Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
A minimál OpenSUSE installban (X nélküli) nincs pulseaudio felrakva, a Yast beállítások között sem szerepel...
Év elején sokat tesztelgettem ezt, amiről itt és itt meg is emlékeztem. Nekem a "mocp" nevű parancssoros lejátszásra volt szükségem, ami ALSA-n keresztül működik. Ez nekem nem működött, és az elején azt hittem, hogy azért nem, mert az "alsasound" service-ként nem indul el. De később rájöttem, hogy nem szükséges az alsasound service-ként való futása, más volt a hiba. Ami megjavította, hogy az alsa-val kapcsolatos komponenseket 1.0.24-ről 1.0.25 verzióra frissítettem.
Végül is számomra nem volt szükséges az alsasound service-ként futása, de ennek ellenére az továbbra se működött. (Bár az utóbbi frissítésekkel nem teszteltem). Erre gondoltam, hátha javítják a 12.2-ben.
(Amúgy a rendes gépemen, ahol van monitor is, ott is OpenSuse 12.1 van telepítve, azon fent van az X, de Gnome és KDE nincs, helyette csak XFCE-t és LXDE-t raktam csak föl. Ezen nem teszteltem a hangot, mert akkor még ez az install nem volt kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest