Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
A böngésző amúgy is egy kitüntetett helyzetű szoftver, annál fontos lehet, hogy mindig a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre, mert lehetne benne olyan újítások, amiket hiányában egyes weboldalak hibásan működhetnek.
Na pont ezért csodálkozom azon, hogy a stabil kiadású modellen alapuló Linux Mintre előbb kiadják a legújabb Firefoxot, mint az openSUSE Tumbleweedre.
-
zoli62
addikt
Pár napja már megjelent a legújabb stabil Firefox kiadás, de a Tumbleweeden még mindig nem frissült, ezért a snap verziót telepítettem. A Tumbleweed elvileg rolling modellen alapuló disztró, de már a stabil Linux Minten is frissült a Firefox.Ennek vajon mi lehet az oka?
-
zoli62
addikt
Én egy ideje egy "opensuse tumbleweed"-et "nevelgetek", igaz csak virtuális gépen. Folyamatosan frissítgetem. Elég stabil. Talán azért nincs annyi felhajtás a Suse (régen Süsü
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat) -
zoli62
addikt
Kíváncsiságból telepítettem netinstal iso-ból egy tumbleweedet, mert a 10-es kiadás óta nem néztem rá az Opensusere. Az kimondottan Suse specifikus, hogy root-os telepítés után, ha adtam külön jelszót a rootnak, akkor sudo-nál nem a felhasználó jelszavát kéri be?
-
zoli62
addikt
Kmix nem indul el KDE alatt. Találkoztam neten hasonló hibával Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat)