készítsd elő!
-
wetomi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2673 üzenetére
Meg kell kérdeznem, ne haragudj. Ugye nem windows-os programot akarsz telepíteni?
Mert az nem fog menni.
Nem fog menni, ha a suséból akarod indítani az XP telepítőt. Szerintem az ubuntu telepítője sem fog úgy indulni, mit a wubi a windowsból.
Vagy kell neked egy virtuális gép, mondjuk a Virtualbox és abba már tudsz telepíteni szinte bármit, de a grafikus képességei gyengék lesznek.
Vagy a suse mellé telepíts egy másik rendszert. Ekkor az xp-vel vigyázni kell, mert buta és könnyen meglavarhatja a már fentlévő rendszered.
Egyszerűbb ha ubuntut telepítesz, bootoláskor válaszd ki a telepítőjét és úgy fel kell mászni a suse mellé.
Vagy netán bootoláskor nem működik a telepítőd? Ez még nem világos. -
BigManus
addikt
válasz
csucsbicep #2671 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam a hozzászólásaidat, de így nem fogunk tudni segíteni, ha pár mondatos dolgokat írsz le, azokat is érthetetlenül. Én sem értem mit is szeretnél, szerintem fogalmazd át és tedd fel újra a kérdéseidet.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2669 üzenetére
Ezt most nem értem. windows xp-t akarsz telepíteni? susen belülről?
Programot a csomagkezelővel telepítsd! Kell hozzá netkapcsolat. -
wetomi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2666 üzenetére
Amúgy ha csak olvasásra szeretnéd megnyitni, akkor (KDE esetén biztosan) jobb klikk, műveletek, ISO tallózása.
Filmnézéshez tedd fel a VLC-t az iso-ból lejátsza a filmet menüvel is.
Van rá parancssoros megoldás is:
mount -o loop /mappa ahol a képfájl van/képfájl.iso /mnt
ahol a /mnt a mappa, ahova felcsatolod, utána ott megtalálod.
Kiírni a k3b-vel tudod, nagyon jó program.Korábban még volt pár egész használható grafikus képfájl kezelő is, mint pl az AcetoneISO, vagy a Furius iso mount, de ezek már kikerültek a packmanből.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2666 üzenetére
Mivel szetnéd megnyitni? Kiírni? Tedd fel a k3b progit, az jó író.
Vagy biztos van valamilyen telepített író.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest