Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaraDani #2258 üzenetére
"enki nem fog merni igazán versenyezni, mert inkább lesz lassabb biztonsági autózással, minthogy 20 másodpercet bukjon büntetéssel."
Na de most őszintén. Ez viszont sarkallana mindenkit arra, hogy valóban úgy tudjon végigmenni a pályán, ahogy annak papíron ki kéne néznie. Vagyis több energiát fektetne valamibe, amiért egyébként állítólag küzd. Lehet, hogy ez csak számomra egyértelmű, én általában maximalista vagyok ilyen téren. Én 100% szabályos autózásból akarnám kihozni a létező maximumot, eddig is erre törekedtem, ezután is erre fogok, és nem izgat, ha körönként emiatt fél mp-et veszítek.
Emiatt sajnálom kicsit, hogy egyedül Makaó lesz az, ahol fal van mindenütt. Na de ott nem is lesz vágás vagy szélesítés senkinél.Ez csak az én véleményem, újonc is vagyok itt
Ez nem jelenti azt, hogy nekem ettől rögtön nagyobb pofám lehet, mint neked. Csak én általában kinyitom. Ha kell, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest