Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hát nem tudom, szerintem nem kéne súlyokat pakolni azokra, akik amúgy sem elöl vannak. Én nem választanám el ennyire élesen a bill/kormány játékosokat, de ezt fentebb már leírtam.

Dzsaver a "túl jó" vonatkozást úgy értettem, hogy aki jó, az bár valóban megérdemli, hogy nyerjen, de ezáltal a többiek közelebb kerülhetnek hozzá. Ha valaki sorozatosan hátrébb kerül a súlyok miatt, akkor arról viszont idővel le fognak azok kerülni pont emiatt, tehát nem lenne folyamatosan "lefogva" a játékos. Ennek a célja némi - viszonylag kicsi, de ez súly kérdése, amit ki kell tapasztalni, szerintem kezdjük az igazi mértékekkel - esélykiegyenlítés, nem pedig a jók ellehetetlenítése (ezzel magam ellen is beszélnék folyamatosan).

Ennek megfelelően elképzelhető, hogy egy jobb billes játékos is annyira előrekerül, hogy ő is szépen megkapja a kis puttonyt.

Szerintem ne vegyük teljesen külön se a pontozást, se semmit, hanem a kettő (pontozás) létezzen egymás mellett (ahogy korábban írtam). Legyen egy összesített, meg egy "gyári" és egy "privát".

Új hozzászólás Aktív témák