- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Már nem a Novell-é a SUSE, a kivált és a cég SUSE néven fut.
Ez nekem új. Én úgy tudtam, egy cégcsoport felvásárolta a Novellt, mielőtt csődbe ment volna, ami a Suse tulajdonosa volt, majd portfólió rendezés után a Suse cégcsoporton belüli céggé vált, tehát csak a tulajdonosa cserélődött.
-
agy73p
senior tag
-
wetomi
aktív tag
Ezt nem tudtam, hogy különvált a SUSE a Novelltől, legalábbis ez a részlet nekem kimaradt a hírek követése során. Köszönöm az infót!
A stabilitással és a használhatósággal egyet értek. Évek óta használom a SUSE-t egy egy apró és rövid kitérőtől eltekintve. Jelenleg a Tumbleweeddel elégedett vagyok, a nyáron előrelépés volt sebességben a 42.1-hez képest, de biztos vagyok, hogy a 42.2 is egyben van.
Közben hazaértem és előkerítettem a telepítőket. Jó lenne ha most is hozzá lehetnek jutni ilyen promó lemezekhez, még ha manapság már nem túl gyakori a használatuk.
A GeckoLinuxra pedig majd fél szemmel ránézek ha az időm engedi, elsőre szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mobil flották
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest