Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nálam tavaly óta szolgál a Tumbleweed, de most videókártya váltás okán át fogok térni Leap 42.3-ra.
Tervezek is belőle egy logout-os bemutatót, pont azért, amit te is írsz: kicsi a közösség, és ez szerintem részben a "reklám" hiányának is betudható.
Míg a Mint összes apró verziófrissítéséről, új ikonkészletéről jön ki cikk az itcafén, addig a SUSE-disztrók szóba se kerülnek, ami szerintem nagy kár.(#3865) cigam
Ebben a fordításos kérdésben teljesen egyetértek veled.
Műszaki szakíróként dolgozok, ha kicsit sikerül normalizálnom a munkaidőmet, akkor tervezek beszállni a Plasma és YaST fordításba, mert nagyon zavar, hogy helyenként mennyire hiányos, ahol meg van ott meg mennyire rossz.
Programozás még nem megy annyira (meg a nyelv sem stimmel), hogy a fejlesztésben segítsek, de angol vagy német fordítást simán bevállalok.Az erőforrászabáló Plasma meg... hát, engem nagyon nem érdekel, ha 200MB-tal többet fogyaszt a felület, mint egy XFCE, itt legalább egy raklapnyi plusz funkciót kapunk cserébe.
Meg modern rendszereken (min. 4GB RAM, 2c/4t CPU) szerintem édesmindegy ennyi plusz erőforrásigény, főleg így, hogy nem a semmire pazarolják el mint pl. a Gnome's Hell, hanem a használatóságot javítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest