Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Mini-ITX
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus #2632 üzenetére
Igen, ez normális. Nem ez a valós memóriahasználat. Ennél kevesebb, csak még sok helyet lefoglal előre gyorsítótárnak, ez a linuxnál teljesen normális.
Pl a vista és win7-nél is ezért ment a fikázás, hogy mennyivel több ramot eszik, mint a zikszpé, pedig csak gyorsítótárnak foglalja le ő is.
Ha több ramod van, akkor többet foglal le, ha kevesebb, akkor kevesebbet és hamarabb fog swapolni. Nekem volt hogy alig pár megát jelzett üres memóriának a 4 gigából.Amúgy mik a tapasztalataid azzal az x200-as radeonnal? Nem próbáltam még ki a szülők gépén, mert féltem túl régi már ott az x1200-as, de lehet mégis megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest