Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rendben, akkor amiről tudok, akkor csinálok neked screenshotot, hogy lásd, lehetséges a KDE-ben, Kérlek várj még délutánig, ha addig nem csinálja meg más.

A hozzáértéseddel és tapasztalatoddal pedig nem tudok versenyre kelni.
    Igen, van benne némi csípős szarkazmus is, de!
    Egyszerű user vagyok, desktop tapasztalattal, kíváncsisággal. Nem tudok még felemelkedni a debiani magasságokba, hogy egy egyszerű csuklómozdulattal szarozzak le mindent.
    Ennek ellenére láttam már pár dolgot és a kíváncsiságom okán soknak utána is jártam.

Elnézést kérek minden SUSE fejlesztő, fan és felhasználó nevében, hogy le kellett alacsonyodni hozzánk.

Fejezzük be a személyeskedést, vagy el se kezdjük, próbáljunk meg építő szándékkal hozzászólni a témához.

Köszönöm, rendes vagy. Hirtelen ítéltem, lehet igazságtalanul.

(#2931) atesz117: Nekem nem jött össze. Hogy csináltad? Valami plusz programmal?

(#2928) Vladi: Kérdeztem én még a telepítés előtt. Sajnos nem kaptam olyan válaszokat, amik miatt lebeszéltem volna magam a telepítésről.

Egyébként felrakhatom újra. Semmi akadály sincsen. De mi van az általam kifogásolt hiányosságokkal? Mindre van működő pár-kattintásos módszer?

Új hozzászólás Aktív témák