Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby #2965 üzenetére
Komoly tesztelés nem volt, inkább csak félköröket mentem, tehát nagy eredménye sem volt.
Egyébként kormánnyal csinálok már mindent.
Nagyon finoman lehet menni vele,csak még mindig nem tudom legyőzni azt az érzést magamban, amit már régen a Grides topikban is leírtam, hogy sokkal óvatosabban vezetek, mint ami egy "versenyzőhöz" illik. Ez a sok igazi vezetésből kialakult beidegződés.
Nem is hiszem, hogy le tudom majd győzni, de nem probléma, mert én kormánnyal is jól érzem magam a billes idők között, vagy akár mögöttük is.
Inkább kényelmesen autókázok élvezettel, mint a tized/század mp-kért küzdjek.
A Gridben sem érdekelt nagyon az időeredmény, itt sincs másképp.
Nem vagyok versenyző típus.
Nagyon nagyra értékelem, hogy ti ennyi kört képesek vagytok megtenni (meg is van az eredménye, grat).
Én inkább lemondok néhány mp-ről, meg helyezésről, de a körözgetést képtelen vagyok csinálni ilyen szinten. Számomra nem jelent nagy élményt, ha nyerek egy mp-t.
De hát tudjátok, hogy én nem is ezért vagyok közöttetek.A legjobban a gázpedál lopta be magát a szívembe.
Azt nagyon élvezem, amikor adagolhatom a gázt, akár fel, akár le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- RAM topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest