- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran #3559 üzenetére
Mikor megjelent a 13.2 én is ki akartam próbálni, most beugrott, hogy én sem tudtam dsl kapcsolatot létrehozni, így hagytam is az egészet.Az viszont meglepett, hogy ez a komoly hiba azóta is megvan.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran #3556 üzenetére
A plasma és a Gnome az két külön dolog. A Gnomehoz a NetworkManager-gnome csomag, a Plasmához, mert KDE van nálad, akkor a plasma-nm és/vagy plasma-nm5 kellene, nézd meg, fent van-e.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran #3554 üzenetére
Ez mégsem a YaST, néztem én is, de nincs benne dsl lehetőség. Állítsd át a network managerre és ott már menni fog a dsl kapcsolat is és részben könnyebb is lesz a kezelése a továbbiakban.
A hálózati eszközök beállításánál itt lövöd át a a network managerre a kezelést:A többi itt már egyértelmű lesz:
A KSnapshot gyorsbillentyűjét is kivették egyelőre, ezért nem műkszik a printscreen alapból.
-
válasz
Klaus Duran #3552 üzenetére
Nem ismerem a Suse- t, de egy hónapja elkezdték ők is factoryval tesztelni a networkmanager 1.0- t, nem lehet, hogy nálad frissült erre a 0.9 verzió? Pár napja próbáltam valamelyik újabb disztrót és feltünt, hogy megújult, dsl helyett másik opcióval tudtam a kapcsolatot szerkeszteni, de nem emlékszem pontosan, mi volt.
Képet nem tudsz berakni az opciókról, amik küzül választani lehet?
Sokan használják a Wicd- t az NM helyett, azt is kipróbálhatod.(#3554) Klaus Duran Ez elég érdekesen néz ki, nem ilyen volt, amit láttam, de voltak benne újabb opciók! Ez biztosan a nm?
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran #3550 üzenetére
Akkor az a network manager lesz, de máshol sem bonyolultabb. ppp csomag telepítve van? bár szólt volna ha nem. Ezen kívül csak felhasználónév és jelszó kell(ene).
-
wetomi
aktív tag
válasz
Klaus Duran #3548 üzenetére
Hol állítottad be a kapcsolatot, a KDE network managerben, vagy a YaST-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest