- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A helyzet a következő.
Egy gép, feltelepített 42.1 egy 80GB lemezen. Ezt akarom átrakni a 320GB -s lemezre.
A 320 GB-sre is felraktam a 42.1-et. Azonos hw-n telepítettem. A kicsi lemezről indítanám az OS-t, ugy át tudnám másolni a fájlokat ? Vagy Live CD inkább ? Nem találom a winyókat az MC-ben . Krusader root módban sem egyértelmű, hogy melyik lemez melyik.Van valahol leírás az alap repo visszaállításáról ? Egyfolytában a biztonsági kulcsokat reklamálja a zypper a dup után. gpg kulcsok. Meg a repo-kat nem találja, vagy az abban lévő fájlokat.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
wetomi
aktív tag
Köszönöm!
Ez jó iránynak néz ki. Elsőre a KDE MTP támogatása nem lehet az igazi, a linkelt leírásban szereplő, vagy ahhoz hasonló fájlt nem találtam, hiába van fent látszólag a kio_mtp és 3 másik csomag.
Vasárnap bővebben belemászok, csak így tanulás közben kikapcsolódásként eszembe jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest