Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
afgk2012
üzenetére
Rendben, akkor amiről tudok, akkor csinálok neked screenshotot, hogy lásd, lehetséges a KDE-ben, Kérlek várj még délutánig, ha addig nem csinálja meg más.
A hozzáértéseddel és tapasztalatoddal pedig nem tudok versenyre kelni.
Igen, van benne némi csípős szarkazmus is, de!
Egyszerű user vagyok, desktop tapasztalattal, kíváncsisággal. Nem tudok még felemelkedni a debiani magasságokba, hogy egy egyszerű csuklómozdulattal szarozzak le mindent.
Ennek ellenére láttam már pár dolgot és a kíváncsiságom okán soknak utána is jártam.Elnézést kérek minden SUSE fejlesztő, fan és felhasználó nevében, hogy le kellett alacsonyodni hozzánk.
Fejezzük be a személyeskedést, vagy el se kezdjük, próbáljunk meg építő szándékkal hozzászólni a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest