Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Mikor megjelent a 13.2 én is ki akartam próbálni, most beugrott, hogy én sem tudtam dsl kapcsolatot létrehozni, így hagytam is az egészet.Az viszont meglepett, hogy ez a komoly hiba azóta is megvan.

-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
A plasma és a Gnome az két külön dolog. A Gnomehoz a NetworkManager-gnome csomag, a Plasmához, mert KDE van nálad, akkor a plasma-nm és/vagy plasma-nm5 kellene, nézd meg, fent van-e.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ez mégsem a YaST, néztem én is, de nincs benne dsl lehetőség. Állítsd át a network managerre és ott már menni fog a dsl kapcsolat is és részben könnyebb is lesz a kezelése a továbbiakban.
A hálózati eszközök beállításánál itt lövöd át a a network managerre a kezelést:
A többi itt már egyértelmű lesz:

A KSnapshot gyorsbillentyűjét is kivették egyelőre, ezért nem műkszik a printscreen alapból.
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Nem ismerem a Suse- t, de egy hónapja elkezdték ők is factoryval tesztelni a networkmanager 1.0- t, nem lehet, hogy nálad frissült erre a 0.9 verzió? Pár napja próbáltam valamelyik újabb disztrót és feltünt, hogy megújult, dsl helyett másik opcióval tudtam a kapcsolatot szerkeszteni, de nem emlékszem pontosan, mi volt.
Képet nem tudsz berakni az opciókról, amik küzül választani lehet?
Sokan használják a Wicd- t az NM helyett, azt is kipróbálhatod.(#3554) Klaus Duran Ez elég érdekesen néz ki, nem ilyen volt, amit láttam, de voltak benne újabb opciók! Ez biztosan a nm?
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Akkor az a network manager lesz, de máshol sem bonyolultabb. ppp csomag telepítve van? bár szólt volna ha nem. Ezen kívül csak felhasználónév és jelszó kell(ene).
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Hol állítottad be a kapcsolatot, a KDE network managerben, vagy a YaST-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Szerviz topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest