Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több olyan hozzáértőt is ismerek személyesen aki használ SUSE-t (is). Szerintem egész egyszerűen ritkán van vele olyan gond amire ne lenne egyértelmű a megoldás egy hozzáértőnek, és bugreport helyett itt keressen megoldást.
Én 11.3 óta használom folyamatosan elsődleges rendszerként
Jelenleg a laptoponmon thumbleweed, a home serveremen leap 42.1 fut (aminek úgy vettem észre, hogy lejárt a támogatása, hogy nem működött a zypper
, ideje frissíteni)cigam: Ebben közrejátszik az is, hogy eléggé foghíjas lett a magyar fordítás. Nem tudom szerintem ezen distro célközönsége főleg olyanokból áll akik akkor is angolul rakják fel az os-t ha van magyar fordítás, legalábbis nálam mindig angolra van állítva a nyelv, mert magyarul keresni nem lehet.
A KDE bőven elfut a T420-amon ami 6 éves gép, de még egy X200-on is elmegy tök jól ami 9, ezeknél régebbi szerintem bőven offos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Próba
- AMD FX
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jelenleg a laptoponmon thumbleweed, a home serveremen leap 42.1 fut (aminek úgy vettem észre, hogy lejárt a támogatása, hogy nem működött a zypper
, ideje frissíteni)