Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
A KDE Codecs felraktad? Nála így működik a VLC rendesen.
-
wetomi
aktív tag
Lemezek, persze, mert Gnome-ot használsz (gondolom), én KDE-t, ezért nem esett le elsőre.
Esetleg más programmal próbáltad, függetlenül, hogy a VLC kell? Hang van és csak videó nincs, vagy még a lejátszás sem indul el? A GPU gyorsítás be volt kapcsolva, próbáltad annak ki/be kapcsolásával?
Szerencsére nagyon régen találkoztam olyannal, hogy a VLC ne játszott volna le valamit.
-
wetomi
aktív tag
Szia!
1: Nem ismerős a funkció, vagy csak én vagyok ilyen vakegér? Hol találtad? Gyanítom, hasonló lehet ahhoz, amit mondasz, a legegyszerűbb, ha kipróbálod.
2: Telepítve van a vlc-codecs nevű csomag? Ha nincs, akkor tedd fel, úgy mennie kellene már, ha úgysem műkszik, akkor pillanatnyilag nincs ötletem.
(#3399) sz.balazs.95
Nekem a Chromiumban felugrik az oldal tetejére, mást még nem találtam hozzá, bár ezt a kombinációt még nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest