- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv.
Ezt vagy a 11 pro-t hol tudnám megrendelni? Esetleg EU store a hivatalos redmagic oldalon?
Köszi -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Személy szerint sose vennék GAMER telefont, de aztán ha eljut hozzám 1-1 db, mindig elfog valami kis különleges érzés a cuccal kapcsolatban.
Viszont ami engem nagyon zavar ezzel a telefonnal kapcsolatban, pedig filléres tétel:
az USB csati 2.0-n 1-1 alsópolcos cuccnál még elmegy (néhány vezeték 3.0-ra, meg DP enabled eszközzé tenni)
DE: GAMER telefonnál szerintem ott kezdődik a feeling, hogy 2db USB-C csati van, tehát az érintőgombokkal ellenkező oldalon is egy legalább töltésre képes csatlakozó. Egész egyszerűen nem értem, hogy ez hogy maradhat le, amikor játék közben kevesebbet bír a telefon, tehát a töltés bizony játék közben is lesz.Még a szutykos iphone-nál is zavar, hogy nincs mégegy port legalább a max verzión, de itt nekem megbocsáthatatlan.
tl;dr:
szeretek dugni, itt egy lyukkal kevesebbet kapok erre, mint szeretnék -
CapriBoy
tag
Köszi a tesztet!
-
moleculez
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
puszta igénytelenség, nem más. jóvanazúgy.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az AOSP részén tökéletesen megvan a magyar fordítás, igen. Azoknál az extráknál van a gond, amiket a Nubia / ZTE / Red Magic csapat fejlesztett a telefonba, ilyen például a LED fények vagy a ventilátor beállításai, a Game Space dolgai, az AI extrák, az oldalról behúzható gyorsindító sáv. Ezek magyarra állított telefon nyelvvel is angolul jelennek majd meg a rendszerben, esetenként találkoztam kínaival is. Szóval ez a probléma, erről előzetesen semmilyen jelzés nincs, aztán ahogy mondjuk keresel valamit a beállításokban, random angol nyelvű menüben találod magad. (És feltételezhető, főleg a Game Space-en belül, hogy az angolt is géppel fordították kínairól.) Azért az itt fórumozóknak gondolom nem probléma, érteni fogják, de azért a felhasználói élményen általánosságban ront.
-
cs.zs.
veterán
Igazság szerint nem értem ezt a fordítási problémát. Úgy értem: nem értem hogyan lehetséges. Az alap droid, amit megvesz a gyártó a guglitól, az nem egy ilyen "alapértelmezetten multilingual" valami?
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem is lett rossz ennyiért.
-
MikeWazowski
veterán
Az utolsó oldalon a táblázatba hibásan vannak írva az Indulóárak.
Egyébként jó teló. -
Zsolt,72
őstag
Találó a "Tetszett" plecsni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- Google Pixel 8 - 8/128GB I Tensor G3 I Obsidian I Spigen extrák I GrapheneOS opció I Foxpost árba!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest