Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
15.5-ön ragadtam eddig és már hetek óta halogattam, most végre telepítettem én is a Leap 16.0-t. Lélekben mindenre fel voltam készülve, de pár percet spóroltam volna magamnak, ha itt a topicban kezdek...
Új telepítő:
- A particionálásnál anyáztam egy sort, mire kibogarásztam, hogyan rakjam össze a meglévő particióimat. Szerintem a régi és az új telepítőnek is a leggyengébb része a particionálás.
- Nem tudtam wifire kapcsolódni telepítés közben.És ennyi. A particionálóval csesztem el pár percet, amúgy pillanatok alatt fent volt a gépen. Tulajdonképpen egyszerű és gyors a váltás.
Telepítés után pislogtam a Yast hiányán, de feltaláltam magam az új alkalmazás telepítővel. A legtöbbször nincsen szükség ennél többre. Nem néztem át mindent, de kb 95%-os állapotban van a rendszer és a használt alkalmazásaim mindez max. fél óra alatt.
Az elmúlt tízen X év alatt, 11.2-től kezdve talán a leggyorsabb és gördülékenyebb verzió váltásom volt. Mindig friss telepítést csinálok. Persze a /home-ból a legtöbb beállítás öröklődik, de ettől függetlenül mindig van még mit rendezkedni. Meglátom majd mennyire fog hiányozni a Yast és mikor lesz Pacman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest