Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wetomi

aktív tag

Igazából itt egy olyan végtelen "vita" kezdődött most el, amit nincs értelme folytatni. Két vagy több teljesen különböző grafikus környezetet, operációs rendszert nincs értelme így összehasonlítani, mert ha az egyiket olyanra fejlesztenék, mint a másik, akkor minek a két különbözőt fejleszteni.
    Eltérő koncepción alapulnak a fejlesztések, lesznek különbségek!

Sajnos a legnagyobb disztrókkal is előfordul, hogy kiadásról kiadásra változik a stabilitásuk, ami egyszer már működik, az a következőben nem. Legyen Ubuntu és tesói, openSuse, Fedora és a többi. Nálam pl a Kubuntu volt hulladék, ahányszor csak próbáltam, de a Suséval is voltak gondok.
    Ezt lehet a megfeszített kiadási ciklussal magyarázni, vagy a kevés fejlesztővel, vagy akármivel, de ez nem csak a különböző disztibúcióknak róható fel, hanem sajnos szerintem a teljes linuxos világban előfordul, emiatt nem kell egy-egy disztróra köpködni. A baj talán az, hogy állandóan változnak a koncepciók.

Kellemetlen, persze, hogy az, de MEG VAN A VÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE! Nem vagyunk rákényszerítve semmire. Lehet választani másik grafikus környezetet, oprendszert is, sőt akár azt is választhatja az ember, hogy segít a fejlesztésben. Segíthet azzal például, hogy bug reportot küld, hogy tudják, mivel van a probléma.

Szerintem a szaralinux/suse/ubi/win/mac/unity/kde hozzászólásokat hagyjuk már meg egy flame topicnak vagy mondjuk egy sarki kocsmának.

Tudom, véleménye mindenkinek van, úgy mint az a bizonyos testrész is...

Új hozzászólás Aktív témák