- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Igen, ez normális. Nem ez a valós memóriahasználat. Ennél kevesebb, csak még sok helyet lefoglal előre gyorsítótárnak, ez a linuxnál teljesen normális.
Pl a vista és win7-nél is ezért ment a fikázás, hogy mennyivel több ramot eszik, mint a zikszpé, pedig csak gyorsítótárnak foglalja le ő is.
Ha több ramod van, akkor többet foglal le, ha kevesebb, akkor kevesebbet és hamarabb fog swapolni. Nekem volt hogy alig pár megát jelzett üres memóriának a 4 gigából.Amúgy mik a tapasztalataid azzal az x200-as radeonnal? Nem próbáltam még ki a szülők gépén, mert féltem túl régi már ott az x1200-as, de lehet mégis megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest