- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Kicsi Opelomban hangszórócserén gondolkodom. Ebben kérném a segítséget, információt tőletek. Adott egy Alpine CDE - 178BT. Ehhez szeretnék hangszórókat venni. Ajtó, kalaptartó és a csipogó helyekre. A lehetőségét megtartanám egy későbbi erősítő beszerzésének, így tudásban olyan hangszórót keresek, ami elviseli a többletterhelést. Én elsősorban az Alpine hangszóróit részesíteném előnyben, de nyitott vagyok bármire. Főként 2 előadót hallgatok. Péter Szabó Szilva és Tiesto.Tudom, kicsit meredek teljesíteni egy ennyire más hangzást.
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.
Köszönöm!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.