Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
A böngésző amúgy is egy kitüntetett helyzetű szoftver, annál fontos lehet, hogy mindig a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre, mert lehetne benne olyan újítások, amiket hiányában egyes weboldalak hibásan működhetnek.
Na pont ezért csodálkozom azon, hogy a stabil kiadású modellen alapuló Linux Mintre előbb kiadják a legújabb Firefoxot, mint az openSUSE Tumbleweedre.
-
zoli62
addikt
Pár napja már megjelent a legújabb stabil Firefox kiadás, de a Tumbleweeden még mindig nem frissült, ezért a snap verziót telepítettem. A Tumbleweed elvileg rolling modellen alapuló disztró, de már a stabil Linux Minten is frissült a Firefox.Ennek vajon mi lehet az oka?
-
zoli62
addikt
Én egy ideje egy "opensuse tumbleweed"-et "nevelgetek", igaz csak virtuális gépen. Folyamatosan frissítgetem. Elég stabil. Talán azért nincs annyi felhajtás a Suse (régen Süsü
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat) -
zoli62
addikt
Kíváncsiságból telepítettem netinstal iso-ból egy tumbleweedet, mert a 10-es kiadás óta nem néztem rá az Opensusere. Az kimondottan Suse specifikus, hogy root-os telepítés után, ha adtam külön jelszót a rootnak, akkor sudo-nál nem a felhasználó jelszavát kéri be?
-
zoli62
addikt
Kmix nem indul el KDE alatt. Találkoztam neten hasonló hibával Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Napelem
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat)