- TCL LCD és LED TV-k
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ne égj, ennyit mindenki rontott, hogy kicsit megkoccolta a falat, pechedre te pont a 220 as jobbos előtt tetted ezt meg. Neuro is ugyanúgy koccolt fél körrel előtte amikor utolérted, csak ő nem 230-al hanem 70 el. Én is odavertem kétszer, csak szintén a lassú részen. Billel meg, hát amúgy is, áh kabbe szinten mész
Következő szezon kezdésig szerezz be kormányt 
A Smisa Dzsaver estben pedig kiállnék a VB mellett (már annyit szapultam őket, hogy megérdemlik
), az én meglátásomban a kanyarbejáratnál egymás mellett voltak (az, hogy előtte Dzsaver nem fékezett nem jelent semmit, mert ez előtt a kanyar előtt nem kell fékezni), de ahol ilyen széles a kanyar, ott szerintem akkor is meg kell hagyni a helyet egymásnak, ha valaki egy motorháztetőnyivel előrébb van. Mindketten hibáztak, Dzsaver pattant a falon, na de Smisa akinek belül kellett volna fordulnia ugyanúgy koppant volna a falon, tehát nagyon nem maradt belül. Mindketten túl nagy tempóban fordultak ahhoz, hogy egymás mellett el lehessen fordulni, nálam ez sima versenybaleset.A video youtuben is elérhető (kivétel németország
), ha valakinek szimpatikusabb. Dailymotion Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Következő szezon kezdésig szerezz be kormányt 
), ha valakinek szimpatikusabb.