- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A helyzet a következő.
Egy gép, feltelepített 42.1 egy 80GB lemezen. Ezt akarom átrakni a 320GB -s lemezre.
A 320 GB-sre is felraktam a 42.1-et. Azonos hw-n telepítettem. A kicsi lemezről indítanám az OS-t, ugy át tudnám másolni a fájlokat ? Vagy Live CD inkább ? Nem találom a winyókat az MC-ben . Krusader root módban sem egyértelmű, hogy melyik lemez melyik.Van valahol leírás az alap repo visszaállításáról ? Egyfolytában a biztonsági kulcsokat reklamálja a zypper a dup után. gpg kulcsok. Meg a repo-kat nem találja, vagy az abban lévő fájlokat.
-
wetomi
aktív tag
Köszönöm!
Ez jó iránynak néz ki. Elsőre a KDE MTP támogatása nem lehet az igazi, a linkelt leírásban szereplő, vagy ahhoz hasonló fájlt nem találtam, hiába van fent látszólag a kio_mtp és 3 másik csomag.
Vasárnap bővebben belemászok, csak így tanulás közben kikapcsolódásként eszembe jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged